Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkness Craft [RPG] [Wilkolaki i Vampiry] [No Premium] [Klasy] [Magia] [Levele] [Umiejetnosci] [ Unikalny Serwer ! ]

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie że wlączony i naprawiony a i efee mnie kilka dni nie bedzie z 4 . @up miło że tak uważasz

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

Brawa Brawa piszecie ze serwer nie dla noobow a wy jak sie zachowujecie moim zdaniem wy swiadczycie o tym jaki serwer bedzie ja narazie to same negatywne oceny jego

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Administracja po prostu boska... Tepa sobie swoich ulubieńców gdzie tylko oni chcą... Nie polecam na przyszłość. A tu kilka ss z zachowania administaracji.

vyw8m0.jpgabjkth.png

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Co do ss-ow Boy4538 wystarczy dzien pograc na serwerze aktywnie by zobaczyc duzo wiecej takiego czy tez podobnego zachowania. Eh jak pisala reszta administracja to po prostu dzieci(przeklinaja, wyzywaja, 0 profesionalizmu). Szkoda serwer fajnie sie zapowiadal miejmy nadzieje ze wyleca Ci ktorzy powinni a H@ sie z lekka ogarnie. Kciuki trzymam bo fajnie sie gralo.

Opublikowano

Nie wiem co jest gorsze, to że Eldirin tepa innych graczy i daje im itemki czy to że banuje bez powodu innych graczy..

Jak dziś wejdzie właściciel na serwer to składam skargę na niego, o ile odpalą dziś serwer

Opublikowano

Dobra mam już dosyć tych serwerów... Stawiam swój a na nim na pewno administracja nie będzie miała mniej niż 18 lat....

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Nie polecam serwa ( Ze względu na admina 371 ), administracja była w miare ogranięta , np. taroox albo archer modzi są spoko , zapowiada się fajnie lecz przychodzi co do czego . Siedzimy sobie w gildii , nagle ni stąd ni z owąt przychodzi Azurek i Elfik . Okay bijemy sie , dedłem więc kliknałem respawn i zabiłęm ich. Przy czym po zabiciu Azurka wypadł z niego stack lawy ( Itemy od adminów ) 2. Zabiłem Azurka , stał do mnie tyłem więc nic nie widział ,a admin opowiada mi , że niby użyłem jakiegoś buga na niewidzialność ( głupia wymówka admin 371 poprostu ma swoich pupilków ) że azurek może potwierdzić , jak niby? Stał tyłem nie widział mnie . 2. Odrazu po zabiciu elfika 371 kicknał mnie i dostałem bana na 1minute ( plugin który wyrzuca za wychodzenie podczas pvp. ) Następnie admin wchodzi sobie na moim nicku i zmienia mi hasło . Cóż to za logika , wymyślać nieistniejące bugi dla swoich kolegów? Zabrzmiało to jakby 8 latek powiedział " Tato on mnie uderzył , zbanuj ich " I tak się stało , jeżeli Efee nie popiera czegoś takiego prosze o unbana .

@up szczerze denerwują mnie ludzie który mają argumenty tylko do wieku

Tak Denerwuje cie to , że ktoś ma coś do admina , który daje ci itemy i banuje kogo tylko zechcesz .

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Opublikowano

Czytając prezentację serwer mnie zaciekawił ...

lecz po przeczytaniu opinii innych graczy serwer wydaję się być po prostu nieogarnięty ..

sygnadlamalinowy.png

Opublikowano

Czytając prezentację serwer mnie zaciekawił ...

lecz po przeczytaniu opinii innych graczy serwer wydaję się być po prostu nieogarnięty ..

Serwer był i jest fajny , ale na 1 pkt. stawia się administrację , z której nikt nie udzielał pomocy graczom tylko swoim kolegom .

Na pytania odpowiadali " Jestem zajęty , chociaż siedzieli kilka godzin na Vanish'u "

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Opublikowano

Taroox fajny serv ale ogarnijcie to , wgrajcie pluginy i inne bo wnerwia to ze cały czas serv off ... Ale jakby to minąć to server fajny , administracja dobra ,nie dzieci chociaż przeginają czasem ;3 , skille fajne , fajny klimat. Chodź więcej klas by się przydało (np do ewoluowania ;3) i wgrany vip z nowymi (innymi np połączenie klas też do ewolucji) oraz może takich informatorów bo wchodzą dzieci biorą wampira i nie ogarniają jak się lata itp , tylko czat zasypują . Oraz przydało by się forum i tam skargi itp .

Opublikowano

@Shockeran

1. dostaliśmy się umiejętnością hunt

2. prosze o ss'y z lawą bo niewierze

3. zabiłeś mnie będąc niewidzialny.....

@up

Wszystkie klasy robiłem ja i klasa vip też jest zrobiona ale nie dodana. Zapewniam was że nie jest ona przesadzona

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

@Shockeran

1. dostaliśmy się umiejętnością hunt

2. prosze o ss'y z lawą bo niewierze

3. zabiłeś mnie będąc niewidzialny.....

@up

Tak daj ssy , że miałeś lawe , niewidzialny idioto ... najgłupsza wymówka jaką szło wymyślić , a po za tym jakbym miał ci dać SS jeżeli odrazu po tym jak cie zabiłem płakałeś do admina pewnie na czymś głosowym , żeby mnie zbanował ? Brawo I to jest ogarnięty serwer , " Adminie on mnie zabił " plujesz do mnie o ss'y a ty masz jakieś wideo? Ss'y? Jakie kolwiek dowody? Do Hunt'a to wiem ale wymyślać dziecko mogłeś inne powody ... Niewidzialny kur*a żeś wymyślił gorzej jak baba w ciąży . Jeżeli wciskanie klawisza respawn czyni cię niewidzialnym to ja jestem święty , a po za tym zabiłem cie gdy stałeś twarzą w strone drzwi , skąd wiesz , że byłem niewidzialny?

Ban za nic?

Atakowalem gildie elfika zabilem ich,bralem itemki a tu ban,nw za co,prosze o wytlumaczenie/unbana

Popatrzmy i to jest taka sama sprawa jak moja , gildia elfika , zaatakowali nas i za zabicie ich dostałem bana , brawo ... Ogar na maxx'a nie nawidze serwerów z lizodupami lub forami dla znajomych . Ale żeby na survivalu banować za zabicie?

Opublikowano

Widzisz taroox , Mam kilka argumentów , a oni nie posiadają żadnego prócz wymówki o tym , że zdaniem azurka odwrócony do mnie plecami widział , że byłem nie widzialny . Chciałbym na tym serwie grać ponieważ jest unikalny , więc zwracam się z tą sprawą do effe.

Opublikowano

Oj nie upadł nie upadł czeka was niespodzianka :>

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...