Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda taka że nie ma co czekać bo strona nie ruszy w ogule !! nie ogarniaja nic i taka prawda szkoda czasu na ten serwer skoro nie działa teraz juz nic to nigdy nie zadziała tak to jest jak bierze sie za cos banda dzieciakow która nie ma żadnego doświadczenia ... BAY

Opublikowano

Wypowiem się może ja...

Z własnego doświadczenia wiem że kupując dedyka w kimsufi można zamknąć serwer przed startem...

-Brak firewalla sprzętowego = 100Mb/s łącze = serwer śpi

-Brak kontroli nad przepływem pakietów SYN = 1Mb/s łącze + w miarę dobry CPU = mysql śpi...

-Brak reakcji Administracji [ovh] na jakiekolwiek ataki na maszynę

A skoro ten serwer ma w kimsufi wykupioną maszynę to polecam iść na jakiś inny serwer bo ataki nie ustaną, zwykły idiota z prostym skryptem zrobi papkę z tej maszyny.

Pozdrawiam PuenTa

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Opublikowano

Czy może łaskawie odpisać ktoś z EnterGames co z serwerem?

Nie zwracam uwagi na posty zwykłych userów, chcę sie dowiedzieć konkretnie co i jak.

Będzie dziś serwer? Bo nie wiem czy mam brać wolne w pracy.

Opublikowano

haha ale mi team nawet nie potrafi strony utrzymać bo od razu pada haha żal mi administracji 0 kontaktu

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Czy może łaskawie odpisać ktoś z EnterGames co z serwerem?

Nie zwracam uwagi na posty zwykłych userów, chcę sie dowiedzieć konkretnie co i jak.

Będzie dziś serwer? Bo nie wiem czy mam brać wolne w pracy.

Chorobowe chyba -,-

Opublikowano

Ja sobie jutro rano pogram;))

jak jutro rano nie będzie serwa oni tego nie ogarniają nawet im ts3 pad 0 kontaktu z administracja

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...