Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DlaGraczy [Dedyk]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o co wam się rozchodzi nie chcecie to nie grajcie ja zaraz mam nakładke i zrobie edit ale po prezce daje 10/10 i raty sa po 500 a nie po 50 -_- to jest easy/4fun (z prezki) a ich mało jest a wy tylko błędy widzicie

Eq na start i to w shopa mnie dowaliło dostaje się miecz +7 i zbroja + 7 na start ale mooby mało bija z 200 deffa spokojnie BO ogarniesz ale nie ma fms i riba itp więc nie jest łatow na małym lv a skille też do dupy jak na 4fun bo samemu trzeba robić

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz napisać jakie są bony ?

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Ogólnie wpożadku serv, ale nawet fms'a nie ma u handlarzy :/

Przykro mi, ale niezagram.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Szkoda czasu na ten serwer bylem zwiedzilem oceniam syf nie warty sciagniecia w hu* bugow itp. itd.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

gralem na tym serwie serdecznie nie polecam .. nic nie jest dopasowane drop yang do cen w sklepach to porazka system ulepszen nie dopracowany ,. jednym slowem syf

Venum

Opublikowano

ja mam 82 lv i nie ma co robić expic sie nie opłaca bo po co? i tak nikt nie gra

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Nie zagram z tych samych powodów, co CheaTOver.

Maniek piszesz, aby Over zrobił samemu serwer, prezentacje itd. Sądząc po tym, co Ty zrobiłeś nie możesz napisać, że stworzyłeś serwer. Możesz jedynie napisać, że postawiłeś go na dedyku za własne pieniądze, ale nie stworzyłeś, ponieważ pliki nie są twoje (mogłeś je chociaż trochę edytować), a jak nie znasz się na edytowaniu plików, to szukasz kogoś, kto Ci je zmieni za GM'a na serwerze. To tyle ode mnie, nie będę pisał głupich ocen typu 0/10, czy tam 10/10, ponieważ to świadczy tylko o lenistwie ludzi, którzy nie umieją napisać dwóch zdań ...

Pozdrawiam, QuatZo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Idealna prezka, w życiu nie widziałem lepszej! a tak na powage... zrobione tj. "na odwal się"

na następny raz dodaj:

max lvl max staty nowości system ulepszeń no i inne jakies badziewia typu raidy czy cos.

Prócz tego, że prezka jest do bani, prezka jest całkiem dobra -,^

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

Widzieliście prezentacje Metin2 Sg ? Jest chyba 100x lepsza od tej mimo że to global... Więc nie wiem jak tu ludzie mogą grać. Nie wspominając nawet o tym że serwer to 100% puszczony gotowiec z bugami... Po co wogóle administracja i tak jej nigdy nie ma i nic nie robi..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...