Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg premium na zarobek- Który?

robakdl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FeHnE thx.. łap plusa

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

t25 vs churchil frontalnie pada. ALE TYLKO FRONTALNIE. Gdy walczą na większy dystans bądź tak zwane akuku (wyjeżdżasz -->strzelasz--> chowasz się -->czekasz na rld--> wyjeżdżasz--> strzelasz--> chowasz się itd) churchil leci do garażu w parunastu kawałkach....

Opublikowano

Ravoner jak się zemną zgadzasz daj + .

Co do tematu to masz rację JoJoY poczekaj na path nowy i kup sobie co tam będziesz uważał.

Opublikowano

t25 vs churchil frontalnie pada. ALE TYLKO FRONTALNIE. Gdy walczą na większy dystans bądź tak zwane akuku (wyjeżdżasz -->strzelasz--> chowasz się -->czekasz na rld--> wyjeżdżasz--> strzelasz--> chowasz się itd) churchil leci do garażu w parunastu kawałkach....

Rzeczywiscie. Churchill jest niecelny i wolno zgrywa.

636451494245979649038.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siema! Skoro temat jest jeszcze nie zamknięty to czy w najbliższym patchu 8.2 radzicie mi T26E4 SP? Podobno jest to dobry czołg bardzo podobny do HT, a nie do Meda. Dobrze zarabia z tego co wiem, a mi to jest potrzebne, bo pestki do KW-1S są drogie i często wychodzę na minusie z rozwalonymi 1-2 czołgami i wygraną. Jeśli też chodzi o moje umiejętności to macie tu: http://worldoftanks.eu/community/accounts/502692414-SebaProx/ . Oceńcie i powiedzcie mi czy kupić, bo mam ledwo ponad 100k i 6 czołgów do utrzymania

Opublikowano

Dziwię się że KV-1s wychodzisz na minusie nawet ze 122 ale może masz mały dmg bo mnie to się to nie udawało bez premki by wyjść nim na minusie, SP trzeba mieć bardzo dobrze ogarnięte weakspoty przeciwników bo o ile w 6-7 wchodzi bez większych problemów o tyle wyżej są problemy

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Najlepszym czołgiem do zarabiania jest bez dwóch zdań T34.

A dlaczego?

A dlatego że zasada jest prosta.

Im więcej zadasz DMG tym więcej kasy.

T34 = najlepsza penetracja z czołgów premium i największy DMG.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...