Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack + Anty Screenshot

Jestę_Cziterę

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja pierdole ludzie, jaki trojan? Macie skan, czity mają to do siebie że muszą mieć nieszkodliwego wirusa.

Osobiście testowałem przy wyłączonym antywirusie, żadnego trojana nie ma.

Co do cheata, mam tylko w zgodności z Win Vista , nie mam na liście z XP , jak wchodzę to pojawia się komunikat:

Error Occured

Failed to Initialize Application.

Mam Win 8.

:)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Yhym... Chciałbym zapytać się gdzie są admini tego forum? Otóż widniejący do pobrania "anti screen shot" to keylogger który wysyła dane z twojego komputera i hasła na stronę( nie powiem jaką). Po odpaleniu tworzy się również w folderach systemowych i zaznacza się w opcji autouruchamiania, dzięki czemu wysyła skrypty na powyższą stronę. Jeśli to pobraliście to zróbcie najlepiej formata albo jakoś inaczej wywalcie ten szit ( może combo fix coś da) i pozmieniajcie natychmiast hasła najlepiej na innym komputerze. Proszę o usunięcie tego tematu żeby tego nikt więcej nie pobrał, bo te skany są Wuja warte.

Opublikowano

https://www.virustotal.com/pl/file/0cc5d1404e4a6842a046d3b12f3b788d54e0dae6130980526f1682c2e9dfb2d7/analysis/1390481031/

Mój skan wykrył same keyloggery i trojany, więc w chuju mam tego hack'a. I nie pierdol, że przeskanowałeś ten plik. Uhhh jak mnie wkurwiają tacy ludzie

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...