Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dopalacz majenta

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio niedaleko mojego domu powstał sklep z dopalaczami i postanowiłem sobie kupić majente taki dopalacz dobra byłem z bratek i jego kolegą oni wcześniej palili powiedzieli mi, że za pierwszym razem jest najgorzej i dobra nie wiedziałem co ze mną będzie się dziać biorą lufę do shota i ja ciągnę prawie całą lufę do płuc boże straciłem całą świadomość o tym, że żyje nic nie czułem nawet, że nie oddycham ale oddychałem widziałem bardzo dziwnie potem mój brat włączył na full dub step i nie wiem czemu ale miałem czerwono,zielono żółte zygzaki z lewa na prawo ciągle i tam tańczył taki ludzi bardzo się bałem i nie wiedziałem co robić po około 3 minutach mi to przeszło i oczy z lewa na prawo mi ciągle leciały ale to tylko złudzenie było ale nie było źle przyznam brał to ktoś napiszcie tutaj jakie wy mieliście doznania ;)

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc ja to miałem złudzenie że są koło mnie 3 zajebiste japoński w chuj ładne. Podaje sztame flo ridzie. A później w raz nim gram koncert. Później dołącza się Ne-Yo i impreza trwa. Następnie po kilku godzinach od koncertu poszliśmy do Ne-Yo na chatę i zajebiście się bawiliśmy te 3 laski ze mną i melanż był dobry. Na następny dzień budzę się w chałupie i to był tylko sen.

Ale Poniósł mnie melanż.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nigdy nie bawiłem się, nie bawię się i nie będę.

To nie jest forum o narkotykach.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dopalacz to w duzym skrocie cos

jak MJ tylko robione chemicznie i ma 'inna bombe'

niz MJ no i wiadomo jest raczej szkodliwa w przeciwnienstwie do MJ

bomba po tym przychodzi szybko jak i szybko znika jak spalisz to bombe masz

po 5 min i trwa 30min-1h

jak chcesz to sie baw nie radze na dluzsza mete (w sesie dzien w dzien)

raczej male prawdopodobienstwo ze Cie to zabije jak sprobojesz

raz na jakis czas

znam gosci co nie spali caly tydzien bo ciagle nafurani na fecie latali

a i tak zycja

P.S

i nie sluchaj sie 'pseudo znawcow' co nawet tego nie sprobowali

a wiedza wiecej niz Ci co to brali i znaja opinie na ten temat

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Gościu nie wal nigdy całej lagi na raz bo spotkasz coś mocniejszego i wylądujesz na pogotowiu.Wal po małych buchach.

Sam kiedyś jebłem w kiblu bucha jakiegoś odpała i schizy jak chuj, dziwne rzeczy sie działy.Ogólnie otrzeźwiałem u lekarza:D

Opublikowano

No wiecie ja wtedy ściągłem całą bo mi dawali to brałem jebło mnie po około 2 minutach nic nie pamiętam co wtedy robiłem tylko te zygzaki ale kto nie spróbował niech się nie wypowiada najlepiej maryśka też dobra :)

Opublikowano

Krystianku widze ze tobie na prawde sie tak najebało w bani ze takie rzeczy sobie ubzdurac potrafisz xD

Kto ty jesteś, że mi tutaj pierdo****, że nie biore madżenty.. brata się spytaj był wtedy, a jak masz pisać tak to nie wracaj żydzie.
Opublikowano

Nie wiem co piszeczie, ale widząc sklep z dopalaczami od razu odradzam! Po prostu znam z doświadczeń i otoczenia, nie tykaj dopalaczy bo to największe gówno ever.

Opublikowano

Ja paliłem kiedyś miesiąc uzależniony nie byłem postanowiłem to rzucić i tak mijało 1,2,3...dni i rzuciłem ale takie coś co ty piszesz?! nigdy w życiu.

Opublikowano

Dopalacze są robione z jakiś trutek i innych badziewi przerzuć się na babe (jak by ktoś nie wiedział to chodzi o Marihuane) dopalaczy nigdy nie paliłem i nie będę tego gówna palił bo nie wiem gdzie on to robią i z czego, a jak pale babe to wiem że dobra, czysta i bez chemi bo sam ją codziennie doglądam ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@sogoane

Jesteś popierdolony, jak zresztą wszystkie gimbuchy jarające się "dopalaczami"...

Jak masz za mało wrażeń naturalnych w życiu i musisz brać jakieś świństwa, to już lepiej sobie zapal albo wypij...

Osobiście wolę sobie wypić, a jedyne co palę to papierosy. Lepsze to niż jakieś chemiczne ścierwa...

742611478555387739101.jpeg

Bywalec
Opublikowano

Aż tak wam to do życia potrzebne? Tylko "marnujecie" sobie życie, trujecie się takimi paskudztwami.

Powodzenia. ;c

Nigdy nic takiego nie próbowałem.

Opublikowano

Dopsy to najgorszy syf jaki może być.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A czy ja napisałem, że się tym jaram chciałem tylko abyście mi opisali wasze wrażenia, a nie wrzucali na mnie nie jestem od tego uzależniony tylko raz zapaliłem i koniec nic więcej..

Opublikowano

Raz paliłem to świństwo.

Nigdy nie miałem żadnych wizji, lotów itp itd. Czułem sie tylko mocniej nawalony i wymiotowałem.

THC też nie powodowało u mnie żadnych odjazdów. Lekko zamulałem i miałem uczucie suszy w ustach, cała bajka.

f.png

Opublikowano

Raz paliłem to świństwo.

Nigdy nie miałem żadnych wizji, lotów itp itd. Czułem sie tylko mocniej nawalony i wymiotowałem.

THC też nie powodowało u mnie żadnych odjazdów. Lekko zamulałem i miałem uczucie suszy w ustach, cała bajka.

MJ nie powduje schiz żadnych tylko chillout.A po dopałach to różnie bo zależy w czym to maczane było.Zresztą jest masa tego i każde działa inaczej.Jedno będzie jak mj a trugie jak kwas więc to bez sensu opisywać swoje zjazdy po dopałach bo każdy jest inny

@down

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...