Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki pecet?

wjatek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam, ponieważ mam mały problem:

Okazało się, że Radeonów HD 7950 nie mają, otrzymałem maila z prośbą o wybranie innej grafiki lub wykluczenie jej z zamówienia, co oczywiście nie wchodzi w grę :P Więc chciałem Was poprosić o pomoc w wybraniu innej karty graficznej. Zależy mi na jak najlepszej wydajności, żeby każda gra śmigała, najlepiej na wysokich detalach no i cena żeby nie przekraczała wartości mojego niedoszłego radka, czyli 1160zł. Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź.

Btw. idiotyczne wytłumaczenie: "ponieważ w naszym magazynie uszkodzono towar." -_- Pierdolca można dostać... Oni sobie tam uszkadzają karty graficzne a nieraz jak zjebie się komuś z powodu wady fabrycznej to wymienić nie chcą :P Napaliłem się na to ustrojstwo a tu proszę.

@

Co myślicie o ZOTAC 660 Ti?

Opublikowano

Nie mogę czekać bo nie będzie 7950 i podobno nie mają zamiaru sprowadzać w najbliższych tygodniach :/ wziąłem 660 Ti, mam to w dupie :/ nie mogę czekać bo kompa potrzebuje na teraz i nie do gier (parę prac do szkoły). 660 pewnie mi wystarczy...

Żałuję ale nie mam wyjścia.

Dzięki za pomoc, do zamknięcia...

Opublikowano

Nie mogę czekać bo nie będzie 7950 i podobno nie mają zamiaru sprowadzać w najbliższych tygodniach :/ wziąłem 660 Ti, mam to w dupie :/ nie mogę czekać bo kompa potrzebuje na teraz i nie do gier (parę prac do szkoły). 660 pewnie mi wystarczy...

Żałuję ale nie mam wyjścia.

Dzięki za pomoc, do zamknięcia...

Ehh, koleś i zjebałeś sobie komputer -,- trzeba było zamówić na morelach bez niej i wziąść z innego sklepu...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...