kowal0050 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam, Mam strasznie duże lagi. Nie wiem czym jest to spowodowane bo na testach mój ping wynosi 40. Macie jakieś sposoby, programy, które zmniejszą lagi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wyłącz wszystkie programy, antywirusa. Powinno troszkę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer07 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A moze podaj specyfikacje swojego kompa? Najbardziej pomagaj chyba wylaczenie programow sciagajacych typu ares i programy ktore pobieraja duza ilosc pamieci. Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Modyfikację ? RAM : 8GB Procek : Intel Centrino Duo Grafa : Nvidia Cuda (2gb) Neta mam słabego ale mój ping przy nim to był 100 a nie 5000 tyś. Co do programów mam wszystkie wyłączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen/Kidson Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To raczej wina neta ? bo co innego? jak masz lepszy ram od mojego. Tez neta mam takeigo sb. czasem tez mam lagi. To wina neta ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To dlaczego na testach wychodzi po 40 ping... A jaki serwer jest najbliżej nas ? no wiecie... z lola bo podobnież to też ma jakąś różnicę... nie obchodzi mnie że ang czy coś tylko żebym mógł sobie pograć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Porty,firewall,wirusy,błąd lola, wina dostawcy internetu. To nie jest takie hip siup i właściwie to wiele Ci nie pomożemy. Sprawdź czy w innych grach też tak masz. Wejdź start->uruchom->cmd (wiersz poleceń)->ping www.pwn.pl -t i zatwierdź enterem. Odczekaj z 10 minut i sprawdź czy nie ma żadnych skoków pingu, a on sam powinien się utrzymywać na poziomie 15-30. Jeśli jest inaczej to wina komputera/internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Eh. Właśnie skoków nie ma... No nic temat do zamknięcia bo raczej nikt mi tutaj nie pomoże ;p kończę karierę z lolem bo mnie tylko wku*** ;p Dzięki wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diaz7321 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jezu a może najpierw na jakim regionie grasz??? bo jak np. NA to wiadomo z takim netem jaki bedzie ping... Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych! Moje Tuty: LoL Renekton http://www.mpcforum....stynny-rzeznik/ LoL Riven http://www.mpcforum....iven-wygnaniec/ LoL Sprzedaż postaci http://www.mpcforum....edanie-postaci/ Smite Zeus http://www.mpcforum....e-stormbringer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuck_bears13337 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mówisz że na testach masz 40 ping, ale jaki w lolu dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termiator Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Uzywasz skype i go aktualizowales albo cos? Skype ciagnie duzo neta. Moze byc to rowniez spowodowane ostatnimi DDoSami na serwery lola (tak, riot podal ta informacje publicznie) Sygnatura wykonana przez: Marselo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer07 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Powiedz ile masz fps'ow w grze. Ping, pingiem mozna grac normalnie nawet przy 300. Bo taka specyfikacja to nam nic nie da co ja moge powiedziec o karcie graficznej Nvidia Cuda ? I cos czuje ze chyba masz laptopa. Jak cos to mozliwe ze albo masz syf na kompie, albo zaktualizuj stery do najnowszych Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.