Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dopalacz majenta

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oczywiście, bo nie ma ofiar śmiertelnych przedawkowań, bo nie ma tysięcy ludzi, którym zniszczyło to życie. Pewnie, należy do tego zachęcać i bronić, tak?

PS: Kontrargument o alkoholu i papierosach jest zbędny, to też trucizny i są złe dla człowieka...

Nie mówie że to jest dobre i że każdy niech bierze w kinol.Miałem z tym wszystkim styczność i to nic fajnego.Chodzi mi o to żeby skończyły się wypowiadać gimbusy które sie duszą po szlugu bo to jest śmieszne.Co do brania to wręcz jestem temu przeciwny chodź sam pale, ale nie wale białego i innego syfu, to ryje beret jak ktoś pizga to co dzień a nie raz na jakis czas.Pamiętajcie o tym że raz na miesiąc, dwa, pól roku to i krecha nie zaszkodzi.
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najwięcej gadają ci którzy gówno wiedzą.Zmiany w mózgu takie żeby wylądować na psychiatryku to możesz mieć po swoim głupim komputerku i debilnych esesjach od pedagog szkolnego.

Akurat miałem do czynienia z taką sytuacją więc wiem o czym mówię, jakbyś trochę poczytał, to byś wiedział, że nie każdy reaguje tak samo, jednemu minie po kilku minutach, a innemu po prostu zryje banie i tyle ;)

i mógłbyś pisać po polsku, co to znaczy " esesjach " ? o.O

btw. mój komputer nie jest wcale głupi -,-

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano
i mógłbyś pisać po polsku, co to znaczy " esesjach " ? o.O

btw. mój komputer nie jest wcale głupi -,-

Wiesz co to literówka mądralo internetowy?

Nie jest głupi bo jesteś od niego uzależniony.Narkoman mówi że jego narkotyki nie są głupie.Jeden chuj czy feta czy internet to samo uzależnienie.

, jakbyś trochę poczytał, to byś wiedział,

I tu Cię skreśliłem, więcej z tobą nie dyskutuje bo gówno wieszz.Ja to próbowałem, znam ludzi którzy na tym latają na codzień więc mi żaden dzieciaczek co wyczytał an forum nie będzie wmawiał głupot

PS.

ZAMKNIJCIE TEN TEMAT

Specjalista
Opublikowano

Ja wam się nie dziwie że nie piliście jeszcze wódki, piwa czy nie paliliście gibona jak macie po 15/16lat.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Właśnie kurwa dobrze mówi polać mu !. Najpierw dostaniesz działkę za darmo później koledzy 2-3 działki postawią a później sam se kurwa kupuj i postaw teraz im. Nie warto

O czym ty kurfa pjerdolisz. Za dużo się nasłuchałeś pogadanek od pedagoga ^_^. Po 1 nikt Ci za darmo "działki" nie da. Po 2 od niczego nie uzależnisz się po 1 razie .

Fajnych masz dilerów.

Znajdź lepszych w czasach gdzie 2/3 "traffki" nasączone jest Brixem. Nie mówiąc już o pudrach do nosa :]

Opublikowano

Znajdź lepszych w czasach gdzie 2/3 "traffki" nasączone jest Brixem. Nie mówiąc już o pudrach do nosa :]

Jak się im dajesz robić w chuja, to już tylko i wyłącznie twój problem. ;)

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wypowiedzi typu : nigdy nie wezmę tego do ust, bo po co ?

- nigdy nie wezme tego świństwa

- pierdole te narkotyki

etc...

Może i o dopalaczach macie raje ale o MJ nie bardzo, niech nie wypowiadają się Ci co nigdy nie mieli z tym styczności

ani nic bo to troche żałosne.

pozdro

Opublikowano

Wezmie Ci taki 13-16 latek zalatwi MJ od kolegi kolegi dilla

ten nie dosc ze go skroi to jeszce da mu syf z cukrem,lakierem do wlosow czy tez brixem

zapali syf a potem gada ze tylko go glowa bolala kaszlal itp.

a jak ktos pisze ze nigdy nie papilem a nie bede bo po co

to niech wlasnie tak jak up napisal nie pisze bo to jest calkiem

co innego kazdy ma inna banie mozesz miec takie odczucia

jakich jeszcze nigdy nie miales

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

każdy ma inną banie ponieważ to zależy od wielu wielu czynników

organizm, głowa, samopoczuucie, zależy również od sortu :)

Nie każdy pali jakieś maczane czy pryskane gówno

peace

Opublikowano

@Up

Zgadzam się niektórzy mają że tak się wyrażę "własne zbiory" np ja i wiem że to co pale nie jest jakimś chemicznym gównem

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ZAMKNIJCIE TEN TEMAT

Oj, szybko zamknijcie temat, bo 'Cheatek' nie nadąża hejtować wszystkich, którzy napisali w tym temacie...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano
Oj, szybko zamknijcie temat, bo 'Cheatek' nie nadąża hejtować wszystkich, którzy napisali w tym temacie...

Zamknijcie bo takie gimbusy jak ty gówno wiedzą i najwięcej piszą.Nie prowokuj bo nie chce bana znowu wyjąć i żeby makin za mną oczami świecił i mnie odbanowywał znowu.

Opublikowano
Po 2 od niczego nie uzależnisz się po 1 razie .

