Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzice o kolczyku ?

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie to tam za bardzo nie obchodzi kto co sobie tam nosi, rób sobie co chcesz.

Większość ludzi z forum to mężczyźni więc nikt Ci "sprawiedliwie" nie oceni czy chłopak z kolczykiem jest taki czy taki.

No chyba że jest inny

Opublikowano

W szkole, jest koleś, który ma kolczyk '' w gardle ''. Nie chielibyście widzieć jak to wygląda o.O ... To że co chwile praktycznie krwawi, to jeszcze szpednie wyląda. Moim zdaniem kolczyki to SHIT

. .

Opublikowano

Powiem wam ciekawą rzecz, której pewnie nie wiecie.

Wiecie, że ubiór nie definiuje orientacji seksualnej? Nie? To już wiecie ;)

Więc uprzejmie proszę, schowajcie sobie swoje zabawne teorie typu "rurki=pedał" w jakieś ciemne miejsce i przynajmniej nie afiszujcie się z nimi publicznie...

Chuja wiecie o ludziach, a do wypowiedzi, która może kogoś urazić pierwsi...

Każdy ma prawo się ubierać jak chce, każdy ma prawo być takiej orientacji seksualnej jak chce.

Homoseksualiści mogliby naśmiewać się z heteroseksualistów ale są w mniejszości a taka zależność sprowadza nas około 2 tysiące lat wstecz, do czasów ludzi prymitywnych, kiedy grupa eliminowała jednostki odmienne...

PS: Oczywiście, nic z tego co powiedziałem nie dotrze do tutejszych "ekspertów" bo to ww końcu oni ustalają, czy ktoś zasługuje na szacunek czy nie...

PS2: Wbrew ekspertyzom forumowych rzeczoznawców, jestem w 100% heteroseksualnym mężczyzną, ale co ja mam do gadania przy takich autorytetach...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie ma Boga

U mężczyzny wcale nie szpecą, po prostu nie pasują do każdego.

btw, nie przeszkadza mi to, może sam kiedyś bd miał

Powiedziałbym co o tb myślę, ale nie chcę dostać chujnego warna za obrazę ;3

Jak już chcesz robić to w lewym uchu radzę... Chociaż jak Cię ktoś w nim zobaczy to itak na 80% pomyśli, że jesteś pedałem... ;)

Facet to facet, jeszcze w kuta*a sobie niedługo zaczną kolczyki wkładać...

Dziewczynko czy ty wiesz co to naprawdę kutas?

Ja myślę że nie i ci wytłumaczę...

Chwost na końcu sznura, przypinanego do pasa jako element dekoracyjny. Często stanowił dolne wykończenie co bogatszych szamerunków stosowanych w mundurach wojskowych. Także element ozdobny niektórych rodzajów czapek (np. szlafmycy) i zasłon.

ciocia wikipedia.

Opublikowano

kolczyk = pedał

tyle do powiedzenia.

Dlaczego kolczyk = pedał?

Sądzisz że każdy kto ma kolczyki jest pedałem?

Jeżeli tak to dlaczego np. Adam Małysz ma żonę?

Czekam na racjonalne wytłumaczenie.

Jeżeli nie wiesz co powiedzieć to znaczy że Twój post jest

gówno wart bo nie potrafisz uzasadnić swojej opinii nawet błahymi

argumentami.

Ludzie po to są kolczyki by dziewczyny ładniej wyglądały, bo im one dodają piękna.

Ale u mężczyzny szpecą.

No chyba że wolisz chłopców, no to nie jest nic złego w sumie...

Nie masz się czym martwić jesteś przecież normalny...

Tyle ci powiem, wy se kolczyki na dupie zróbcie, ale nie płódźcie, ani nie adoptujcie dzieci ;)

Bo debilizm jest chorobą genetyczną i może dziecko zarazić się od ojca,

a adoptowane może się zmienić na gorsze.

Kolejny inteligent. Widzę że Ty też sądzisz że ktoś kto ma kolczyka jest pedałem.

