Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzice o kolczyku ?

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolczyk jest teraz modny :D

Może tak piszę bo sam mam ale sądzę ,że nie powinniście się z tym kryć .

Ja to zlewam jak ktoś na mnie mówi ,że jestem Geyem ale czasami nikt nie mówi bo się boi :D

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolczyk jest teraz modny :D

Może tak piszę bo sam mam ale sądzę ,że nie powinniście się z tym kryć .

Ja to zlewam jak ktoś na mnie mówi ,że jestem Geyem ale czasami nikt nie mówi bo się boi :D

Boi się że go zgwałcisz :D

Opublikowano

Boi się że go zgwałcisz :D

nie, nie boje się :D..no ale dajcie spokój ludzie takie problemy mają zamiast zająć się swoim dupskiem ^^
Opublikowano

Jesteś pojebany powiem ci otwarcie, dlaczego?

Tyko debile umieją mówić że "

to jebane gimby którym mamusia nie pozwoliła", Co ciebie interesują kogoś rodzice?

Chyba że jesteś z pokolenia które jeszcze się nie oduczyło pocisków "Twoja stara, Twój stary"...

Kurwa... jeżeli masz już mówić o czyiś rodzicach to mów też coś o swojej matce.

Dlaczego ogólnie stwierdzasz że to że ktoś nie nosi kolczyków to znak że matka mu nie pozwala?

Może ten ktoś ma zdrowy rozsądek i szanuje swoje cało...

Jak chcesz się podziurawić kolczykami to równie dobrze weź igłę do szycia, przebij rękę na wylot i stopy....

Później plecy, brzuch itp...

Bo chociaż są to małe rany to potrafią coś uszkodzić.

Kolczyk u żadnej z płci nie jest rzeczą naturalną, każda przedziurawiając sobie ucho w pewnym sensie samemu sobie robi krzywdę.

Więc koleżko nie mów że mi Mama nie pozwala, bo grubo przesadzasz.... nie nawiązuje się do czyiś rodziców z resztą to chyba na tym forum jest zabronione.

Coś też o gimbazie wspomniałeś, a ja ci powiem tyle...

To że jesteś jeszcze w podstawówce nie znaczy że nie przyjdziesz do gimbazy.

Na forum jesteś cięty w ryju, a w szkole wkładają ci łeb w kibel i robią ci co chcą.

Synek, jeżeli nie miałeś kolczyków to się nie wypowiadaj na temat robienia sobie krzywdy kolczykami.

Przebijanie uszu nic nie boli więc nie uważam tego za robienie sobie krzywdy czy jak to określiłeś uszkadzanie ciała. Ucho jest bardzo słabo unerwione i przebicie ucha jest porównywalne z uszczypnięciem. Nie porównuj piercingu do zadawania sobie bólu np. poprzez wbijanie jej sobie w brzuch. Jedno i drugie to zupełnie inne światy. Jak ktoś wbija sobie igłę w brzuch to jest masochistą i tyle.

Co do ostatniej części Twojej wypowiedzi to muszę przyznać że Ty nic lepszy nie jesteś. Jeżeli byłbyś mądrzejszy a za takiego się uważasz to odpowiedziałbyś w sposób kulturalny. Swoją drogą to wsadzanie głowy w kibel to piszesz o tym z własnych doświadczeń tak ? (oczywiście mowa tutaj o Tobie jako poszkodowanym)

Powiem tyle : facepalm.jpeg

robisz dziure w uchu tylko po to zeby wstawic sobie jakies gówno tylko po to zeby ladniej wygladac...

dsc01031wt7.jpg

http://pl.memgenerat...meski-pl-ffffff

Wygląda pedalsko ... -.-

Nie zauważyłeś może że to są kobiece kolczyki?

Jeżeli nie potrafisz odróżnić kolczyków dla dziewczyn od kolczyków dla mężczyzn to zaprezentuję Ci jak

wyglądają kolczyki dla mężczyzn.

49030040.jpg

HBV27j.png

Opublikowano

Jesteś pojebany powiem ci otwarcie, dlaczego?

Tyko debile umieją mówić że "

to jebane gimby którym mamusia nie pozwoliła", Co ciebie interesują kogoś rodzice?

Chyba że jesteś z pokolenia które jeszcze się nie oduczyło pocisków "Twoja stara, Twój stary"...

Kurwa... jeżeli masz już mówić o czyiś rodzicach to mów też coś o swojej matce.

