Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzice o kolczyku ?

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To to samo co te bransoletki,które teraz wszyscy chłopaki noszą.Jedno wielkie pedalstwo.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Bóg dał wam Penisa, a nie pochwę, bądźcie mężczyznami jak na mężczyznę przystało.

Zachwycajcie się kobietami, a nie upodobniajcie się do nich.

Głupio by było, gdyby facet przerastał urodą kobietę w związku.

grzesssiu - jakby metin miał 7 lat to byś mówił że nosisz kolczyki 8, a jakby miał 6 to mówiłbyś że nosisz 7.

Także pierdolenie kota w dupę i kpienie sobie ze mnie wsadź se w kolczyka i wymerdaj. Krowa nie może nosić ubrań... to by było zbyt przereklamowane.

Po to wszechmocny dał jej futro by ono izolowało w niej ciepło. Człowiek od początku swojego istnienia w coś się odziewał,

bo po pierwsze było zajebiście zimno, a po drugie ludzie jako jedyni wstydzą się swoich "genitaliów".

Chociaż są tacy którzy mogą na goło paradować i mają to w dupie.

No rzeczywiście słabo uważam, ale już bardziej nie idzie... 6 na koniec roku z hipy to rzeczywiście słabo...

Opublikowano

Suavek skończ z tym bogiem -_- Człowiek wyewoluował z małpy co widać po rozkładasz czaszki etc. Jestem racjonalistą niż wierzącym w takie bzdury.

Metin ma 5lat a noszę od sześciu więc?

Jak się nie mylę to metin ma 8 lat :) w 2004 co.kr powstał, a 2006 US. Taka mała uwaga.

Opublikowano

Ja osobiscie sam mam kolczyka w lewym uchu, zrobiłem to z własnej woli dla siebie, i mam wyjebane kto co o tym myśli ;-)

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

To jeszcze zależy od tego jaki kolczyk i jak się komponuję z resztą ubioru, jak widze np te zjebane tunele to mi się rzygać chcę, sam mam kolczyka w uchu i jakoś nikt mi jeszcze nic nie powiedział że wyglądam jak pedał itp

zakaz handlu

Opublikowano

hahaha cieszę się że są dobre odpowiedzi wszystko co piszecie + to że jak oberwiesz od jakiegoś typka który pomyśli że jesteś pedał (bez pytania tak czy nie) dostaniesz strzała w te ucho i razem z tym kolczykiem Ci rozetnie ucho a kolczyk gdzieś wbiję wtedy operacja na 100%. Znam takie przypadki.

Opublikowano

@UP

To że Ciebie za ryj biją lub co innego to nie oznacza że do każdego innego się sapią jakieś 100kilowe kafary

zakaz handlu

Opublikowano

Ale te "kafary" nie lubią takich cizi w rureczkach i z kolczykiem.Sam takich jade jak psów, po to się urodził chłopem żeby nim kurwa był a nie paniusią jakąś.

Jak patrze co teraz do 1 klasy gimbazy przyszło to nie wiem czy to bić, zabić czy samemu się zajebać, co jeden to większa kobita oO

Pedalstwo i tyle

Opublikowano

Bóg dał wam Penisa, a nie pochwę, bądźcie mężczyznami jak na mężczyznę przystało.

grzesssiu - jakby metin miał 7 lat to byś mówił że nosisz kolczyki 8, a jakby miał 6 to mówiłbyś że nosisz 7.

Także pierdolenie kota w dupę i kpienie sobie ze mnie wsadź se w kolczyka i wymerdaj. Krowa nie może nosić ubrań... to by było zbyt przereklamowane.

Po to wszechmocny dał jej futro by ono izolowało w niej ciepło. Człowiek od początku swojego istnienia w coś się odziewał,

bo po pierwsze było zajebiście zimno, a po drugie ludzie jako jedyni wstydzą się swoich "genitaliów".

No rzeczywiście słabo uważam, ale już bardziej nie idzie... 6 na koniec roku z hipy to rzeczywiście słabo...

