Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dopalacz majenta

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MJ nie powduje schiz żadnych tylko chillout.A po dopałach to różnie bo zależy w czym to maczane było.Zresztą jest masa tego i każde działa inaczej.Jedno będzie jak mj a trugie jak kwas więc to bez sensu opisywać swoje zjazdy po dopałach bo każdy jest inny

Amen !

f.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paliłem tylko w piecu :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

MJ nie powduje schiz żadnych tylko chillout.A po dopałach to różnie bo zależy w czym to maczane było.Zresztą jest masa tego i każde działa inaczej.Jedno będzie jak mj a trugie jak kwas więc to bez sensu opisywać swoje zjazdy po dopałach bo każdy jest inny

@down

xD

Możesz też dodać, że to zależy od jakości... Bo np. samosieje to sam syf... ;)

@Top

Takiego syfu na oczy nie chce widzieć, jedynie % i wszystko co zostało dane od boga a nie jakieś chemiczne ścierwa... ;)

Opublikowano

Powiem ci tyle, wszystkie syntetyczne kannabinoidy i fenetyloaminy wsadź se w dupę bo to najgorsze ścierwo jakie kiedykolwiek powstało.

Opublikowano

Powiem ci tyle, wszystkie syntetyczne kannabinoidy i fenetyloaminy wsadź se w dupę bo to najgorsze ścierwo jakie kiedykolwiek powstało.

Pierdolisz głupoty, miałeś z nimi jakąś styczność, czy tylko powtarzasz utarte kwestie, wpojone przez szkolnego pedagoga?

Opublikowano

Skąd możemy wiedzieć, że nie jesteś z policji?

Po tej stronie aspirant AfffOmg z komendy wojewódzkiej w Warszawie, proszę mi podać natychmiast te informacje, hehehehe.

@po prostu jestem ciekawy czy dopy wróciły do sklepów stacjonarnych.

Opublikowano

No to ciesz się, że nie wprowadziło to nieodwracalnych zmian w twojej głowie, bo równie dobrze mogło by Ci tak zostać i trafiłbyś do szpitala psychiatrycznego, ale to i tak Cię pewnie mało co obchodzi :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

No to ciesz się, że nie wprowadziło to nieodwracalnych zmian w twojej głowie, bo równie dobrze mogło by Ci tak zostać i trafiłbyś do szpitala psychiatrycznego, ale to i tak Cię pewnie mało co obchodzi :)

Niema co demonizować dopalaczy, gorsze ścierwo można trafić u dilera.

Opublikowano

Fajnych masz dilerów.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No to jest sklep nie podam nazwy ale sprzedają normalne rzeczy kubki,talerze, i inne typowe rzeczy miśki, a tak naprawdę to tam sprzedają dopy ten dop nie jest zabrioniony można go mieć przy sobie tylko w ameryce jest zakazany.

Opublikowano

Racja, i zgodnie z tym co mówisz obydwie te rzeczy to ścierwa, z czego u dilera jest gorsze...

Ludzie, nie warto się w to bawić, ani nawet próbować. Nie zwracajcie uwagi na uwagi "mentorów", którzy wam powiedzą, że na przykład ja gówno wiem, bo w życiu tego nie próbowałem...

Nie babrajcie się w takim gównie ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano
Najwięcej gadają ci którzy gówno wiedzą.Zmiany w mózgu takie żeby wylądować na psychiatryku to możesz mieć po swoim głupim komputerku i debilnych esesjach od pedagog szkolnego.

Racja, i zgodnie z tym co mówisz obydwie te rzeczy to ścierwa, z czego u dilera jest gorsze...

Ludzie, nie warto się w to bawić, ani nawet próbować. Nie zwracajcie uwagi na uwagi "mentorów", którzy wam powiedzą, że na przykład ja gówno wiem, bo w życiu tego nie próbowałem...

Nie babrajcie się w takim gównie ;)

Nie ma kogoś takiego jak diler.Takie rzeczy są w filmach a wy w to wierzycie i pierdolicie że gorsze rzeczy można spotkać u takiego pana.Można dostać odpal(czyli jakaś herbata albo susz maczany w różnej chemii, od trutki na szczury po heroine) albo szkło zamiast fety.Zresztą jak ktoś nie jest debilem lub zwykłym gimbusem który jak ma zjazd to odrazu na psy leci wypaplać skąd ma opcje to rozumie takie rzeczy.Wszystko jest dla ludzi z umiarem i jak ktoś potrafi ogarnąć to mu odpały, dopały, heroina amfa i różne ścierwa nie zaszkodzą.A nie że jakiś debil (według waszego myślenia diler który stoi pod szkołą i prosi żeby ktoś opcje kupił) wklepie 13 latkowi fety do ręki a tamten walnie w kinol.

I dziwić się że to wszystko nie legalne jak nawet młodzież która głównie takie rzeczy bierze nie wie jak to działa i co to jest, i jak to zdobyć.Przestańcie pierdolić że ktoś sobie niszczy zycie ze z tego sie nie wychodzi bo gówno prawda.Chyba że ktoś pizga codziennie po kablach to tak.

I tak żeby was zdziwić nie biore nic z tych rzeczy:)

Opublikowano

Nie palę fajek, dopalaczy i marychy - nie dam się w te świństwa wciągnąć ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Wypowiadacie się, a nawet nigdy nie paliliście to nie ma sensu.

I wcale nie musimy, żeby innym tego odradzać.

Lepiej w ogóle nie zaczynać, zamiast potem żałować...

Opublikowano

I wcale nie musimy, żeby innym tego odradzać.

Lepiej w ogóle nie zaczynać, zamiast potem żałować...

Właśnie kurwa dobrze mówi polać mu !. Najpierw dostaniesz działkę za darmo później koledzy 2-3 działki postawią a później sam se kurwa kupuj i postaw teraz im. Nie warto

27928457529121693525.png

Nie by me ale mi się podoba

Opublikowano

Taki dopalacz albo marichuana Cię nie uzależni jak takie papierosy zacznijmy od tego... więc nie mówicie mi tu "Moja babcia raz zapaliła zioło i teraz pali ciągle" po 1 razie nic ci nie będzie mój kumpel pali z 7 lat i nie potrzebuje takiej potrzeby nie raz nawet nie chce.

Opublikowano

Kurwa widze ze idioci dalej nie przeczytali co napisałem wcześniej.Nie będę tego powtarzał zobaczcie mój poprzedni post i zrozumcie kurwa ze chuj o tym wiecie.Tak jakbym ja wam wmawiał że gry są złe bo piorą mózg.

@down

następny nie douczony idiota, jebane wyniki pierdolonej propagandy

Opublikowano

Spierdal** na torowisko, mi z tym. Tam macie dużo miejsca na takie szity.

Opublikowano

Kurwa widze ze idioci dalej nie przeczytali co napisałem wcześniej.Nie będę tego powtarzał zobaczcie mój poprzedni post i zrozumcie kurwa ze chuj o tym wiecie.Tak jakbym ja wam wmawiał że gry są złe bo piorą mózg.

@down

następny nie douczony idiota, jebane wyniki pierdolonej propagandy

Oczywiście, bo nie ma ofiar śmiertelnych przedawkowań, bo nie ma tysięcy ludzi, którym zniszczyło to życie. Pewnie, należy do tego zachęcać i bronić, tak?

PS: Kontrargument o alkoholu i papierosach jest zbędny, to też trucizny i są złe dla człowieka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...