Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP3] Play Last Chaos - Nexon Gaming Entertainment

ThripleBash

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znaczy jest generalnie w porządku i fajnie, ale naprawdę trzeba się namęczyć żeby zrobić sobie broń na 173. xD

w chapell nawet dobrze się dropi runki na kucie wep'a. =)

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

No jak widziałem u innych tego skilla a później tego nie mieli.... Jakoś musi się dać zdjąć... :) Nie mówcie mi że dwie postacie 175+ do kasacji ;p

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Wepy 173 to nie problem wystarczy wybrac odpowiednia gildie :)

Gram ja Slawek i Monika :> Mamy swoja gildie i szukamy ludzi ogarnietych w te klocki oraz takich ktorzy nie uciekna z gry po 2-3 dniach :) wystarczy spytac na handlowym czy jest Stasiu na serwie to sie dogadamy :)

@EDIT jakby kto pytal 183 lvl dzis bedzie okolo 187 jestem TOP1 wsrod polakow jesli chodzi o lvl i top1 na serwie na arenie : )

titan.jpg
Opublikowano

Wepy 173 to nie problem wystarczy wybrac odpowiednia gildie :)

Gram ja Slawek i Monika :> Mamy swoja gildie i szukamy ludzi ogarnietych w te klocki oraz takich ktorzy nie uciekna z gry po 2-3 dniach :) wystarczy spytac na handlowym czy jest Stasiu na serwie to sie dogadamy :)

@EDIT jakby kto pytal 183 lvl dzis bedzie okolo 187 jestem TOP1 wsrod polakow jesli chodzi o lvl i top1 na serwie na arenie : )

Weź już tak nie kozacz niech usuną bug'i to już ne bd takim "koksem" na arenie. =)

Server bardzo baaaardzo zbugowany. :D

<3

Opublikowano

A ja prawdę mówiąc to mam dość tego serwera... i nawet nie przez bugi, ale no kurde! Nie mam nic do Basha - pomógł na początku i to bardzo. Ale kurde teraz doprosić się o głupią pomoc z wepem 173 to już dogadać się nie idzie... spalił mi się z +11 na +12, gdzie mi +12 do rafinki potrzebny.. a run nikt kupić nie chce, więc wepa nie mam... do tego proszę o pomoc z tym obleśnym! Kurde. ZROBIŁABYM SAMA, ALE MAM W KAPELI LAGI! I już mi się nie chce grać...

Opublikowano

A ja prawdę mówiąc to mam dość tego serwera... i nawet nie przez bugi, ale no kurde! Nie mam nic do Basha - pomógł na początku i to bardzo. Ale kurde teraz doprosić się o głupią pomoc z wepem 173 to już dogadać się nie idzie... spalił mi się z +11 na +12, gdzie mi +12 do rafinki potrzebny.. a run nikt kupić nie chce, więc wepa nie mam... do tego proszę o pomoc z tym obleśnym! Kurde. ZROBIŁABYM SAMA, ALE MAM W KAPELI LAGI! I już mi się nie chce grać...

Powiedz ile run potrzebujesz to na 18:00-20:00 wydropie Ci ;D

<3

Opublikowano

Norg zbugowany to powiedz mi jakim cudem mam cokolwiek wydropic ?? =.= kazdy norg na kazdym ch ma siate od NS. Pisalem Ci to wczoraj. Pomoc moge jak mi sie chce i mam czas nie moja wina ze od soboty bylem moze z 4 godziny na serwie. Mam tez inne rzeczy do roboty nie tylko bieganie i pomaganie innym :P Czy ja mam na czole napisane ( Zrobie wszystko za Ciebie ) ??

Do czasu zlikwidowania buga siedze na PL potem moze wroce

titan.jpg
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...