Suavek skończ z tym bogiem -_- Człowiek wyewoluował z małpy co widać po rozkładasz czaszki etc. Jestem racjonalistą niż wierzącym w takie bzdury.

Jak się nie mylę to metin ma 8 lat :) w 2004 co.kr powstał, a 2006 US. Taka mała uwaga.

Ja tutaj mam takie pytanko do was. Dlaczego niby przez metina miałbym nosić kolczyki? Ja jakoś nie widzę tutaj

powiązania kolczyków z metinem. Co do tego że gdyby metin miał 8lat to mówiłbym że mam kolczyki od 9 to polecam

przeczytanie mojego pierwszego postu w którym napisałem jak długo noszę kolczyki przed wzmianką z waszej strony o metinie.

HBV27j.png

Opublikowano

Jak

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Jak pisałem ja nie mam problemów z Kolczykami u chłopaków mi to zwisa i to nisko.

Tatuaż Tak samo.

Kolczyk obojętne jakie ucho mi to po prostu zwisa.

Opublikowano

Popieram Cię w 200% .

Chłopak z kolczykiem = pedał . Takie moje zdanie.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

wy musicie na jakichs odludziach mieszkac na prawde albo byc calkowicie odizolowanymi od swiata zewnetrznego nie bede tlumaczyl dlaczego tak mysle bo mi sie po prostu nie chce .

Pisane z komorki srry za orty

zakaz handlu

Opublikowano

Mój ojciec ma kolczyk w uchu, ale on akurat jest z takich czasów, kiedy było to po prostu modne ;-) Co do mnie, nie mam nic przeciwko piercingowi u facetów, kto co lubi. Nie sadzę, by jeden mały kolczyk w uchu, był oznaką metroseksualizmu, czy nawet homoseksualizmu.

Opublikowano

Mój ojciec ma kolczyk w uchu, ale on akurat jest z takich czasów, kiedy było to po prostu modne ;-) Co do mnie, nie mam nic przeciwko piercingowi u facetów, kto co lubi. Nie sadzę, by jeden mały kolczyk w uchu, był oznaką metroseksualizmu, czy nawet homoseksualizmu.

Odważnie to napisałaś ;) wiem i tak ,że połowa z was ma kolczyk w uchu a piszecie ,że to pedalskie lub nie pedalskie jeden wał ..
Opublikowano

Odważnie to napisałaś ;) wiem i tak ,że połowa z was ma kolczyk w uchu a piszecie ,że to pedalskie lub nie pedalskie jeden wał ..

A czego tutaj niby miała się bać, by tego nie napisać? ;-) Myślę, że gdyby chociaż połowa osób wypowiadających się tutaj na forum przejrzała zdjęcia rodziców z czasów podstawówki (nie było wtedy gim), czy licealnych, zauważyłaby, że wielu facetów nosiło kolczyki, czy tez miało długie włosy, co teraz jest oznaką osób lubiących rocka, czy metalu. Taka po prostu była moda, a jak znając modę, bardzo często lubi powracać. Wiadomo, są pewne granice, facet np w makijażu już może być posądzony o należenie do tzw mniejszości seksualnej, ale jakiś kolczyk w uchu, to przecież nie tragedia. Po prostu nasze młode społeczeństwo jest bardzo ograniczone i mają takie zdanie, jak w tym temacie często padało.

Btw. On tez był pedałem według was bo nosił kolczyk w uchu? :>

395352081519041583820130.jpg

Opublikowano

Kolczyki w uchu ... To moze sukienkę i szpilki jeszcze załóż, na obrzydzenie mnie bierze jak patrzę na lalusiów z kolczykiem albo tzw. kanałem w uchu. Jedyne jeżeli chcesz to dla beki jak w Afryce sobie spraw kolczyk z kości w nosie !

