Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dopalacz majenta

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój wujek pali już 10 lat i nic mu nie jest, nie jest uzależniony, a problemu z płucami ma przez fajki, a nie przez marihuane.

Więc to nie żadne mity

A gdzie ja powiedziałem, że fajki nie szkodzą? o.O

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze Marihuana nie uzależnia

Po drugie nie szkodzi

Jeżeli nigdy nie paliłeś to czemu mówisz takie głupoty?

Taki kit to do dzieci z podstawówki

Mój wujek pali już 10 lat i nic mu nie jest, nie jest uzależniony, a problemu z płucami ma przez fajki, a nie przez marihuane.

Więc to nie żadne mity

Hahah, ja też piję i palę 10 lat, ale nie jestem uzależniony? Czym wg ciebie jest uzależnienie?

Opublikowano

Wiecie co wam powiem najlepiej nie wypowiadajcie się jak nie paliliście bo powtarzanie ciągłe tego, że marihuana uzależnia jest już nudne rozumiem, że chcecie posty ale bez przesady piszcie coś mądrego bo jeżeli nie spróbowaliście nie odzywajcie się bo szkoda tylko czyjegoś czasu na czytanie ja zapaliłem madżente(pink fire itd. różne są tego nazwy) po to aby zobaczyć jak to jest i nawet nie piszcie, że to uzależnia słuchajcie sobie tych pedagogów w szkole i ich "Wstrzykując sobie marihuane szkodzicie sobie i osobą w twoim otoczeniu" normalnie maryśka nie uzależnia dopiero po długim czasie palenia i to częstego wszystko może być twoim nałogiem nawet herbata. Ja to wiem swoje i tego się trzymam ;)

Opublikowano

Wiecie co wam powiem najlepiej nie wypowiadajcie się jak nie paliliście bo powtarzanie ciągłe tego, że marihuana uzależnia jest już nudne rozumiem, że chcecie posty ale bez przesady piszcie coś mądrego bo jeżeli nie spróbowaliście nie odzywajcie się bo szkoda tylko czyjegoś czasu na czytanie ja zapaliłem madżente(pink fire itd. różne są tego nazwy) po to aby zobaczyć jak to jest i nawet nie piszcie, że to uzależnia słuchajcie sobie tych pedagogów w szkole i ich "Wstrzykując sobie marihuane szkodzicie sobie i osobą w twoim otoczeniu" normalnie maryśka nie uzależnia dopiero po długim czasie palenia i to częstego wszystko może być twoim nałogiem nawet herbata. Ja to wiem swoje i tego się trzymam ;)

Gówno wiesz... Każda substancja może uzależnić, nawet po najmniejszej jej dawce, jeśli ktoś tu pada ofiarą stereotypów to ty, z tą różnicą, że tych negatywnych. Gloryfikujesz narkotyki jak się tylko da, broniąc ich jak lew, to nie tak, narkotyki są dla ludzi, ale dla ludzi rozsądnych, a brak umiejętności dostrzegania ich wad na pewno nie jest oznaką rozsądku.

Opublikowano

Temat jest śmieszny. Większość ludzi na tym forum to eksperci w sprawie narkotyków i dopalaczy, do tego mają całą rodzinę jarających i kolegów, którzy palą 7 lat, a po 2 godzinach palą już 14 lat. Coś chyba nie tak? :huh:

sogoane, Flap_PL, AfffOmg, i inni "góró narkotykóf"

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

@Up

W porównaniu do cb to ja jestem guru na temat narkotyków jeżeli coś ci nie pasuje to nie pisz pierdzielonych postów!

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kolejni idioci którzy jak nie mają argumentów to że Czitek hejtuje o.O .

Wszystko jest syfem, wszystko uzależnia.Wasze komputerki sprały wam mózgi 10x mocniej niż MJ czy nawet feta jakiemuś typkowi:).

