Skocz do zawartości

[Problem] Lagi !

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

To dlaczego na testach wychodzi po 40 ping... A jaki serwer jest najbliżej nas ? no wiecie... z lola bo podobnież to też ma jakąś różnicę... nie obchodzi mnie że ang czy coś tylko żebym mógł sobie pograć...

limbo-spider-800x100.jpg

Porty,firewall,wirusy,błąd lola, wina dostawcy internetu. To nie jest takie hip siup i właściwie to wiele Ci nie pomożemy.

Sprawdź czy w innych grach też tak masz.

Wejdź start->uruchom->cmd (wiersz poleceń)->ping www.pwn.pl -t i zatwierdź enterem. Odczekaj z 10 minut i sprawdź czy nie ma żadnych skoków pingu, a on sam powinien się utrzymywać na poziomie 15-30. Jeśli jest inaczej to wina komputera/internetu.

fjlw0o.jpg

Jezu a może najpierw na jakim regionie grasz??? bo jak np. NA to wiadomo z takim netem jaki bedzie ping...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Powiedz ile masz fps'ow w grze. Ping, pingiem mozna grac normalnie nawet przy 300. Bo taka specyfikacja to nam nic nie da co ja moge powiedziec o karcie graficznej Nvidia Cuda ? I cos czuje ze chyba masz laptopa. Jak cos to mozliwe ze albo masz syf na kompie, albo zaktualizuj stery do najnowszych

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Lagi !   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...