Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'Zix, Łowca pustki

matysek099

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No raczej nie do Rengara... skoro pisze, że pochodzi z pustki to będzie drugi cho. Kolce i kamuflaż mmm.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Mnie ciekawi ten kamuflaż. Ten system kamuflażu pewnie będzie podobny do systemu jayce, czyli na 6 lvl będzie mógł zmienić swój zestaw skilli na inny.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Wydaje mi się że to będzie coś jak rengar tylko że to będzie strasznie podobne do predatora

tak samo jak gadaliscie ze sydnra to druga oriana a jak widac mechanika sporo sie rozni.. z wygladu tak kojarzy mi sie z nocturne al ogolnie bedzie to calkiem inna postac bo zawsze sa spekulacje itp..;p niedlugo bedzie na PBE to oblukacie ^^

Opublikowano

Możliwe że będzie podobny do Cho Gatha ;p na tym obrazku jest pokazana jego twarz jakby przed chwilą kogoś ugryzł. Czyżby jakiś skill podobny do ulta Cho ?

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Opublikowano

Wygląda jak połączenie Alienia, modliszki i takich stworków z gry PREY co chodziły na insektoidalnych kończynach. I raczej to z nim bił się Rengar a nie z Cho. A skille będą odpowiadać jego fazom ewolucyjnym - ciekawe.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wyglada jak predator i tyle w temacie

Cos jak nocturn polaczony z rengarem

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

A mi przypomina Venomancera z Doty :s

No co LoL bazuje na Docie ...

Wg. mnie mechanika będzie podobna jak u Udyra , każdy skill daje jakieś bonusy. No ale póki co chyba nikt z nas tego nie wie , można się tylko domyślać

heh

Opublikowano

Ja tam czekam na niego. ^^ Myślę, że będzie taki jak Jayce (dwie formy) jak to up wspomniał.

Opublikowano

Już te nowe champy zaczynają denerwować być monotonne. Ledwo co wyszła Syndra a już ma być ten jakiś Kha'Zix. Na siłę próbują zarobić, a mimo to w grze jest wiele bugów. Ale oczywiście lepiej jest dodawać kolejną nudną postać.

Game Over

Opublikowano
Już te nowe champy zaczynają denerwować. Ledwo co wyszła Syndra a już ma być ten jakiś Kha'Zix. Na siłę próbują zarobić, a mimo to w grze jest wiele bugów. Ale oczywiście lepiej jest dodawać kolejną nudną postać.

Przynajmniej cos robią :) Im wiecej tym lepiej , gra sie szybko nie znudzi jak jest w niej tyle postaci.

Opublikowano

Już te nowe champy zaczynają denerwować. Ledwo co wyszła Syndra a już ma być ten jakiś Kha'Zix. Na siłę próbują zarobić, a mimo to w grze jest wiele bugów. Ale oczywiście lepiej jest dodawać kolejną nudną postać.

Przeszkadza Ci to? Nikt Ci nie każe tych nowych postaci kupować...

Edit@

Taki kosmita :D Ciekawe kiedy wyjdzie na becie.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

a mi sie wydaje że to będzie coś nowego, np. do 6 lvl inne skille, od 6 do 11 inne i od 11 do 18 inne :P

Ha ha ha -.- Masz fajntazje.

@Top.

Będzie to ciekawa postać, podobna do Cho :D Chociaż jestem tego samego zdania że lepiej jakby zrobili skórki, runy lub jakąś nową mapkę/tryb. Np. Varus ma tylko 1 dodatkowa skorke, wiele innych postaci tez.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Pfff, lepiej by dodali nową mapkę 5v5. -,-

Wracając do tematu słyszałem (od kumpla), że będzie miał 8 skilli. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...