Opublikowano

A czego tutaj niby miała się bać, by tego nie napisać? ;-) Myślę, że gdyby chociaż połowa osób wypowiadających się tutaj na forum przejrzała zdjęcia rodziców z czasów podstawówki (nie było wtedy gim), czy licealnych, zauważyłaby, że wielu facetów nosiło kolczyki, czy tez miało długie włosy, co teraz jest oznaką osób lubiących rocka, czy metalu. Taka po prostu była moda, a jak znając modę, bardzo często lubi powracać. Wiadomo, są pewne granice, facet np w makijażu już może być posądzony o należenie do tzw mniejszości seksualnej, ale jakiś kolczyk w uchu, to przecież nie tragedia. Po prostu nasze młode społeczeństwo jest bardzo ograniczone i mają takie zdanie, jak w tym temacie często padało.

Btw. On tez był pedałem według was bo nosił kolczyk w uchu? :>

395352081519041583820130.jpg

O FU.CK..

To nie żaden on!!!!!

To 2Pac szacunek mu się należy!!!Najlepszy raper na świecie to był.

TOP@

Tak racja 2Pac też miał ale nie ma się co dziwić to Ameryka tam każdy raper ma kolczyka.Ale w sumie nie wiem czym tu się wstydzić Sam mam kolczyka XDD

Uff@/

Dobrze to z siebie wydusić ..

up@

Widzę masz bardzo mądre skojarzenia ^^

Opublikowano

Przypomina mi się jak za dawnych czasów pewien koleś przyszedł pewnego dnia z kolczykiem.

Wszyscy z niego oczywiście jak to gimbuzki się śmiali i tak dalej. 2 miesiące potem połowa szkoły chciała mieć kolczyka a druga połowa już go miała.

Więc dzieci moje drogie skończcie z tym wyzywaniem osób z kolczykiem od pedałków itp bo jesteście po prostu nie normalni.

Sam mój tato ma kolczyka w lewym uchu nadal i i jakoś nie lubi rocka metalu itp ;)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Bo to jebane gimby którym mamusia nie pozwoliła i nie mogą dlatego się mszczą anonimowo na forum ... Większość wypowiedzi typu "pedalskie" mają osoby o wieku przypasowanym do czasów gimbazjalnych pis jol

zakaz handlu

Opublikowano

Bo to jebane gimby którym mamusia nie pozwoliła i nie mogą dlatego się mszczą anonimowo na forum ... Większość wypowiedzi typu "pedalskie" mają osoby o wieku przypasowanym do czasów gimbazjalnych pis jol

Jesteś pojebany powiem ci otwarcie, dlaczego?

Tyko debile umieją mówić że "

to jebane gimby którym mamusia nie pozwoliła", Co ciebie interesują kogoś rodzice?

Chyba że jesteś z pokolenia które jeszcze się nie oduczyło pocisków "Twoja stara, Twój stary"...

Kurwa... jeżeli masz już mówić o czyiś rodzicach to mów też coś o swojej matce.

Dlaczego ogólnie stwierdzasz że to że ktoś nie nosi kolczyków to znak że matka mu nie pozwala?

Może ten ktoś ma zdrowy rozsądek i szanuje swoje cało...

Jak chcesz się podziurawić kolczykami to równie dobrze weź igłę do szycia, przebij rękę na wylot i stopy....

Później plecy, brzuch itp...

Bo chociaż są to małe rany to potrafią coś uszkodzić.

Kolczyk u żadnej z płci nie jest rzeczą naturalną, każda przedziurawiając sobie ucho w pewnym sensie samemu sobie robi krzywdę.

Więc koleżko nie mów że mi Mama nie pozwala, bo grubo przesadzasz.... nie nawiązuje się do czyiś rodziców z resztą to chyba na tym forum jest zabronione.

Coś też o gimbazie wspomniałeś, a ja ci powiem tyle...

To że jesteś jeszcze w podstawówce nie znaczy że nie przyjdziesz do gimbazy.

Na forum jesteś cięty w ryju, a w szkole wkładają ci łeb w kibel i robią ci co chcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...