Dlaczego ogólnie stwierdzasz że to że ktoś nie nosi kolczyków to znak że matka mu nie pozwala?

Może ten ktoś ma zdrowy rozsądek i szanuje swoje cało...

Jak chcesz się podziurawić kolczykami to równie dobrze weź igłę do szycia, przebij rękę na wylot i stopy....

Później plecy, brzuch itp...

Bo chociaż są to małe rany to potrafią coś uszkodzić.

Kolczyk u żadnej z płci nie jest rzeczą naturalną, każda przedziurawiając sobie ucho w pewnym sensie samemu sobie robi krzywdę.

Więc koleżko nie mów że mi Mama nie pozwala, bo grubo przesadzasz.... nie nawiązuje się do czyiś rodziców z resztą to chyba na tym forum jest zabronione.

Coś też o gimbazie wspomniałeś, a ja ci powiem tyle...

To że jesteś jeszcze w podstawówce nie znaczy że nie przyjdziesz do gimbazy.

Na forum jesteś cięty w ryju, a w szkole wkładają ci łeb w kibel i robią ci co chcą.

Ty chyba jakiś dopierdolony człowiek jesteś chcesz mnie zobaczyć ? Proszę bardzo pokaże napisz pw wszystko ci wyślę facebooka zdjęcia itp. pozatym ty kurwa kretynie udający zajebiście filozoficznego 15 latka gdzie widzisz pocisk na rodziców, naucz się czytania ze zrozumieniem . Akceptuję jedynie kolczyki w uchu bo ty wyedukowany człowieku jjeżeli nie wiesz to nie ma tam NERWÓW więc jest to praktycznie bezbolesne, filozofią biologi nie nadrobisz i jestem w technikum .

zakaz handlu

Opublikowano

Do kolczyków nic niemam, jak się komuś podobają to niech je nosi jak nie to niech nie nosi.Mnie osobiście wkur* ekhm wkurza jak ktoś chodzi w takich czerowoniutkich spodenkach/rurkach.Ble ;p Coraz częsiciej też nosi się różowe koszulki.

Opublikowano

Ty chyba jakiś dopierdolony człowiek jesteś chcesz mnie zobaczyć ? Proszę bardzo pokaże napisz pw wszystko ci wyślę facebooka zdjęcia itp. pozatym ty kurwa kretynie udający zajebiście filozoficznego 15 latka gdzie widzisz pocisk na rodziców, naucz się czytania ze zrozumieniem . Akceptuję jedynie kolczyki w uchu bo ty wyedukowany człowieku jjeżeli nie wiesz to nie ma tam NERWÓW więc jest to praktycznie bezbolesne, filozofią biologi nie nadrobisz i jestem w technikum .

Wkurwiłeś się bo mam rację... tak jest zawsze kiedy nie chcesz się do tego przyznać, bo cię coś boli.

Jak cię coś boli idź do psychologa i pogadaj z nim, albo idź do "Mamy" jak wogóle ją masz i cię jeszcze kocha.

Jak już jesteś w technikum to zachowuj się jak na ucznia technikum przystało, a nie małpiejesz jak dureń z podstawówki z ADHD

Opublikowano

A ty zachowuj się jak normalny dzieciak i nie cwaniakuj tutaj . TAK MAM MAME jeżeli to Cię tak bardzo interesuję, nie przyznaje się do błędu po prostu takim cięzkim ludziom jak ty cięzko cokolwiek przyswoić do mózgu, bo wkurwia mnie jak ktoś gada że kolczyki są pedalskie a w twoim jakże "FILOZOFICZNYM" wydaniu wkurwia mnie to niezmiernie

zakaz handlu

Opublikowano

Wkurwiłeś się bo mam rację... tak jest zawsze kiedy nie chcesz się do tego przyznać, bo cię coś boli.

Jak cię coś boli idź do psychologa i pogadaj z nim, albo idź do "Mamy" jak wogóle ją masz i cię jeszcze kocha.

Jak już jesteś w technikum to zachowuj się jak na ucznia technikum przystało, a nie małpiejesz jak dureń z podstawówki z ADHD

To, że się denerwuje, nie oznacza, że masz rację. Osobiście też mnie irytuje twój idiotyzm i konserwatyzm.

Sprowadzasz się do najprostszych, najmniej wyrafinowanych obelg w tak błahej sprawie...

Jego usposobienie to nie twoja sprawa, tym bardziej to co lubi i co robi ze swoim ciałem.

