Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie zmienianie bonów jest strasznie trudne i wgl okropne dodajcie normalne zmiany do np bo te zmienianie bonow jest tak tepe i nudne ze ja pierdziele

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

@Valdiar

Czy bronie na 75 lvl dropią w av2 ?

@@@

666 POST ! ! !

tylko ze szkatułki ripera

dokładnie, nic te BS'y nie dadzą jak i tak my bez bs ich cisniemy, dodajcie bony normalnie, lub tak jak Rein*r.pl

NPC zostaje, jutro jak będę miał dużo wolnego czasu to zedytuję to, aby było jak najprościej.

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Opublikowano

Btw. Ustaw przycisk zmiany bonów jednym miejscu, a nie trzeba patrzeć na zmiane bonów i na przycisk.. A nie sorry, nie umiesz, bo przecież wydałeś na tego bsa 200 zł.

Poproś go, zeby ustawił przycisk w jednym miejscu..

Opublikowano

Wystarczy, że ustawi przycisk stały i może zostać, bo denerwujące jest to zmienianie myszki. Bardziej patrze czy dobrze trzymam myszkę niż na to jakie bony mi weszły.

Zmieńcie to jak najszybciej.

Opublikowano

Mój GamePlay serwera ParadiseMT2 na konkurs !

Ogladajcie i komentujcie ! Możecie tez dać suba lub łapke w góre.

Oglądać w HD !!!

Opublikowano

Zrób ankietę z tymi bonami. To jest jak orka na ugoże. Boisz się BS ustaw jak ci pisali 15 na start i tyle. Wolę stać i na luzie 200 zmianek kupic i jazda. A nie kilkac wychodzić bo nie widać jakie wszedły bony i tak bez endu...

Opublikowano

Zrób ankietę z tymi bonami. To jest jak orka na ugoże. Boisz się BS ustaw jak ci pisali 15 na start i tyle. Wolę stać i na luzie 200 zmianek kupic i jazda. A nie kilkac wychodzić bo nie widać jakie wszedły bony i tak bez endu...

Zgadzam się z UP

Opublikowano

Takie pierdolenie się z bonowaniem przynajmniej jest sprawiedliwe dla wszystkich ponieważ każdy bez wyjątku ujebie się z tym żeby w klepać konkretne bony do itemka bez podejrzeń o użyciu do tego bota i nikt tu nie będzie pokrzywdzony.

sygna1.png

Opublikowano

Prezentacja jakoś osobiście nie przokonuje mnie do gry na serverze .

MYślę, że wiele osób zagra, ale nie ja.

A za prezke 7/10 bo dobra, lecz mnie nie przekonuje.

Lik'a zgarniasz odemnie.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Dobrze jest z bonami widzisz jakie wchodzą tylko te kwiaty typu bidras są zwalone bo respią się wszędzie na ch3 tylko 1 bidras jest na lądzie reszta w wodzie lub na górach.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

mam nowy beszt pt "ty santrielu" łahaha

Przecież widac zmiane bonow gdy otwarty jest npc wiec o co mam kurva chodzi? zmiany bonusow lepszej sie zrobic nie dalo, ale wy sie wszystkiego dojebiecie zeby zrobic z kazdego mediuma 4funa!!!

serwer zaje... zahram, 1111!!

Opublikowano

mam nowy beszt pt "ty santrielu" łahaha

Przecież widac zmiane bonow gdy otwarty jest npc wiec o co mam kurva chodzi? zmiany bonusow lepszej sie zrobic nie dalo, ale wy sie wszystkiego dojebiecie zeby zrobic z kazdego mediuma 4funa!!!

serwer zaje... zahram, 1111!!

Żal im pupe ściska że ich bocik nie będzie działał i będą dostawali w cztery litery.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...