Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP3] Play Last Chaos - Nexon Gaming Entertainment

ThripleBash

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moj boze kochany..

.start pobierania: ***11:30***

13:26 stan pobierania: ***320mb***

kurde co to za hosting jest.. lol nigdy mi sie nic tak nie sciagalo z predkoscia 50/kbs -.-

(net 2mb)

wrzuci ktos to na inny dosc szybki hosting ? ;/

moj boze kochany..

.start pobierania: ***11:30***

13:26 stan pobierania: ***320mb***

kurde co to za hosting jest.. lol nigdy mi sie nic tak nie sciagalo z predkoscia 50/kbs -.-

(net 2mb)

wrzuci ktos to na inny dosc szybki hosting ? ;/

mi pobrało się za 1.5h w akceleratorze pobierania

Tylko narodził się problem nie mogę zainstalować , klikam przez administratora i nic.:/

Pomogłem daj Like

Opublikowano

problem rozwiązany , jak wbije do gry napisze mój nick i będę liczył na pomoc (gold , gildia)

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Miyoshi mozesz dodac mnie na Skype ?? Ty jestes ogarnieta, wiec mozemy sobie pogadac :P Akurat Slawek wrocil ;]

Wiesz ja generalnie nie używam Skype. ;D Ale jak wejdę do gry to wtedy możemy sobie pogadać. Oczywiście liczę na gildię i cenne wskazówki jak najlepiej i najefektywniej expić. ;x Będę dzisiaj koło 22-23. :)

Opublikowano

Ok tez sciągam trzeba sie oderwac od metka.Można do jakiejs gildi?.Bo nie ogarniam jescze LC kiedys gralem 2dni ;p

co do gildii pisz tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/587555-szukam-przyjme-do-gildi/

Opublikowano

Server bardzo fajny. Ludzie bardzo mili (nawet Bash ;o). Jednak exp z misji trochę

za duży z pewnym znajomym pare misji i 102-141 za około 20-30 min roboty. =)

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Server bardzo fajny. Ludzie bardzo mili (nawet Bash ;o). Jednak exp z misji trochę

Poexpisz 177-200. Nie martw się.

Opublikowano

^^ Dzieki Twojej sygnie wiem kogo dedac :> Gildia Hydra juz dostala mala lekcje pokory ^^ :> Alicja ja nie zapomne jak mnie nie raz z kasy wyczyscilas :) Prawda jest taka ze tutaj do niczego nie dojdziesz, bo sama nie umiesz o siebie zadbac wiec powodzenia na 160+ ;]

titan.jpg
Opublikowano

^^ Dzieki Twojej sygnie wiem kogo dedac :> Gildia Hydra juz dostala mala lekcje pokory ^^ :> Alicja ja nie zapomne jak mnie nie raz z kasy wyczyscilas :) Prawda jest taka ze tutaj do niczego nie dojdziesz, bo sama nie umiesz o siebie zadbac wiec powodzenia na 160+ ;]

Zapraszam bij mnie kiedy chcesz i gdzie chcesz. =) Jak sądzisz dlaczego dodałam swój nickname.?

Bijcie mnie kiedy chcecie.... i tak Wam nic to nie da ....stane się jeszcze bardziej upierdliwa. =)

Co do xp'a.... dlatego gram z kimś. =)

Z kasy kto kogo.... ja Ciebie na marne kilka kkk natomiast Ty na konto z witch'em =) Więc jesteśmy kwita. =)

<3

Opublikowano

Zapraszam bij mnie kiedy chcesz i gdzie chcesz. =) Jak sądzisz dlaczego dodałam swój nickname.?

Bijcie mnie kiedy chcecie.... i tak Wam nic to nie da ....stane się jeszcze bardziej upierdliwa. =)

Co do xp'a.... dlatego gram z kimś. =)

Z kasy kto kogo.... ja Ciebie na marne kilka kkk natomiast Ty na konto z witch'em =) Więc jesteśmy kwita. =)

Po pierwsze Witcha expilem ja po drugie jest na mojego maila po 3 ja dalem kase na niego :) cos jeszcze ?? :>

BTW na 175+ nie dacie sobie rady bo nawet nie wiecie gdzie i jak expic :>

titan.jpg
Opublikowano

Po pierwsze Witcha expilem ja po drugie jest na mojego maila po 3 ja dalem kase na niego :) cos jeszcze ?? :>

BTW na 175+ nie dacie sobie rady bo nawet nie wiecie gdzie i jak expic :>

Expiłes.... dużo powiedziane zapomogi i ass'a ja Ci sprzedałam. =)

E-mail.... nawte nie pamiętam na jakim miałam witch'a.....

Exp na 175+ .... czy ja mówię, że mam w planach szybko expić.? zaraz lock i runki... =) A informacje co do xp'a z czasem przybendą.

<3

Opublikowano

Po 1 PK wiec nie podropisz

Po 2 expic nie dacie rady gwarantuje to Wam

Po 3 Ty bez sponsora nawet 165 nie wbijesz ^^

O czym my tu w ogole gadamy :)

@DOWN alez oczywiscie :D

titan.jpg
Opublikowano

Gówno mnie obchodzą wasze relacje.Robicie nową część telenoweli? Pierwsza w końcu była na Destiny...

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Jednak chyba skoncze narazie tu gre,spalilem all wep'y 133 na +14 i nie mam ani kasy ani wep'a,ale serw godny uwagi wiec zapraszam (w Guild Bash'a wgl. mozna pogadac etc. mila atmosfera :) )

Opublikowano

Nie ma bugow na ulepszanie tzn tak sie mowi :>

@EDIT lolek zrob ze wreszcie te karte dzwiekowa, ja dam Ci kase na eq i HS

Też tak chcę. xD Chcesz mi poexpić czarkę? :P Tak do 92.? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...