Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

post-607560-0-83353500-1349633395.jpeg

Jadę filtrować dedosy<3

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Opublikowano

Ja pierdole , nie rozumiem tego jak można siedzieć i spamować : " O BOŻE SERVER NIe WYSTARTUJE " , " JA CHCE NABIĆ MAX LV " , "JAK NIE WYSTARTUJE TO IDE " , " TRACICIE GRACZY Z MINUTY NA MINUTY " .

Odpowiedz dla Was jest jedna i prosta , jak się nie podoba to wypierdalać i nie zaśmiecać forum , napierdalacie posty jak na czacie ...

Opublikowano

Must Be The Music leci czemu nie weźmiecie i nie obejżycie?????

akjgsdhfuiaqbhweipfbandfkjsb wubidhioquwhd qwby ndfnkufc wjklcn shfiuwei fhwuiejhf wioef8w9efu89023ur0280u93r8213er0u23dfjfbnwsfi whbhfs seuf eiufh ah te nerwy

Zapraszam na nowo powstały serwer, lepszy niż nie jeden dedyk ;]

Wejdź w link poniżej a się przekonasz

:)

Opublikowano

31225378425oldcomputeri.jpg

ADMINISTRACJA NAPRAWIA SERWER ....

Hahahaha , server działa , tylko nie działa strona to po 1 .

Po 2. wiesz co to server metina a server ( np ten na którym jest domena ) ? Jeśli nie wiesz to się nie ośmieszaj

Opublikowano

TrikoO, nie spinaj, wrzuć na luz.

On już tak od dłuższego czasu wariuje, na początku mi się to idiotyczne wydawało, ale im częściej umieszcza podobny post to nawet zaczyna mnie to śmieszyć.

Opublikowano

nie było mnie 50 min a już 10 stron spamu..

można wiedzieć jakieś info? bo nie mam zamiaru tego czytać, ponieważ zaraz muszę isc-.-

bądź ktoś miły i powiedzcie :/

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

chanelle i logowanie jest offline wiec stul pizde

Ale to pojebany jestes ... Kurwa po co mają włączyć jak się nikt zarejestrować nie może Geniuszu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...