Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Global PL Iberes bardzo niski poziom PU

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz wbij 34lvl i idz rob misje u npc na samej gorze mapki juno (nie pamietam jak sie nazywa,i nie mam mapki pod reka) Daje on misje Swiete drzewo 1,zrob je.Oddasz dostaniesz Swiete drzewo 2 itd. az dojdziesz do Swiete drzewo 4 ktore bedzie dawac 16 pu,ono jest wielokrotne.To najszybszy sposob na pu.Dobij tak z 3-4 k,nie potrzeba wiecej :)Potem na 60lvl w alvi dobijesz :)

P.S. nie pamietam czy ten q sie nazywa "Swiete drzewo" ale cos w tym stylu :)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

To powiem Ci tak w skrócie - dajesz 17 punktów w kondycję i 17 punktów w zwinność. Cała reszta w siłę. :) A na tamteh stronie masz poprostu opisane jak punkty rozdawać, żeby na bieżąco skille wykupywać. Ale ostatecznie ma być 17 w kondycję i zwinność cała reszta w siłę.

Opublikowano

na początku dawaj według skilli, tzn. co potrzeba na nie,

później gdy już będziesz miał nadmiar to dawaj w to co Twoja klasa potrzebuje.

Opublikowano

W procku najlepsze są mobki "ork wyborowy"?Bo jeśli tak to jak mam tam wbic 35 lv?

Na orkach wyborowych lajtowo wbijesz 35 :) maja 29lvl wiec akurat jak bedziesz je widzial na niebiesko,wychodzisz z procka :)

Opublikowano

Na tym się farmi a nie expi.Expi się w alvitar albo w tomb.(czemu alvi a nie sfx?Pająki dają dużo więcej expa,ubić jest je łatwo,tylko trzeba mieć dużo defa)

Tia...a za co kupi skill atakujacy na 38lvl?

Pewnie za PU. :D

//Zakaz handlu.

Opublikowano

(czemu alvi a nie sfx?Pająki dają dużo więcej expa,ubić jest je łatwo,tylko trzeba mieć dużo defa)

Tia..tyle ze one leca w grupce.Wyobraz sobie rycka paladyna na 38lvl co proboje wziasc 1 spot w alvi xD

Opublikowano

Mój dał rade. :)

Red neny,porcje obrony,końskie i ciśniemy.Do tego jakiś pasek ,żeby szybko czyścić sale i expimy.Dałem rade nawet witchem. :D

//Zakaz handlu.

Opublikowano

co za różnica szybciej czy wolniej?

i tak nie wbije max'a :D

To czy wbije max czy nie to już nie Twoja sprawa. Chyba forum jest od tego, żeby zadawać pytania i pomagać nowym graczom? Więc nie wiem po co te Twoje głupie komentarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...