Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xXx

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

pobawie się w no-life, tak jakoś z nudów "uaaaaa! ale fajnooo,wbije max lvl,i bede fajny, czekamy na serferr! jeszcze tylko 15 minutuf!! no,to czekamy,juz admin jest fajny,a nie głupi tak jak pisałem wcześniej"

A NIE MÓWIŁEM CWANIACY?!

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

to ja se zapale.. a zarejestrować mi się udało

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

ide łyknąć tabletke uspokajającą,bo jak serwer wystartuje to będa takie lagi,ze moze przypadkiem kompa wyrzucic ;p

Opublikowano

e tam poraszka i tyle bo było trzeba wystartować w sobotę a nie w niedziele to było by ok a teraz w tygodniu same neo nofile będą grac

OGARNIJ SŁOWNIK I DUPE

Opublikowano

a jak wam faze wyjebie, to odrazu podłącza,czy najpierw wyłącza cały prąd,a potem podłącza wszystkie?

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co spamujecie ciągle. Jak jest strona on to piszecie strona on jak jest off to też i po co to ? -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...