Przytoczę sobie tutaj fragment Twojej wypowiedzi "Ludzie po to są kolczyki by dziewczyny ładniej wyglądały".

Pierwszymi osobami noszącymi koczyki byli mężczyźni. Dodam jeszcze że nie był to żaden plebs tylko wyższe warstwy

społeczne. Więc samo z siebie wynika że nie były one po to żeby kobiety wyglądały ładniej. Co do tego szpecenia

to jest to tylko i wyłącznie kwestia gustu i wyczucia. Każdemu może się podobać co innego więc proszę nie wypowiadaj się

za wszystkich. Kolejna sprawa, napisałeś "nie płódźcie ani nie adoptujcie dzieci". Po co w ogóle piszesz tutaj takie rzeczy?

To jest temat o kolczykach a nie o robieniu dzieci. Swoją drogą oświecisz mnie jak gej może zrobić drugiemu gejowi dziecko?

@topic

Sam mam kolczyki od jakiś sześciu lat. Pierwsze było to 2 kolczyki w lewym uchu.

Następne trzy przyszły dość nie dawno bo niecały rok temu, oczywiście dalej do lewego ucha.

Niestety musiałem dwa wyjąć bo nie chciały się zagoić. Oczywiście jest w tym trochę mojej winy że

nie chciały się zagoić bo zrobiłem sobie trzy w jedne dzień i organizm nie ogarnął. Kolczyki mam

dla siebie a nie dla szpanu. Zresztą moich kolczyków nie widać bo mam długie włosy które są zawsze

rozpuszczone.

Jeżeli chcesz sobie zrobić kolczyka to rób, nic nie stoi na przeszkodzie. Nie sądzę że ktoś będzie

się z Ciebie śmiał czy coś w tym stylu. Co najwyżej znajomi mogą Ci powiedzieć że dziwnie wyglądasz

z kolczykiem ale po pewnym czasie w ogóle nie będą na to zwracać uwagi. Oczywiście będą Ci mówić

że dziwnie wyglądasz z kolczykiem bo pamiętają Cię bez niego a inni którzy Cię nie znają nie zwrócą na to uwagi.

Nawet jeżeli kolczyk Ci się nie spodoba to w każdej chwili możesz go wyjąć a dziurka się zarośnie także

zawsze można spróbować. Pamiętaj tylko żeby kolczyka nie robić sobie samemu w domu. Jeżeli już chcesz

robić sobie sam to kup wenflon i kolczyk z tytanu albo stali chirurgicznej. Oczywiście i tak polecam Ci iść

do kosmetyczki bo te 10zł to dupy nie ma a wiesz że będzie zrobione elegancko. Pamiętaj żeby przemywać

świeżą dziurkę kilka razy dziennie przez minimum tydzień żeby wszystko ładnie się wygoiło. Chciałbym jeszcze

zaznaczyć że nie można zmieniać kolczyków przed wygojeniem się ucha bo będzie się potem babrać.

O cho cho, ale się spisałem. Sory że tak dużo pisze ale nie umiem inaczej.

HBV27j.png

Opublikowano

Bóg stworzył mężczyznę po to by stał na czele swojej rodziny, stworzył również kobietę po to by była mu wierna i podobała się jemu.

Jebłem :DDDDDDDDD

Ponyville:

Wyjdź obrońco pedałów.

Opublikowano

grzesssiu

tylko tyle ci powiem, za dużo metina.

Daj mi jakiegoś linka do tego że mężczyźni nosili kolczyki.

Jeżeli już ich nie nosił plebs to wiem dlaczego...

Bo jebane mieszczaństwo się tak obżerało i żerowało na czyimś nieszczęściu że mieli już za dużo kasy i nie mieli co robić z nią.

