Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka.Prezentacja 10/10..... Na pewno zagram i to wkrótce . Serwer zapowiada się na Bardzo fajny, Mój nick w grze HooTek ;>>>

Opublikowano

Wiecie , że to nie new serwer? Patrzcie ile 250 juz , stronka muli , a prezka chaotyczna

Wow, odkryłeś eurekę. Stronka nie zamula po stronie serwa, tylko u ciebie (u mnie jest ok), 250 lv szybko się bije, ale wcale on nie jest ważny liczy się zabawa w pvp i rywalizacja.

Opublikowano

Napisałeś ze serwer ma juz 3 miesiące, wiec dlaczego zrobiłeś prezentacje serwera ? dodam jeszcze ze pewnie tworzyłeś ja w 2h, moze mniej.

Wywnioskować można ze brakuje wam graczy na serwerze, dlatego postanowiliście zrobić prezentacje na MPC z nadzieja ze wejdzie tych graczy troche wiecej.

Tutaj niestety jestescie w błędzie, odstajecie grubo od serwerow które aktualnie działają. Nie będę tutaj dużo pisał ponieważ wy wiecie co złego zrobiliście i łapiecie "idiotów" na prezentacje jak moja mama muchy na ten zjeba** lep.

Oczywiście nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać, ale chyba wiadomo ze gracze na tym serwerze musza być konkretnie zdesperowani.

P.S.

Ja oceniam "Administracje" po prezentacji serwera, dlaczego ? napisze tylko tyle ... byle szybko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...