Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Global PL Iberes bardzo niski poziom PU

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze gram od trzech dni w LC na PL serwer (Ibres)Gram ryckiem to chyba paladyn nie wiem ;d smigam z dwoma nożykami.Mam 14 lv i 160 PU.To malo jak na 14 lv czy nie?Kupie teraz skile pasywne z tego co slyszalem mam kupowac all pasywne.Staty rozdaje do 31 lv w sile.Czytalem o jakims quescie "ostatni drzewolud"jakos i pisali ,że dostaje się za ten quest 100PU a z jakims paskiem 250 PU i teraz tak,Co to jest za pasek(jak go użyc)na jaki lv jest ten quest i od kogo go wziac.Od jakiego lv isc na procek(chyba swiatynia nie wiem ;d )Daje Like za pomoc wiem ,że dla was to pewnie banalne no ale nie ogarniam a zalezy mi na LC bo mila odmiana od innych mmo.THX

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściśle rzecz biorąc to na razie jest zwykły rycek - ani paladyn ani templariusz, ale to mniejsza. ;x Pisałam Ci już - przed wyborem profesji wszystkie skille pasywne musisz kupić. A z aktywnych tylko te, które będziesz używał. Po 31 lvlu musisz zapoznać się z tą stroną:

http://polski-lastchaos.wetpaint.com/page/Umiejętności+aktywne+paladyna

http://polski-lastchaos.wetpaint.com/page/Umiejętności+pasywne+paladyna

i przeczytać, które skille pasywne co podnoszą/dodają i te wykupić. Bo czasami jest tak, że jakiś skill pasywny kosztuje masę PU a podnosi nam manę czy czycie o 100 i wtedy się go nie opłaca kupować. ;D Co do questów to zapraszam pod link poniżej. Tam masz wszystkie questy dokładnie opisane i jak nie chcesz monotonnie bić to porób zadanie a też troszkę PU wpadnie.

http://polski-lastchaos.wetpaint.com/page/Umiejętności+pasywne+paladyna

Pasek (bonus wytrwałości) nabijasz sobie bijąc do 6 lvli mniejsze i do 6 lvli większe potworki (od Twojego poziomu). Taki pasek pod kółkiem z Twoją postacią. Ten pasek ma 5 lvli. Jak wbijesz czerwony (ale musisz go wbić do końca, tak żeby zaczął Ci lecieć już różowy) wtedy masz pasek na PU. Jak oddasz na tym pasku questa to masz 2.5x więcej PU za zadanie.

Na Procek iść najlepiej od 20 poziomu. Bo wtedy będziesz miał broń eventową +15 i coś zdziałasz, bo mobki tam są silniejsze niż na polanach Juno.

Opublikowano
Opublikowano

No tak z pasywnych przed 31 lvlem musisz wykupić wszystkie. Zobacz te linki dwa pierwsze, które napisałam post wyżej. Tam masz opis skilli pasywnych i aktywnych po 31 lvlu dla paladyna i zdecydujesz, które Ci są potrzebne, a które nie.

Opublikowano

To wbijaj 30 lvl i rób z bonusem ucznia drzewka...

No tak. Pytanie tylko czy on już nie wybrał mistrza, bo jak tak to bonus już leci, a następny dostanie na 50. Poza tym wydaje mi się, że bonus ucznia nie działa na oddawane questy (ale mogę się mylić). Nie widzę problemu żeby oddawał to zadanie na pasku PU. :)

Opublikowano

Bonus dostaje na 10/20/30/40 i 50 chyba.Działa na questy.Dobrze jest wziąć na niego przedłużkę.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Przed samym wbiciem lvl'a, na którym dostajesz bonus prosisz zaklina o buffka na przedłużenie buffów. :) I tym sposobem masz ten buff dłużej niż 24 godziny.

Bonus dostaje na 10/20/30/40 i 50 chyba.Działa na questy.Dobrze jest wziąć na niego przedłużkę.

A nie wiem nawet... wiem napewno, że na 50. Ale możesz mieć rację, bo na PlayLC na 40 lvlu też dostałam tego buffa.

Opublikowano

Bo to co ja Ci podałam to są skille PALADYNA (czyli po 31 lvlu, po wyborze profesji). Mówiłam, że do 31 lvla WSZYSTKIE pasywne oraz aktywne, które Ci się do wyboru profesji przydadzą.

Opublikowano

Przejrzałam te skille pasywne rycerza i ze zbędnych to ma on tylko Królewską obronę - kosztuje 108 PU i dodaje 10 defa (wymaksowany lvl skilla) oraz Siła rycerza - kosztuje prawie 3.2k PU, chyba 200kk i podnosi siłę tylko o 20. Ale to jest MOJE zdanie. Ja będąc rycerzem tych skilli bym nie kupowała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...