Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Mój szkodnik, czyli syf jakich mało :D

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcecie to mogę odpalić u siebie ;) Ja się nie boję ;) Jeśli będą 3 głosy za to odpalam xD to kto chce ? :)

Ja nie.

mjut.png
Opublikowano

Toć to ponoc na wszystko jest sposob wiec napewno bedzie mozna unieszkodliwic tego syfa tylko trzeba wiedziec jak :D

Niestety ja nie wiem ale ten kto dobrze ogarnia napewno by cos wymyslil

Hehe ciekawy szkodnik :D

Mozliwe ze za pare dni bede przenosil system na 32 to przetestuje xD

Ale bede musial robic formata calego dysku? ;x czy tylko systemu?

Mozna zmienic nazwe oraz ikone .exe jako przykladowo .mp3? Jak tak to jak? :D ikone to zmienie, chodzi mi o nierozpoznanie rozszerzenia .exe

A da sie jakos zmienic na win7 ikone .exe ?

Opublikowano

Kompilując ten skrypt masz opcję wyboru ikony.

A rozszerzenie możesz ukryć. Musisz wejść w opcje folderów(w panelu sterowania, ale możesz wpisać z menu start i też wyskoczy) i zaznaczyć "ukryj rozszerzenia znanych typów plików"

Edit:

Za 2-3 dni spróbuję to uruchomić to dam znać, co trzeba zrobić żeby przywrócić system do używalności.

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

Opublikowano

Wiecie co, mam gdzieś programik który wyczyści szkody... chyba... przeszukam dropboxa

//bicz plis, nie mam. A nie chce mi się kombinować z hashami, bo to praktycznie jedyna metoda wykrycia tych szkodników przez inny program :D

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Eee... Wystarczy włączyć McAfee ;) Ostatnio zainstalowałem i włączyłem to mi usunął z dysku 125 wirusów... Przejrzałem kwarantannę... Potem dla pewności przejrzałem folder z AutoIt i powtórzyłem czynność sprawdzania 3 razy. I doszedłem do porażających wniosów: Wśród tych 125 wirusów tylko 1 nie był pisanym przeze mnie programem skompilowanym do AutoIt, a folder AutoIt zawierał tylko nieskompilowane skrypty. Skompilowane zniknęły. Oczywiście zaraz po tym wyjąłem wszystko z kwarantanny, McAfee odinstalowałem i dla pewności dodałem jako wirus do AVG. Tak dla świętego spokoju na wszelki wypadek jak bym wpadł na pomysł zainstalować go jeszcze raz.

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bardzo ładna świnia trojńska ( xD)

Za tygodniowy odkop nasz drogi użytkowniku dostajesz tytuł

indeksnr.jpg

Oraz tą bezcenną złotą łopatę

cl216.jpg

Gratulacje !

img_ref1525_01-800x200.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja takiego złapałem :D Cofnąłem komputer o 2 dni i git :)

Podążaj za białym królikiem... Pedzacy_Slimak.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Działa..... ja idiota i go uruchomiłem .. jeszcze w ten samym dzień reinstal :D

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

wiesz co:p fajne :D ale nie współpracuje z windows 8 xD
odpalam już to któryś raz i nic :D
ps. dodaj żeby wpier. sie do autostartu i rozlepiał po sieci xD to będzie coś:D

Nieregulaminowa sygnatura.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uruchomcie w trybie awaryjnym i pousuwajcie wszystkie .exe stworzone w ostatnim czasie (od otworzenia).

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 2 lata później...
Opublikowano

Pisałem, że odpale za dwa dni. Wracam po trzech latach i jeszcze nie odpaliłem >.<

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...