Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Camerion

Kejsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łatwy exp. Gorzej z eq, przez co serwer jest na dłużej :)

Dobry medium, gdzie gra wiele osób. Z lagami się nie spotkałam.

sygna1.gif

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ogarneliscie lagi na mapie 100+ bo jak grałem dwa miesiace temu to na tej mapie ruszyc sie nie dało...

to nie jest wina serwera a twojego komputera.Masz pewnie malo ramu.Dla takich osob jest patch extreme.Podmienia tekstury mobow na txt psow.Znajdziesz go na forum.
1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Najfajniejsze co tam było to ten Extreme Patch. Poza nim serwer nie wyróżnia się niczym. Małe mapy do expa. Monotonia. A jak weszły zbroje i bronie na 235lvl to był koszmar.

Ulepszacze leciały jak krew z nosa. Z 900 osób jak zaczynałem, było 300 jak kończyłem.

To mówi samo za siebie. Ale administracja ok ;)

Opublikowano

Up@ Wprowadzenie broni/zbroi z metin2 pl bylo swietnym pomyslem.Liczba oniline utrzymuje sie caly czas na tym samym poziomie.Mozna powiedziec ze ostatnio nawet wzrosla.Znajdz mi serwer 4fun ktory ma tyle graczy co tutaj(Nie liczac pandory/virtuala,poniewaz to serwery medium).Jak dla mnie mapy 100+ sa w sam raz.Ale szanuje twoja opinie :) Pozdrawiam Edit:ulepszacze dropia w sam raz.Jednakze musisz zainwestowac w rekawice zlodzieja

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

wszystko ok,ale dlaczego nei dziala???!!:Dp.s klasy nie sa rowne,z tego co pamietam metnal + archera =caly serwer nic pozatym,aczkolwiek moge sie mylic

Opublikowano

Wiec tak.Serwer niedlugo bedzie oddany do naszego "uzytku".Pelny opis sytuacji znajduje sie w publikacji.Warto poczekac,i cieszyc sie gra na jednym z lepszych serwerow.Nie bez powodu ddosowala go "grupka" ludzi.

Opublikowano

Serwer fajny tylko szkoda ze w razie awarii i problemow cisza od mateusza ktory po par dniach dopiero sie ogarnia i cos pisze na ten temat

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Ostatnio to serwera więcej niema jak jest, ale było już o tym poruszane tematy na mpc. Osobiscie nie polecam ze wzgledu na stabilność serwera.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Ostatnio to serwera więcej niema jak jest, ale było już o tym poruszane tematy na mpc. Osobiscie nie polecam ze wzgledu na stabilność serwera.

Co racja to racja.

Ale ja serwer polecam,administrator zapewne nam to wynagrodzi.

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy skonczy sie przerwa konserwacyjna na forum.

Czekamy rowniez na change log 13,bo poki co ani widu ani slychu.

Dzisiaj mialem okazje wymienic eq tutaj na eq na plu(stalki+9/truciaki+9)czyli konkret.Chociaz mialem watpliwosci nie zrobilem tego,poniewaz jest to najlepszy prywatny serwer na,ktorym gralem.Polecam wszystkim.

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer easy 250 lvl z tego co pamiętam nie ma aż takiego chamstwa ze strony graczy. Moim zdaniem serwer jest idealny by zagrać sobie gildiami, ponieważ jest on stabilny i tak zostanie jeszcze długo .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...