Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nudny jak flaki z olejem odkąd weszła ta nowa zbroja,broń liczba graczy spadła, w m1 są pustki z każdym dniem gra coraz mniej osób. Mam 233 lvl i zakończyłem grę ponieważ 1 sposobem na zrobienie nowego eq jest bieganie po expowisku i zabijanie bosów. Liczba ulepszaczy jest przesadzona po 10 ulepszaczy wziętych z komend GM mam na myśli pasty+10 Nieznany Złoty Pierścień.

Prezentacja została stworzona tylko i wyłącznie dlatego iż mało graczy gra.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam. Serwer z mądrą administracją, stabilny. Graczy dużo, co widać po konkursach ox. Mimo, że przypomina kilka innych serwerów, to jednak dzięki staraniom teamu wybił się jako jeden z najlepszych polskich serwerów dostępnych w ostatnim czasie.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Polecam. Serwer z mądrą administracją, stabilny. Graczy dużo, co widać po konkursach ox. Mimo, że przypomina kilka innych serwerów, to jednak dzięki staraniom teamu wybił się jako jeden z najlepszych polskich serwerów dostępnych w ostatnim czasie.

Zgadzam się w 100% serwer na prawdę godny uwagi .

Co chwilę coś się dzieje , widać ciągłe zainteresowanie administracji serwerem .

Dzisiaj został wprowadzony nowy zestaw broni ;d

Opublikowano

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie ,
Dzisiaj podczas przerwy technicznej która odbyła się ok godziny 16:30 zostały zrobione następujące rzeczy .

---> Poprawa wydajności systemu <---
---> Przywrócenie zabezpieczeń <----
---> Dodane nowe bronie na 235lvl <---
(Aby widzieć nazwy , dmg itp. nowych broni musicie pobrać ten patch :
http://www.mcncc.pl/588043 patch wrzucamy do głównego folderu gry / Aby ten działał musicie mieć podmienionego w cliencie poprzedniego czyli tego : http://www.mcncc.pl/192841 .
---> Dodany drop nowych ulepszaczy <---
(Wydropicie je z Rippera / Niebieskiej Śmierci / Hea-Tae / Silnej Lodowej Wiedźmy
Pozdrawiam i życzę miłej gry .

http://camerionmt2.pl/forum/showthread.php?tid=3370&pid=18925#pid18925

Opublikowano

"

W tym temacie proszę zgłaszać tylko i wyłącznie swoje uczestnictwo w turnieju.

Wzór:

Kod:

Nick postaci:

Klasa postaci:

Królestwo postaci:

LV postaci:

Zapisy trwają do 11.10.12 r. godzina 17:00.

Po upłynięciu terminu zapisów zostanie dodany regulamin, data turnieju, oraz przeciwnik.

Zapraszamy do zgłaszania swojego uczestnictwa w turnieju.

Pozdrawiamy,

Team Camerion."

Turniej zostal otwarty i sie dzieje moi drodzy, sie dzieje. Zapraszam Wszystkich

Opublikowano

Chciałbym spytać , jak tam drop z ulepszaczami ? Dobrze lecą ?

Bo to chyba identyczny serwer jak AtlanticaMt2 , pamiętam grałem tam , ciężko było z tymi pazurami i pastami.

Opublikowano

Ehh ,team nieogarniety ,ox nie potrafia ogarnac ,pozdrawiwam bartka ;*** ,za to ze idziesz na inna platforme ,zeby byc z kolega obok ,loga Cie i chu j masz po oxie ja wypier***** z tego serva ,nie polecam .

kxAyLut.png

Opublikowano

O godzinie 19 odbędzie się ZuO. Zostanie podzielony on na królestwa, będzie 3 prowadzących. Miejsce i CH podamy 2 min przed rozpoczęciem.

Zapraszamy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...