Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivendel.pl [Dedyk]

RivendelMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedziałem cały dzień na ts i nikt nie wbił. Nie oczerniaj. Ludzie tam grają i będą grać. Czy Polacy zawsze muszą żyć jednym wydarzeniem? :/

To przykro mi że ominęła Cię szansa na multum SM i pereł :<

A to jak wytłumaczysz ?

http://screenshooter.net/6612410/bfrmbnn

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiecie co? macie racje. Tylko kuzwa Rivendel jest spk serverkiem i nie ma takiego drugiego :/

Powiedz mi gdzie tu widzisz pozytyw, bo moim zdaniem skoro ktoś ludzi nabija w butelkę, kłamie im że wszystko jest ok.

Ponoć pozabezpieczali i w ogóle, w kolejnym tygodniu pojawią się kolejny DUŻY BŁĄD, ludzie wysyłają pieniądze i co z tego mają ? Serwer i zabezpieczenia z biedry.

Opublikowano

Chodzi o samą atmosfere. Na starym była już ok, ale teraz jeszcze lepiej, tylko kuźwa niech oni to naprawią. Moim zdanie res kont i megazajebiste zabezbieczenia.

4410678874.png

Opublikowano

Serwer Bedzie online okolo godziny 16;00 te sm itp co zostaly rozdane zostana usuniete!!

Serwer Bedzie online okolo godziny 16;00 te sm itp co zostaly rozdane zostana usuniete!!

Czemu tak szybko skreslacie ten serwer??

Po tych atakach widac ze konkurencja sie boi!!

Opublikowano

Wiesz w czym jest problem kolego @UP, w tym ze to nie atakuje nikt z konkurencji. <hahahaha>

Atakuja normalni gracze i to oni sie bawia tym serwerem, nikt z konkurencji ich nie rusza narazie. Czego ma sie bac konkurencja, zalosnego serwera, ktory nawet nie jest zabezpieczony przed wlamem do bazy, prosze Cie.

Serwer padnie po raz kolejny moge was o tym zapewnic. A tak btw. hasla i ID kont zostaly ukradzione z bazy.

Zycze powodzenia na serwerze.

Opublikowano

Sranie w banie

On samego poczatku serwer byl dossowany i pewnie wiekszosc graczy wie przez kogo....

Nie wypowiadaj sie na tematy na ktore nie masz pojecia

I niby skad wiesz ze zostaly ukradzione hasla i id???

Opublikowano

Oczywiście polecam serwer. Bardzo przyjemnie mi się grało przez pierwszy tydzień. Później znudził mi się niestety ten serwer. No i oczywiście przestałem grać.

Masz jakiś problem? Bez żadnych komplikacji udzielę Ci odpowiedzi.

Pisz na GG: 44369097

Dzwoń na Skype: axezmc

Opublikowano

Ale jesteście przyjebani , a Ty Paciula najbardziej. Wbijać na serwer bo na prawdę świetnie się gra , serwer ma być on po 16 , bo teraz jest przerwa techniczna.

Opublikowano

I tak masakra jest na tym servie ide na 65 do lochów pająków v2 biore caly spot i zero expa wtf niewiem o co chodzi czy ten server jest pod zarobek ze musze kupić ten głupi pierścień doświadczenia o_0

Opublikowano

Wszystko sie da bez isa , ale niektórzy wejdą na mapę 100 + , ubiją 1 spot na początku i stwierdzą "ale chujowy exp , ide na innego serwa" , a wystarczy znaleźć odpowiedni spot , gdzie moby respią sie cały czas i tam expić , ja w 8h wbiłem 50 lvli od 100 poziomu.

Opublikowano

Warto tam grać?

Łatwo jest bez IS'a, czy IS gra ważną rolę na serwerze?

Często są "przerwy techniczne" od "tych ddos'ów"?

Bo bronie i zbroje mnie zamurowały, ale nie wspominam najlepiej serwera.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ale wy nie rozumiecie ja wszedłem do loszków pająków v2 biore cale spoty i nawet 2% expa mi nie idzie masakra nie czaje tego

To po chuj wchodzisz do tego v2 , idz do red lasu , ja na 60 lv tam rade dawałem i exp leciał wyśmienicie :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...