Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Global PL Iberes bardzo niski poziom PU

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Merak jak chcesz zarobić a alvitar albo tomb jak chcesz szybko expić.Tytanem da się w pare h wbić 65 lvl w alvitar.Potem wbijałem pasek na pająkach i zbijałem na antykach z expb.(Nie zapomnij,że od 60 masz 3 q na sporą ilość PU.)Po wbiciu 72 expimy albo w tomb,albo wbijamy pasek w alvitar na tych mobkach w strefie z trucizną(taki grubas i zombie xD).Z alvi na dobre wychodzimy na 77 lvlu.Od 75 polecam dropić na erbku.Od 77 zostaje nam tomb.(Możesz wbijać jak ja 90 na duszach,ale wtedy nie było tomba. ;p).Dalej zostaje tomb.

//Zakaz handlu.

Opublikowano
Opublikowano

Ok up thx teraz leci kolejne pytanko można wgrać własną muzyke do LC?Tak jak np w "Metin2 "Tak wiem moge sobie normalnie włączyc,ale chce żeby w LC była moja własna.Za pomoc to co zwykle czyli 5 w profku i like ;) oczywiscie jesli mi pomożesz.

musisz mieć konwerter z .mp3 na .ogg i własną muzykę ;)

wchodzisz tak:

folder z LC -> Data -> Sounds -> Game -> BGM -> i tu masz muzykę :D

plik, który odpowiada za muzykę w mieście Juno to: GB_pease.

możesz go odtworzyć w jakimś odtwarzaczu i zobaczyć :)

jak masz konwerter to konwertujesz z .mp3 na .ogg i zmieniasz na nazwę w zależności, gdzie chcesz muzykę, jak w mieście Juno to podałem wyżej

A7sQb.png

Opublikowano

Od 33 do 35 farmiłem na drzewkach nabilem 1,5k PU.Podbilem do margod czy jakos tak ,lecz tam za moba dostaje 0,10% bez bloku expa wiec to odpada,w alvi padłem w ciagu sekundy.Co teraz mam robic?Wyfarmic na drzewkach jakos ten 38 wykupic buffy i ten skil atakujący.Ile defka na alvi potrzebuje gram paladynem narazie mam 950 defa.

Opublikowano

No w Alvitar będzie ciężko, bo tam mobki rzucają się wszystkie jak leci. Ja na Twoim miejscu po prostu biłabym sobie spokojnie na białych dla mnie mobkach - wpadnie PU, jakieś hs-y pewnie też polecą. Nie ma gdzie się spieszyć. To jest właśnie magia i urok tej gry. Poznaje się wszystko po kolei, a nie jak było kiedyś w wielu przypadkach - farma w Procyon 25k PU i Tomb. -,-''

Opublikowano

Kurde zbanowali mi konto xDD Ja na witchu miałem 1,7k defa i dałem radę.Teraz możesz mieć mniej ,dać kamyki na hp w set i ciśniesz.

No w Alvitar będzie ciężko, bo tam mobki rzucają się wszystkie jak leci. Ja na Twoim miejscu po prostu biłabym sobie spokojnie na białych dla mnie mobkach - wpadnie PU, jakieś hs-y pewnie też polecą. Nie ma gdzie się spieszyć. To jest właśnie magia i urok tej gry. Poznaje się wszystko po kolei, a nie jak było kiedyś w wielu przypadkach - farma w Procyon 25k PU i Tomb. -,-''

Kiedyś było :procek-sfinksy-dusze. :P Bynajmniej ja tak łowce koxałem.

Opublikowano
Opublikowano

Przecież Ci dałam linka do WP, gdzie masz dokładny opis wszystkich skilli palladyna - atakujących i pasywnych. To poczytaj sobie, które co dają i zdecyduj, które Ci będą potrzebne. -,-'

Opublikowano

Ok post up juz rozwiązany nie da sie ;d.Teraz tak mam okolo 20x dyn tych co można zakładac pytanie teraz czy da się je przełożyc na drugą postac chciałem to zrobic przez magazynierke ,lecz w ten sposób się nie da znacie jakiś?

Jescze jedno jak oddam te 3 questy na 60 lv z bonusem ucznia 100%PU+pasek(2,5%)+esencja umiejętnosci jesli dziala na quest ile wycisne ?Ew co moge jescze dodac(nie wydaje na IS)

Opublikowano

Sprawdź czy da się przez handel (ale musiałbyś znaleźć kogoś zaufanego). Za ten q na 60 lvl ile jest PU? 1000? Z paskiem dostaniesz 2.5k. A eska napewno nie działa, bo eska działa tylko po zabiciu moba. Co do paska na PU/EXP nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że też na q nie działa.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...