Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg premium na zarobek- Który?

robakdl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram Tigerem i mam juz odblokowanego Tigera II ale brakuje mi jescze ponad 1mln kasy dodatkowo gra tym czągiem pewnie bedzie bardziej kosztowna wiec planuje kupic czołg premium i moje pytanie jest takie, który czołg najlepiej kupic czy Dicker Maxa na 6T za 3200 golda czy moze Lowe za poad 10k golda lub inne czołgi dodam tez, ze odczuje róznice wydając wieksze pieniądze na gre.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie to nie tak, wszystko zależy od tego jak się umie grać ja np KT (Tiger II) i Tigerem zawsze na plus wychodzę po 10-20k.

A więc jak nie umiesz grac to nie ma co liczyć że lowem wyjdziesz 100k czy nawet 60k bo średnio to będzie 20-30k jeżeli natomiast umiesz grać to wyjdziesz i po 90k a nawet więcej.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ja kupiłem T26E4 SuperPershing i jestem z niego niezadowolony, ma mocny pancerz z przodu ale kiepskie średnie działo... osobiście brał bym Lowe..

Opublikowano

Tak Dicker jest dobry, gralem na tescie mozna nim sporo zarobic ale w porownaniu do lowe lub t34 jego zarobki sa malutkie. Osobiscie wybralbym t34, wystarczy wystawiac wieze chowajac sie za glazami lub zasypami i strzelac, wtedy kaska sama leci.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zależy jakimi nacjami ci się gra lepiej jak np.ZSSR to bierz sobie KW-5 jak Niemcy to Lowe mówiąc o VIII tierach one podobnie zarabiają .

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Jeśli chodzi o zarabianie to T34 ponieważ jego działo ma świetną penetrację a do tego bardzo dobre uszkodzenia . A jak dobrze wiemy im więcej uszkodzeń tym więcej kaski

Opublikowano

Zależy jakimi nacjami ci się gra lepiej jak np.ZSSR to bierz sobie KW-5 jak Niemcy to Lowe mówiąc o VIII tierach one podobnie zarabiają .

KW-5 zostalo wycofane ze sprzedazy.

Opublikowano

LOL koles, jak tigerem ufll upgrade nie potrafisz zarobic kasy, to znaczy ze nic sie nie nauczyles, ja wyciagalem po 30k, a naprawa 5k....

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

A nie łatwiej ściągnąć testowy serwer i tam jest bodajże już gold kupić czołg prem i przetestować na żywo bo każdy ma swoją opinię :) ja np nienawidzę t34 i gram nim jak muszę

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

A nie łatwiej ściągnąć testowy serwer i tam jest bodajże już gold kupić czołg prem i przetestować na żywo bo każdy ma swoją opinię :) ja np nienawidzę t34 i gram nim jak muszę

Serwer testowy wczoraj zostal wylaczony, takze nie mozna teraz ich sprawdzic.

Opublikowano

Mnie interesuje dokładana opinia Dicker Max-a

Bo planuje sobie kupić jakiegoś premium. Ale jakiegoś co w miarę dobrze zarabia.

jak myślicie.. osoba z 2k bitew i ok 1200 punktów bojowych ogranie ten czołg ??

Mało grałem niszczycielami jak coś.

x

Opublikowano

Mnie interesuje dokładana opinia Dicker Max-a

Bo planuje sobie kupić jakiegoś premium. Ale jakiegoś co w miarę dobrze zarabia.

jak myślicie.. osoba z 2k bitew i ok 1200 punktów bojowych ogranie ten czołg ??

Mało grałem niszczycielami jak coś.

Bitwy to jedno, drugie to punkty bojowe. To zależy, niektórzy nauczą się po 100bitwach, niektórzy po 10tysiącach.
Opublikowano

@Up

A ja kocham ten czołg :)

Zależy co się lubi.

Też był moim ulubionym, ale dziesiątki bitew męczenia się ze 105, jakoś mi go obrzydziły, teraz gram tylko kiedy nie ma kasy ;).

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

osoba z 2k bitew i ok 1200 punktów bojowych

Punkty bojowe? Gdzie to się sprawdza? :P

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Tak

http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/

Może mi ktoś powiedzieć czy łatwo się zarabia D.Max-em ??

I czy się nim przyjemnie gra??

ps. sorry że się do tematu doklejam, ale to też jest na temat pojazdów premium

x

Opublikowano

Dicker to czołg przeciętny. Działko 105mm, długo się ładuje. Zwrotny jak przyjaciel z ruskich czołgów czyli Su-85. Celność na dalsze dystanse to raczej słaba jest.

Opublikowano

Tak

http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/

Może mi ktoś powiedzieć czy łatwo się zarabia D.Max-em ??

I czy się nim przyjemnie gra??

ps. sorry że się do tematu doklejam, ale to też jest na temat pojazdów premium

Gralem nim na tescie i moim zdaniem jest calkiem niezly szczegolnie na topie. Zarobki po 20-50k na bitwe.

Opublikowano

Ale zarobki na czysto ??

Czy -naprawa -ammo ?

Bo jak po 30-50 to już na pewno go kupuje. Bo muszę się przygotować, że mi Pz4 znerfią i chcę szybciej zarabiać na moduły..

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...