Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DlaGraczy [Dedyk]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad mozna tu wziac bronie na 30 lvl?? W imha raczej zerowy drop z bestow i dzikich lucznikow rowniez

@edit

Serwer moge z checia polecic , bardzo fajnie sie gra szkoda tylko ze jest 1 channel ale moze kiedys bedzie wiecej. Jest to serwer calkiem ciekawy i inny od wszystkich , nie ma lagow , tylko malo osob gra ;D

Opublikowano

Wejdź i sprawdź porównaj do PL-a i wróć ponownie na forum i opisz w jaki czas jaki lvl wbiłeś.

Może to 50% oznacza że raty są o 50% większe niż na PLu ?

Raty na privach sie ustala względem PL'a , bo na globalu są raty równe 100%! a Jeśli na Twoim "serwerze" są 50% to pozdro dla Ciebie.

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Nie wbiłem? Ściągnąłem nawet klient i go oceniłem, wbiłem może 14 lv i tak skończyła się moja gra na tym serwerze, gdyż jak już stwierdziłem wcześniej jest słaby i niedopracowany.

Opublikowano

Słaby serwer, nie polecam. Tam jest od groma bugów, graczy praktycznie w ogóle nie ma. Prawdopodobnie gotowiec.

Wypisz te bugi

Opublikowano

Ale to w sumie rzeczy jest ich sprawa czy robią serwer na gotowcach czy może nie umiał zrobić samemu a wy się tak czepiacie jak nic

Opublikowano

Cześć, max lvl był już opisany w komentarzach ale jeżeli jest to tak ważne dla Ciebie już to dopisuję. 2-3 osoby bardzo zachęcają do gry.

Ile dajesz sm ? - tutaj chyba sobie kpisz z mojej osoby, ponieważ tłumaczyć się nie będę ale opcji takiej nie ma że ktoś zrobi coś dla serwera i otrzyma sm-y (można też sprawdzić cały IS który jest ubogi).

Admin ma chamskie odzywki - gdzie masz te odzywki typu "syf masz w mózgu" ? proszę o dowód.

Przedszkole ? chyba coś Ci się pomyliło bo jest to forum a nie przedszkole jak wspomniałeś.

Podsumowanie Twojego posta: Skoro nie grałeś to nie oceniaj po prezentacji, i nie mów nikomu ile to jest czasu pracy

ps. Stwórz coś swojego wstaw to na forum i wtedy również ocenię całokształt serwera (serwer, stronę, jakość, podejście do graczy) po prezentacji. A skoro bawisz się w jakieś dochodzenie sprawdź to dokładnie napisz i podaj dowody.

@Yoshe92

Po co mam to zmieniać? Prawa należą się temu serwerowi (czyt. emperial) a nie ściągasz przykładowo jakąś templatke która posiada prawa autorskie i zmieniasz sobie nazwę autora na swoją.

Więc te twoje zdanie jest zbędne bo widać nie wiesz co piszesz.

A moze tak byscie sie wzieli w koncu za naprawe bugow na serwerze a nie za filozofie?

Opublikowano

A moze tak byscie sie wzieli w koncu za naprawe bugow na serwerze a nie za filozofie?

Ktoś pyta, odpowiadam.

Żadnej filozofii nie widzę. I o jakie bugi Ci chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...