W całych twoich wywodach nie ma krzty prawdy, posiadanie kolczyka, jakiejkolwiek części ubioru nie definiuje nikogo jako człowieka bo... No właśnie, to tylko ubiór :)

Stwierdzenia typu "rurki noszą pedały" albo "kolczyki odejmują męskości" są idiotyczne i nie mają żadnego racjonalnego poparcia.

Z tylu mądrości, które wymieniasz, nie pamiętasz tej jednej, prostej? "Nie oceniaj po wyglądzie" - 4 słowa, a zamykają cały ten temat i usta tobie podobnym...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Prawda jest taka, że osoby, które mówią ,że to pedalstwo są niedojrzali. Będą w moim wieku lub starsi, będą patrzeć na to inaczej. Na razie taki styl bycia jest dla nich obcy bo po prostu nie dorośli do tego ;-) Będą w moim wieku, a sami zauważą, że z komentarz typu "kolczyk w uchu to pedalstwo" będą się śmiać ;-) Bo protu ocenę osób w niektórym wieku, nie można brać na poważnie.

Opublikowano

Ten temat będzie się ciągnął w nieskończoność ..Ale widzę inni piszą tak jak ja pisałem ,że nie mają kolczyka a tak naprawdę go mają bo po paru postach się przyznają :))

Opublikowano

Prawda jest taka, że osoby, które mówią ,że to pedalstwo są niedojrzali. Będą w moim wieku lub starsi, będą patrzeć na to inaczej. Na razie taki styl bycia jest dla nich obcy bo po prostu nie dorośli do tego ;-) Będą w moim wieku, a sami zauważą, że z komentarz typu "kolczyk w uchu to pedalstwo" będą się śmiać ;-) Bo protu ocenę osób w niektórym wieku, nie można brać na poważnie.

Żeby taki wjazd na userów robić. Wiesz co... Niedojrzali, bo tego nie tolerują? BITCH PLEASE!

Opublikowano

Żeby taki wjazd na userów robić. Wiesz co... Niedojrzali, bo tego nie tolerują? BITCH PLEASE!

Ma rację, bo nawet jeśli masz już tą negatywną opinię, to jako człowiek dojrzały powinieneś zachować ją dla siebie. Po co inni mają to wiedzieć, ew. przez to cierpieć?

Z grubsza tylko dzieci afiszują się ze swoimi opiniami publicznie, dorosły człowiek wie jak się zachować...

PS: I nie pisz postów typu "ponyville zamknij mordę", bo to dopiero pokazuje, jak bardzo niedojrzały pewnie jesteś :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Osobiście mi nie odpowiada kolczyk w uchu u chłopaka, jeżeli mój takie coś, by miał to od razu bym kazała mu to wyjąć. Nie mam nic do innych chłopaków, którzy mają te kolczyki. Ich życie, ich sprawa. Nikogo nie potępiam, ale moim zdaniem kolczyki w uchu to powinna mieć kobieta, a nie facet :)

Opublikowano

Ja mam kolczyk w uchu, były przeciwności ze strony rodziny co do tego, ale teraz mówią, że mi pasuje :) A sam jest zadowolony z kolczyka.

Na najbliższy czas mam zamiar robić sobie w wardze i mam wyjebane na to co kto powie ;D

Opublikowano
Ma rację, bo nawet jeśli masz już tą negatywną opinię, to jako człowiek dojrzały powinieneś zachować ją dla siebie. Po co inni mają to wiedzieć, ew. przez to cierpieć

Gdyby Polacy nie wyszli na ulice przeciw ACTA(np. prawie 3k ludzi pod domem tuska w Sopocie, ja jako normalny Polak też tam byłem, w Krakowie marsz 10-15k Polaków) to byś nie pisał takich debilizmów, bo nie byłoby gdzie. Poczytaj sobie jeszcze o Grudniu 1970, powstaniach podczas zaborów, wojen. Tam też ludzie żyli niezadowoleni z sytuacji.

Moja opinia o tobie:

Wolisz na wszystko przytakiwać niż powiedzieć: "NIE! DOSYĆ TEGO! NIE PODOBA MI SIĘ TO!". Bądź asertywny (jeśli wiesz co to znaczy dziecko). Szaraczek - Polaczek. Jak taka postawa będzie reprezentowana przez rosnących polaków to pewnie nam dojebią 40% VAT'u -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...