A plebs pracował ciężko na roli po to by mieszczanin mógł się opierdalać dniami i nocami, przez to byli mądrzejsi i nie nosili kolczyków na uszach,

jak teraz zakolczykowane krowy ;3

Opublikowano

Upodabnianie się do dziewczyn ale jak ktoś chce to jego wybór

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

grzesssiu

tylko tyle ci powiem, za dużo metina.

Daj mi jakiegoś linka do tego że mężczyźni nosili kolczyki.

Jeżeli już ich nie nosił plebs to wiem dlaczego...

Bo jebane mieszczaństwo się tak obżerało i żerowało na czyimś nieszczęściu że mieli już za dużo kasy i nie mieli co robić z nią.

A plebs pracował ciężko na roli po to by mieszczanin mógł się opierdalać dniami i nocami, przez to byli mądrzejsi i nie nosili kolczyków na uszach,

jak teraz zakolczykowane krowy ;3

Hmmm, a możesz mi powiedzieć co tutaj metin ma do tego że noszę kolczyki? Metin ma 5lat a noszę od sześciu więc?

Piszesz że kiedyś ludzie nie nosili kolczyków jak zakolczykowane krowy, idąc tym tokiem myślenia gdyby krowie ubrać koszulkę albo buty

to też przestałbyś je nosić bo noszą je krowy. Co do linku to najzwyczajniej w świecie nie chce mi się szukać bo nie w moim interesie

jest by Ciebie edukować. Widzę że coś mało uważasz w tym gimnazjum na lekcjach :)

HBV27j.png

Opublikowano

Wyczuwam ograniczenie ze strony niektórych użytkowników ._.

Homoseksualizm to raczej stan umysłu, a nie wyglądu. To że masz kolczyka nie znaczy, że wolisz chłopców.

Janusz Chrystus...

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Ja myślę że kolczyk w uchu chłopaka to przesada. Jeżeli chłopak ma kolczyk w uchu to znaczy że jest albo pedałem albo przebiera się za dziewczynę i chcę być dziewczyną tyle na temat.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Przepraszam wszystkich, ale tematem jest "Co SĄDZICIE o kolczykach", więc

jak ktoś napisze, że dla niego to jest pedalskie (np. dla mnie) to niech sobie będzie,

a jak nie jest, to niech nie będzie.

Skoro temat (dla mnie bezsensu, ale co ja tam wiem) jest po to, żeby napisać to,

CO SIĘ MYŚLI, TO SIE TO PISZE; tak, moje słowa są tak zajebiste, że piszę je Z DUŻYCH LITER.

To jest moja opinia, mogę przecież powiedzieć, że mi się to nie podoba i jest to dla mnie

pedalskie, bo to jest MOJE zdanie - wiem, że to nie musi być prawda.

Skoro mamy tu wolność słowa (w pewnych granicach, if you know what i mean),

to mam prawo, bo nie obrażam nikogo, nie nazywam go pedałem, mówię tylko, że to jest

pedalskie. Ostatnio widzę coraz więcej tego typu ludzi. Jakieś fryzy jak laseczki,

kolczyki, bransoletki, różowe dodatki. Dziś jak wracałem z budy takiego widziałem,

myśląc sobie skromnie "CO JEST KURWA?!".

Chcecie, to sobie jedźcie po innych, każdy ma swoje zdanie, a ja nie bronie tutaj nikogo,

tylko mówię wam, czym WEDŁUG MNIE, jest forum.

Pozdrawiam ;)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

nie przeszkadaza mi to , choć ja bym sobie nigdy nie zrobił

kolczyk czy rurki nie świadczą o orentacji seksualnej, no chyba że "wy" wiecie wszystko to nie ma sensu z wami w dyskusje wchodzić

­

Opublikowano

Sam miałem z pół roku w pierwszej klasie ogólniaka.

Teraz kiedy mam swoje lata i swój styl, jak widze wyżelowanego gościa z "blingiem" w uchu i białych bucikach, który ma z 20/30 lat na karku, jakaś taka litość mnie ogarnia :)

Młodość niech się wyszumi, tak jak ja robie to teraz :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...