Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivendel.pl [Dedyk]

RivendelMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol jakim cudem na srtonie pisze ze jest 100 online ? Nie wierze Napewno licznik podkrecony tak jak zazwyczaj na kazdym privie

Nie polecam Jeśli takie offki często to wiadomo ze z tego juz nic nie będzie

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer moim zdaniem jest żałosny więcej bugów niż ludzi,grałem 2 dni połowa eq z łez zbugowana,v2 nie działało,niewiem jak teraz ale i tak Nie Polecam ze względu na nieogarnięty team !

Opublikowano

Ktos sie wlamal na konto GM'a wczoraj i mowil ze administracja robi w chuja graczy! doslownie! Kazdy ma po 99k monet is nie dziala konto vip mozna kupic ale z isu nie skorzystasz.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Same bugi , zapraszam tutaj wbijajcie

jakies smierdzace gowno reklamujesz...

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Talib czy jaki tam masz nick. żarty przezabawne. a z trzeciego świata to może wy jesteście skoro nie macie nic do roboty tylko bawienie się w pseudo amatorskie hackerstwo dla ubogich . Pozdro Poćwicz

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

niewydymek - Serwer jeszcze będzie działać . chłopcy znaleźli jakąś dziure w zabezpieczeniach czy w czymś tam i to wykorzystywali . ale się naprawi

Ps. ciekawy nick .

Opublikowano

po 1. Nie jestem programistą

po 2. Serwer był super tylko przez bande idiotów którzy przerwali gre graczom trzeba czekać aż administracja załata wszystkie dziury

po 3. Według cb człowiek po błędzie powinien się odwrócić i uciec? ciekawe... jak dla mnie przynajmniej staraja się naprawić wszystko żeby ludzie mogli grać dalej.

Opublikowano

Moha nie bądź tego taki pewien akurat każdy serwer który teraz wyszedł jest dnem a jeśli Rivendel powstanie zabezpieczony to większość wróci ;]

Opublikowano

Presik uwierz, ze nie. Nie jest to pierwszy ciekawy server, ktory po kilku dniach padl op czym powsta... Masz przyklad choiazby Senthii. Gralo na starcie ok 500 osob, potem 2 dni off, znowu ON i co? 150-200 osob ONLINE,mimo ze server zajebisty i juz dosc stabilny. Poprostu niezapowiedziany OFF z powodu przenosin maszyny... Taki powod i tyle graczy odeszlo.

A rivendel? Widac ze ktos sie wlamuje <drugi raz!> i teraz "wykorzystuje dziury w servie" -> ktorych, jak Niko okreslil, jest liczba niewiadoma. Moze sie okazac ze teraz lataja ostatnia, a mzoe sie okazac ze bedzie ich ejszcze tysiac. Co wtedy?

Dla mnie <jak i pewnie wielu innych graczy> server jest spalony, ot co.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Rozumiem.

Określiła *

a ja znam serwer który miał off 2 tygodnie i aktualnie ma 1000+ graczy ;] Ludzie zobaczą że serwer nie pada powoli poprzechodzą. rozumiem gdyby wystartował jakiś zajebisty serwer jako konkurencja ale jak na razie niczego takiego nie ma ;]

Opublikowano

Nie tobie oceniać jakim człowiekiem jestem. i nie jestem naiwny ale nie pierwszy raz widze taki sytuacje i wiem jak to się skończy ;]

Opublikowano

Fajny serwer, polecam wszystkim serdecznie.

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...