Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi !

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam strasznie duże lagi. Nie wiem czym jest to spowodowane bo na testach mój ping wynosi 40. Macie jakieś sposoby, programy, które zmniejszą lagi ?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

A moze podaj specyfikacje swojego kompa? Najbardziej pomagaj chyba wylaczenie programow sciagajacych typu ares i programy ktore pobieraja duza ilosc pamieci.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Modyfikację ?

RAM : 8GB

Procek : Intel Centrino Duo

Grafa : Nvidia Cuda (2gb)

Neta mam słabego ale mój ping przy nim to był 100 a nie 5000 tyś. Co do programów mam wszystkie wyłączone.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

To dlaczego na testach wychodzi po 40 ping... A jaki serwer jest najbliżej nas ? no wiecie... z lola bo podobnież to też ma jakąś różnicę... nie obchodzi mnie że ang czy coś tylko żebym mógł sobie pograć...

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Porty,firewall,wirusy,błąd lola, wina dostawcy internetu. To nie jest takie hip siup i właściwie to wiele Ci nie pomożemy.

Sprawdź czy w innych grach też tak masz.

Wejdź start->uruchom->cmd (wiersz poleceń)->ping www.pwn.pl -t i zatwierdź enterem. Odczekaj z 10 minut i sprawdź czy nie ma żadnych skoków pingu, a on sam powinien się utrzymywać na poziomie 15-30. Jeśli jest inaczej to wina komputera/internetu.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Eh. Właśnie skoków nie ma... No nic temat do zamknięcia bo raczej nikt mi tutaj nie pomoże ;p kończę karierę z lolem bo mnie tylko wku*** ;p Dzięki wszystkim.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Jezu a może najpierw na jakim regionie grasz??? bo jak np. NA to wiadomo z takim netem jaki bedzie ping...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Uzywasz skype i go aktualizowales albo cos?

Skype ciagnie duzo neta.

Moze byc to rowniez spowodowane ostatnimi DDoSami na serwery lola (tak, riot podal ta informacje publicznie)

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Powiedz ile masz fps'ow w grze. Ping, pingiem mozna grac normalnie nawet przy 300. Bo taka specyfikacja to nam nic nie da co ja moge powiedziec o karcie graficznej Nvidia Cuda ? I cos czuje ze chyba masz laptopa. Jak cos to mozliwe ze albo masz syf na kompie, albo zaktualizuj stery do najnowszych

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...