Rly? Znam osoby, które po zapaleniu jebanego peta uzależniły się od nich.

Cheatek:

Zamknij się już wreszcie, bo tylko pierdolisz i hejtujesz.

@TOP

Nigdy nie wezmę tego dymu śmierci do buzi, ani też żadnych działek -_- Piwo od okazji, ale to rzadkość.

Opublikowano

Rly? Znam osoby, które po zapaleniu jebanego peta uzależniły się od nich.

Cheatek:

Zamknij się już wreszcie, bo tylko pierdolisz i hejtujesz.

@TOP

Nigdy nie wezmę tego dymu śmierci do buzi, ani też żadnych działek -_- Piwo od okazji, ale to rzadkość.

Wiadomo gdyby rodzice zobaczyli Cię po śmiercionośnym dymie z pewnością dostałbyś szlaban na komputer...

Ale musisz być odpowiedzialny <3

Opublikowano

Nie wiem o czym tam hrabia pierdolisz, ale wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Można sobie raz na pół roku zapalić. Co do wrażeń to masakra, ale znam ludzi co kurwa nic im się nie dzieje po tym.

Opublikowano
Wiadomo gdyby rodzice zobaczyli Cię po śmiercionośnym dymie z pewnością dostałbyś szlaban na komputer...

Ale musisz być odpowiedzialny <3

1. Chuj mnie obchodzą jakieś "szlabany" dla gimbuchów takich jak ty.

2, Komputer jest mój, kupiony za własne pieniądze.

3. To, że ty siedzisz na garnuszku u rodziców nie oznacza, że ja także siedzę :)

Opublikowano

Nie wiem o czym tam hrabia pierdolisz, ale wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Można sobie raz na pół roku zapalić. Co do wrażeń to masakra, ale znam ludzi co kurwa nic im się nie dzieje po tym.

A powiedz mi jedno, po co? Mnie nie obchodzi to, że po pierwsze to jest nielegalne. Bardziej mnie zastanawia, po co się bierze takie świństwa jak dopalacze, nawet marihuana (zaraz mnie zawodowi lekarze zabiją...) ? Na co komu trucie samego siebie? To na pewno nie przyniesie ŻADNEJ korzyści, a szkód może narobić wielu...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak się im dajesz robić w chuja, to już tylko i wyłącznie twój problem. ;)

Śmieszny jesteś chłopczyku. Widać ,że w dupie byłeś, gówno widziałeś a produkujesz się jak ekspert :P

Opublikowano

A powiedz mi jedno, po co? Mnie nie obchodzi to, że po pierwsze to jest nielegalne. Bardziej mnie zastanawia, po co się bierze takie świństwa jak dopalacze, nawet marihuana (zaraz mnie zawodowi lekarze zabiją...) ? Na co komu trucie samego siebie? To na pewno nie przyniesie ŻADNEJ korzyści, a szkód może narobić wielu...

Po pierwsze Marihuana nie uzależnia

Po drugie nie szkodzi

Jeżeli nigdy nie paliłeś to czemu mówisz takie głupoty?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mój kolega pali marichuane 14 lat i jak się go pytam to nie raz chce, a nie raz nie chce proste, a dodam jeszcze, że ten dopalacz jest legalny w polsce nic ci za niego nie zrobią bo on tylko robi na 1 h z człowieka warzywo za 1 razem za 2 jest inaczej o wiele, a marichuana jest też stosowana jako lekarstwo dla osób chorych umysłowo więc nie pisz mi tu, że to bez korzyści ;) bez powodu Bóg nie dał tej roślinie takich właściwości.

Opublikowano

Mój kolega pali marichuane 14 lat i jak się go pytam to nie raz chce, a nie raz nie chce proste, a dodam jeszcze, że ten dopalacz jest legalny w polsce nic ci za niego nie zrobią bo on tylko robi na 1 h z człowieka warzywo za 1 razem za 2 jest inaczej o wiele, a marichuana jest też stosowana jako lekarstwo dla osób chorych umysłowo więc nie pisz mi tu, że to bez korzyści ;) bez powodu Bóg nie dał tej roślinie takich właściwości.

Po pierwsze Marihuana nie uzależnia

Po drugie nie szkodzi

Jeżeli nigdy nie paliłeś to czemu mówisz takie głupoty?

I teraz udowodniliście swoją ignorancję i idiotyzm. Wierzycie w mity i to co wam powiedziana i gloryfikujecie narkotyki, nie dostrzegając żadnych negatywów...

Nie potraficie oceniać obiektywnie, więc dyskusja jest bezcelowa a naprawiać waszych poglądów nie mam ochoty, nie warto.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Mój wujek pali już 10 lat i nic mu nie jest, nie jest uzależniony, a problemu z płucami ma przez fajki, a nie przez marihuane.

Więc to nie żadne mity

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

I teraz udowodniliście swoją ignorancję i idiotyzm. Wierzycie w mity i to co wam powiedziana i gloryfikujecie narkotyki, nie dostrzegając żadnych negatywów...

Nie potraficie oceniać obiektywnie, więc dyskusja jest bezcelowa a naprawiać waszych poglądów nie mam ochoty, nie warto.

Wszystko ma swoje plusy i minusy, to jest rzecz oczywista... Zielsko może osłabia koncentracje i ma inne negatywne efekty, ale pozytywnych stron tej roślinki jest dużo, dużo więcej niż tych złych... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...