Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivendel.pl [Dedyk]

RivendelMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie ten serwer to badziewie z administracjią wogule nie idzie się skontaktować na support napisałem nie odpisuja a ts mi nie działa . Dostałem bana za nic tydzien przed startem (podobno) bo nie działa mi strona serwera ale jak wchodzę przez proxy to śmiga i w tym problem ze jak nie mam połaczenia ze stroną to nie zagram bo aktualizacja pobiera sie ze strony .

Opublikowano

Słuchaj CI IDIOCI WJEBALI SIĘ DRUGI RAZ NA SERWER, A TWOI WSPANIALI WŁAŚCICIELE RIVENDELA TO CIEŃKIE PYTKI KTÓRE WAS OKŁAMUJA.

KIEDY TO BYŁO 25 WRZEŚNIA.

HAHAHAHAHA a były w tej bajce smoki? Włamali się 1 raz , zaraz po starcie , a filmik opublikowali dopiero 25 września. Takie historyjki do sobie wciskaj Twojej gimbazie z piaskownicy a nie nam.

Opublikowano

Czy ty kurwa jesteś kretynem? Słuchaj debilu, włamali się na początku, twoi pożal się boże gm'owie zabezpieczyli serwer i zapewniali was o bezpieczeństwie. Mija 5 dni, nadchodzi piątek serwer off bo włamali o czym to świadczy? Że na Rivendelu rządzi obłuda i debili a w obstawie takie gimbusy jak ty które zarywają weekend żeby pograć na serwerze który ma offa od piątku.

Więc idz ssać pałe, prymitywie .

Ciekawe czy wiecie dlaczego serwer jest off teraz? No jestem bardzo ciekaw czy znacie prawde. Serwer nie ruszy szybko.

A ty nie rób z siebie takiej gwiazdy i nie przypisuj sobie kogoś zasług dot. offa serwera.

Opublikowano

Hahhahaha,

Ja tego serwer nie tknalem, nie wiem o co Ci chodzi...

Widac ze malo wiecie naprawde malo. Serwer rozwalili i beda rozwalac nadal dwie gildie, ktore zostaly ukarane za bug exp czyli HiddenPower i DarkSide.

Serwer jest teraz off, dlatego ze 2 dni temu ktos wlamal sie do glownej bazy i rozdawal SMy ludzia na serwerze, mieli po 1000000 SM i kupowali co chcieli sobie z tego ISu.

Inku nie potrafi nic ogarnac, baza i serwer nie sa ani troche zabezpieczone przed chociazby najmniejszym wlamaniem.

A wasze konta wcale nie sa bezpieczne tyle w temacie.

Opublikowano

Hahhahaha,

Ja tego serwer nie tknalem, nie wiem o co Ci chodzi...

Widac ze malo wiecie naprawde malo. Serwer rozwalili i beda rozwalac nadal dwie gildie, ktore zostaly ukarane za bug exp czyli HiddenPower i DarkSide.

Serwer jest teraz off, dlatego ze 2 dni temu ktos wlamal sie do glownej bazy i rozdawal SMy ludzia na serwerze, mieli po 1000000 SM i kupowali co chcieli sobie z tego ISu.

Inku nie potrafi nic ogarnac, baza i serwer nie sa ani troche zabezpieczone przed chociazby najmniejszym wlamaniem.

A wasze konta wcale nie sa bezpieczne tyle w temacie.

Tak, na pewno te dwie gildie. Stawiasz siebie z wiedzą ponad innych a jesteś daleko pod nami, bynajmniej pode mną.

Opublikowano

szkoda ze nawet info nie ma od adminow, swiadczy to tylko o tym jak maja na graczy wyj... ^^

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Dokładnie wszyscy rzucili się na IS admini mają kasę w kieszeni a serwer w dupie . Najfajniejsze było to że włączyli expa wszyscy uhahani i wyłączyli serwer ;o Ogólnie mogli zrobić z niego serwer easy bo były fajne tekstóry i wbudowane bony były już najmocniejsze a w 1-5 co wbijesz ... ? ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...