Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack + Anty Screenshot

Jestę_Cziterę

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest problem.. Zrobili mi ss i jest tylko jeden screen shot i co teraz? nie odbanują mnie więc nie ma sensu wstawiać tego jednego ss'a ale ten jeden ss jest czysty

Opublikowano

Ja mam pytanie poniewaz jak sie robia ss na tym czicie to wychodzi o 1 wiecej ss bo jeden jest zapasowy a jeden sie z wh i czy da rade jak sie robia ssy zeby ssy na steam sie nie robili rownoczesnie z tymi z gry bo to bez sens a ja gram na serwie gdzie wstawielm czyste a oni i tak mysla ze to przerobione bo screen w steam sie zrobil da rade to zmienic zeby sie na steam nie robily screeny i czemu 1 ss jest na wh ?

Opublikowano

Ten cheat, kiedy uruchomi sie pierwszy raz, zrobia 1 ssy na tym cheacie, pierwszy moze byc z wh, ja tak miałem, i wrzucilem jeden brudny = brak ub.

Ale pozniej wszystko śmiga, vac undetected. czit to nie ring0 jak sądzi 3/4 osób lols

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Powiem tak grałem na nim naprawde pro jak robia ci ss np:5 to masz 6ss 1 jest z wh ale jest tego kopia czysta wszystko super.

Ale pograłem 2 miechy i dostalem bana na Steam od VAC wiec teraz na nowym steam nie chce go odpalac jak macie kilka steam to polecam ale nwm czy wam sie opłaca.

Opublikowano

A ja mam taki problem ,że SS po zrobieniu przez adma jak i przezemnie np na SP pojawiaja mi sie ss brude i brudne poprostu mi sie czit nie wyłącza kiedy ktos mi robi ss ale wh działa co mam zrobić >

Opublikowano

A ja mam taki problem ,że SS po zrobieniu przez adma jak i przezemnie np na SP pojawiaja mi sie ss brude i brudne poprostu mi sie czit nie wyłącza kiedy ktos mi robi ss ale wh działa co mam zrobić >

Steam czy non steam?

Opublikowano

Powiem tak, anty ss za późno się wyłącza .. A jak nawet podmienia ss to są 2 identyczne i tak czy tak ub nie będzie, ja tak miałem... ale na ns, na steamie czysto gram

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano

Mi się nie chce pobrać na 96 procentach się zacina

może wyłącz antywir

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...