Trawa szkodzi, feta szkodzi, koka szkodi, wszystko szkodzi.Z tym że niektóre z nich nie raz pomagają(umierający dostaje morfine żeby nie czuł bólu), relaks(trawka, niektórzy się relaksują przy kompie niektórzy przy joincie) i wuchte innych rzeczy.Przy okazji wycieńczają organizm i ryją bańke(oczywiście w nadmiarach).

Raz na jakiś czas można jebnąc po kablach nawet jak ktoś chce i nic mu nie będzie.

Używki są dla ludzi którzy potrafią się przed tym potem powstrzymać a nie dla ciot która będzie jebała w kinol co dzień.

Elo

Opublikowano
Raz na jakiś czas można jebnąc po kablach nawet jak ktoś chce i nic mu nie będzie.

Używki są dla ludzi którzy potrafią się przed tym potem powstrzymać a nie dla ciot która będzie jebała w kinol co dzień.

Elo

Wiesz, że większość ludzi może wpaść w nałóg? Po prostu- raz zapali i tak mu się spodoba, że nie wytrzyma miesiąca bez zapalenia ;)

Opublikowano
Wiesz, że większość ludzi może wpaść w nałóg? Po prostu- raz zapali i tak mu się spodoba, że nie wytrzyma miesiąca bez zapalenia ;)

Dlatego napisałem że takie rzeczy są dla ogarów a nie ciot które zaczną ćpać na maxa-.-

Opublikowano

Raz zapaliłem tylko dopalacza, nie wiem nawet co to było, ale jazda po tym była niesamowita. Wizje to mało powiedziane.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Raz zapaliłem tylko dopalacza, nie wiem nawet co to było, ale jazda po tym była niesamowita. Wizje to mało powiedziane.

No śmieszny odjazd jest po tym ja teraz biorę tylko czysty haszysz bo ten dop można tylko raz nie widzę sensu brania tego więcej, a wy mi tu nawet nie mówicie, że maryśka szkodzi bo znam ludzi co długo palą bo ja wolę doznać tego teraz niż później na starość żałować tego, że nie spróbowałem życie jest krótkie panowie.
Opublikowano

To lepiej robić coś, żeby je przedłużać, a nie skracać. -.-

Tak co zrobisz aby sobie życie przedłużyć nic ? właśnie lepiej skrócić i mieć fajne doznania niż siedzieć na dupie i nie nie robić :)
Opublikowano

Tak co zrobisz aby sobie życie przedłużyć nic ? właśnie lepiej skrócić i mieć fajne doznania niż siedzieć na dupie i nie nie robić :)

Bo zatruwanie organizmu jest w końcu taaaaakie fajne...

Jest milion lepszych sposobów na uczynienie życia ciekawszym, ale skoro nie potrafisz wpaść na żaden z nich to sam sobie szkodzisz :)

Opublikowano

Bo zatruwanie organizmu jest w końcu taaaaakie fajne...

Jest milion lepszych sposobów na uczynienie życia ciekawszym, ale skoro nie potrafisz wpaść na żaden z nich to sam sobie szkodzisz :)

Lepiej się za młodu dobrze bawić, mieć dobre schematy i umrzeć przed 80-ką, niż nic nie robić i męczyć się z chorobami w wieku 90-95 lat... ;)

Opublikowano

Lepiej się za młodu dobrze bawić, mieć dobre schematy i umrzeć przed 80-ką, niż nic nie robić i męczyć się z chorobami w wieku 90-95 lat... ;)

Właśnie ja już wolę umrzeć wcześniej i mieć szczęśliwe życie niż umrzeć późno i żałować niektórych rzeczy nie mówię tutaj o narkotykach,dopalaczach.
Opublikowano

Dlatego napisałem że takie rzeczy są dla ogarów a nie ciot które zaczną ćpać na maxa-.-

wątpię, żeby znalazł się taki, co biędzie znał swój organizm na wylot i gdy nigdy nie próbował narkotyków, jest pewien, że się nie uzależni... :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

wątpię, żeby znalazł się taki, co biędzie znał swój organizm na wylot i gdy nigdy nie próbował narkotyków, jest pewien, że się nie uzależni... :)

Chodzi o psyche bo mało co fizycznie uzależnia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...