Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg premium na zarobek- Który?

robakdl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy T34 dmg i penetracja naprawdę są porządne, wieża gdyby nie właz dowódcy to nie do ruszenia, a i 10tiery potrafi ugryźć

Opublikowano

Moze SPershinga sobie zakup. Z tego co widze nic go z przodu nie moze przebic i ma szybkie dzialko. A zarobki takie jak u T34 i Lowe.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Up

Nie zgadzam się z tobą, jak byś nie wiedział jest coś takiego jak "credit factor" jest to ilość przychów na czołgu zwykłe czołgi tieru 8 mają 0,73-0,75 (coś podobnego)

natomiast prem tanki mają po 1,50 (Coś podobnego) ale nie każdy prem tan ma tyle samo credit factor dlatego też każdy zarabia inaczej.

No i najważniejsze są umiejętności gracza myślicie że ktoś kto nie umie grać będzie zarabiał po 100k?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A żeby przywieść 30k na D.Max-ie trzeba umieć grać niszczycielami ?? :D

Grał ktoś na teście ?? Jak się "zepsuje" bitwę to ile zarabia ??

x

Opublikowano

Moze SPershinga sobie zakup. Z tego co widze nic go z przodu nie moze przebic i ma szybkie dzialko. A zarobki takie jak u T34 i Lowe.

da się bardzo łatwo te dwie rury po lewej stronie i wchodzi jak miło nawet z t6 i 7 a ja bardzo lubię ludzi nimi grającymi bo żeby przebijać tym działem to trzeba umieć strzelać i to dobrze :) szczególnie w walce na klaty (nie mówię wszyscy ale duża większość)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

A żeby przywieść 30k na D.Max-ie trzeba umieć grać niszczycielami ?? :D

Grał ktoś na teście ?? Jak się "zepsuje" bitwę to ile zarabia ??

Nie trzeba umiec, na topie na pewno tyle wyciagniesz.

Opublikowano

@2UP: warto mieć spershinga (sam mam) bo jest to rzadko spotykany czołg w grze przez co niewielu wie że trzeba strzelać w te rurki xD Tylko strzelają wszedzie tylko nie tam

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Mam D.Maxa i SP. Grałem także lowe oraz typkiem. D max do zarobów odpada. Bardzo fajny dmg i pene. Celność nawet na 600m. Niesamowity hulldown i camo. Niestety moja drukarka jest bardziej opancerzona. Cały czas campisz z tyłu. Zarobki to średnio 20-40k na bitwe. Niestety pociski kosztują 1k. Po bitwie w której zarobisz 30 k 15k zostawisz na ammo i naprawę. Zabawa fajna, zarobki małe wymagane doświadczenie w campieniu i ukrywaniu się.

Lowe zarabia jakieś 30% więcej niż typ i SP. Aczkolwiek mułowaty i niezbyt mi się podoba. Moim zdaniem papier.

Typ odpada bo nie ma wsklepie....

SP. mam na nim trochę bitew i powiem tak... Losowanie 5/10 bitew jesteś w top 5. 4/10 grasz z jednym/dwoma IX tierami. Pozostałe 10% procent to inne warianty. Pancerz po skątowaniu ma naprawdę genialny. Czołgi VIII tieru mogą cię w przednią płytę połaskotać (pod kątem oczywiście). Aczkolwiek TD VIII i HT IX już cię cisną. Co do działa... ja nie narzekam. Jeżeli ogarniasz weak spoty wbijasz nawet w niektóre IX od przodu. Na szczęście raczej nie będziesz musiał tego robić. Ja zarabiam około 40-60k na bitwę minus 10-15k naprawa+pociski (pestka-255 c. taniocha). Na chwilę obecną imho opłaca się bardziej niż lowe i daje więcej zabawy ponieważ tłuczesz się w pierwszej linii z niższymi tierami. Ale cóż, jeśli ktoś wie gdzie strzelać.... zmów modlitwę i do bozi -.-

Opublikowano

@Up

Widziałem Matilde Black Prince szajs jakich mało Churchil jest o wiele lepszy, pancerz lepszy, mobilność lepsza itd

Matilda Black Prince to Matilda z inną wieżą i działem churchila

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Polecam churchila

-Ma średnie działo ale nadrabia to szybkością przeładowania

-Przedni pancerz bardzo dobry 176mm

-Jest dosy wolny ale to czołg ciężki

-Zarobki nie są małe

-Prawie zawsze w topce

Polecam ci kupi churchila jak będzie w promocji o 50% taniej i kupic konto premium odrazu

Szkoli załoge do 100%

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

moim zdaniem lepszy t25 od churchila (mam t25 a na churchilu grałem) a co do black prince..... Czołg dla masochistów.

sorry za odkop, chciałem sprostować żeby temat nie wprowadzał w błąd

Opublikowano

Powiem tak.. jak chcesz sobie kupić czołg premium to nie kupuj tych V tierów ( jak dla mnie nie ma sensu ) tylko kup sobie T34 albo Lowe najbardziej popularne czołgi premium w grze i najbardziej efektywnie :D.

Pomogłem liczę na +

Opublikowano

Powiem tak.. jak chcesz sobie kupić czołg premium to nie kupuj tych V tierów ( jak dla mnie nie ma sensu ) tylko kup sobie T34 albo Lowe najbardziej popularne czołgi premium w grze i najbardziej efektywnie :D.

Pomogłem liczę na +

Dokladnie, mysle to samo. Lepiej kupic cos porzadnego i lepiej zarabiac niz miec taki niski tier co zarabia troszke wiecej od Kw-1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...