Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Camerion

Kejsi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Odswiezam ;)

Hmm od poczatku serwera troszke sie zmienilo mozna powiedziec,ze teraz jest bardziej medium jak easy ale nie jest trudno sie wybic po kilku dniach rywazlizuje z najlepszymi ;d

Piszcie wasze opinie o serwerze

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Grałem na starcie serwera. Miałem 150lv i bardzo dobre eq. Ale nie wiem czy wróce bo pisali, że ulepki nie lecą a od 0 nie pójdzie już.

Opublikowano

Dzieki za opinie,wiem ulepki ciezko zdobyc dlatego eq tam jest cos warte lvl wbic to kwestia kilku dni/tygodni

Po prostu trzeba wbijac rano lub poznym wieczorem na mapy 100+ i mozna cos osiagnac ja jestem tego dobrym przykladem ;D

2up@ Zagraj a nie pozalujesz kilka oxow i sklecisz jakies eq od nowa ;d

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Serwer polecam. Kiedyś na nim grałem i nie narzekałem na niego. tylko, że trochę Administracja sobie w kulki leciała do tego drop zmianek i dodani był słaby. Ale jak weszły nowe bossy i nowe zbroje i biżu to się trochę serwer i drop poprawił. Serwer polecam Serdecznie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny serwerek z mila atmosfera,po prostu ma to cos.Jest tutaj tylko 1 GM (Mateusz) ktory jest rowniez wlascicielem serwera i trzeba przyznac,ze ogarnia.Graczy nie brakuje.Na oxach jest ich okolo 900-1000.

Opublikowano

W wekeendy dochodzi do 700 moze nawet wiecej :) Sprawdz i sam ocen. Graczy nie jest malo,jest z kim rywalizowac Zapraszam do jinno tam gra najwiecej ludnosci

Opublikowano

serwer nudny mam tam 238+lvl wchodze 1 na ruski rok, bardzo latwo mozna zdobyc eq wystarczy przy respie bosow zmieniac CH,poniewaz Bossy respia sie w tym samym msc. GM nic nie robi, jedynym eventem jest Ox na ktorym mozna wygrac ulepszacze,6-7 bony,zmianki..

Zbroje,nowe bronie dodane w patchach takze Kejsi nie zbyt sie popisujesz,nawet amator by potrafil dodac patche..

Nie polecam.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A mam pytanie czy jest tu anty exp ? jak tam to bym wbije

Jest item ktory blokuje zdobywanie expa.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

serwer nudny mam tam 238+lvl wchodze 1 na ruski rok, bardzo latwo mozna zdobyc eq wystarczy przy respie bosow zmieniac CH,poniewaz Bossy respia sie w tym samym msc. GM nic nie robi, jedynym eventem jest Ox na ktorym mozna wygrac ulepszacze,6-7 bony,zmianki..

Zbroje,nowe bronie dodane w patchach takze Kejsi nie zbyt sie popisujesz,nawet amator by potrafil dodac patche..

Nie polecam.

Lekkie tyły masz z zmianami na serwerze widzę ;D Kejsiego już nie ma na serwie z pół roku przecież.....

I Mateusz sam all ogarnia co mu zresztą dobrze wychodzi .

A po za tym co ty chciałeś na zwykłym serwerze easy ? Żeby trudno o eq było itd ? No proszę Cię opanuj emocje :P

Każdy lubi co innego, a trzeba przyznać jedno że skoro serwer stoi 10 miesięcy ponad już chyba to jednak jest dość dobry skoro przyciąga ludzi po takim czasie jeszcze .

Ja gram od startu i muszę przyznać że mi się serwer bardzo podoba ale muszę przyznać że niedługo skończę grę bo ileż można na privie jednym grać :P

Ale taka prawda że nawet na pl-a wbijesz osiągniesz co masz osiągnąć w powiedzmy rok bo teraz strasznie tam łatwo i też nie ma co robić .

Normalną rzeczą jest że gra powoli się ''wypala'' chodź by nie wiadomo co na serwie było :P

Sporo ludzi ocenia serwer po tym jak już pogra jakiś czas, stwierdzi że jest nudno itd. i napisze że nie poleca ;D ale czemu ? Grałeś na lipnym serwerze ? Podejrzewam jakiś czas skoro mówisz że masz 238+ lvl i all eq na ten lvl ? Skoro wbiłeś i zdecydowałeś się na wbicie takiego poziomu i robienie ekwipunku to jednak Ci się coś podobało :P

PS. Nie jest to hejt ani obrażanie, po prostu staram się obiektywnie ocenić serwer :)

Opublikowano

A jest u npc bo na foto a ni filmie nie widziałem takiego temu

Jest item ktory blokuje zdobywanie expa.

A jest u npc bo nie widzę ;x a i na czym na tym serwie zarabiać

Opublikowano

Na start otrzymujesz a jesli nie bedziesz go mial udaj sie do kowala i kliknij wydaj piercien godnosci.Mozesz zarabiac na psach dropiac certyfikaty,lub bossy na mapach 100+ /atlantydzie

Opublikowano

Up@ Moze i lajtowy ale jest kilka elementow medium.Kazdy znajdzie tutaj cos dla siebie.Na serwerze wkoncu pojawia sie eventy zuo:) Polecam dla wszystkich ktorzy szukaja czegos na dluzej:)

Opublikowano

Presik moglbys rozwinac swoja wypowiedz?Co ci sie podobalo a co nie? Mi przypadly do gustu unikalne eventy :3

Opublikowano

Nie ma za dużo niepotrzebnych epiców.
Sporo ciekawych Eventów.
Brak lagów.

Brak ataków.

Stabilny serwer.

Lekki medium, jest rywalizacja.

Dużo ludzi online.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

F5 Zachecam do wypowiadania sie w dyskusji jak i publikacji serwera.Kazdy post bedzie nagrodzony lajkiem.Zapraszam do wspolnej gry:)

Opublikowano

Moja propozycja aby przy nastepnym update dodac nowosci takie jak: niekonczaca sie peleryna mestwa,paczki mikstur,wprowadzic dlugo oczekiwane katakumby,dodac brylki 100/500/1kk yang,komunikat ktory wyswietla pz przeciwnika po smierci bohatera,dodac szklo intucji do handlarki.Mysle,ze te nowosci nie popsuly by klimatu tej gry. Polecam serwer i zapraszam do wspolnej zabawy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...