Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który region wybrac?

Maks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym ci radził na NA- ameryke wbić tu moim zdaniem jest najwiekszy poziom ;p

zara bedziecie pisac ze o taki szukam mame z pingiem 90000000000000000000000000000000000000000000000000000000 nawala xD ;p wcale nie ;p jak masz ping tak do 250 na NA to sie gra praktycznie tak samo jak na eu ;p

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny zajebisty człowiek, co mysli, że na NA,West jest największy poziom.

Na West, albo NA nie warto grać, wgl nie rozumiesz opisów skilli <Oczywiście jak zaczynasz grać, bo potem to sensu nie ma>

Co do błędu autora:

- Zapewne ktoś ma taki sam nick, lub e-mail.

Opublikowano

Jak ktoś chce argumentów czemu ludzie piszą ,że west nie east to argument jest taki ,że na east jest więcej polaków :)

@eMode

Na east większa kultura?

Kto? Polacy co wyzywają od kur** ch** itp jak padniesz albo zrobisz błąd? Rumuni którzy piszą swoimi znakami i mają w dupie czy rozumiesz czy nie a może grecy którzy myślą ,że są najlepsi w lolu a polska to dla nich kraj trzeciego swiata?

Opublikowano

Dokładnie na East jest o WIELE więcej nie polaków tylko tzw "polaczków" oraz ruskich...dlatego tak jak powiedziałem z dwojga ZŁEGO wole West

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Szczerze to grałem na NA a teraz gram na EUNE (czyli Nordicu) i nie widzę zbytnio by graczy naprawdę byli aż tak słabi jak wszyscy się rozpisują. Śmiało wchodź na Nordica. Zapewne na początku natrafisz na słabych lub po prostu nowych graczy, ale po osiągnięciu granicy tak około 200 winów zacznie się powoli normalna rozgrywka a gdy będziesz miał 400 rzadko co przerwie normalny, rutynowy mecz.

Osobiście uważam wręcz, że natężenie trolli jest identyczne jak na amerykańskich serwerach i zapewne nie różni się od tych z Westu.

Piszcie dalej swoje legendy o Elo Hell, słabym poziomie EUNE i jak to wszyscy gracze poza wami są SUABI, i tylko na West i NA można spotkać dobrych gracz i się wykazać.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Na east jest zdecydowanie więcej troli, na west jak spróbujesz grać tak jak Ci się chce zacznie się ostry spam i sami wymuszą na Tobie gre na danej pozycji.

Opublikowano

@eMode

Na east większa kultura?

Kto? Polacy co wyzywają od kur** ch** itp jak padniesz albo zrobisz błąd? Rumuni którzy piszą swoimi znakami i mają w dupie czy rozumiesz czy nie a może grecy którzy myślą ,że są najlepsi w lolu a polska to dla nich kraj trzeciego swiata?

Wszyscy z forumowych specjalistów idą na west. Pewnie inni eksperci też idą na west. Dla mnie jest to wystarczający powód, żeby grać na nordicu.

Poza tym ludzie na wescie grają według standardów ustalonych przez topkę. A testowanie nowych rozwiązań jest bardzo dobre.

Po drugie primo trollowanie też sprawia dużo frajdy. Tyle że na west wchodzi jeden gość i trollując niszczy grę innym. A na nordicu cały team trolluje i często wychodzą jakieś ciekawe gry.

Np. takie "rysowanie" penisów razem z przeciwną drużyną z pink wardów jest miłe i można się odstresować - a właśnie granie w gry ma nas odstresować, a nie przeciwnie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja np polecam bardziej gre na wescie bo niestety na eu ne graja polaczki i ruski któży często trolluja mnie osobiście sie gra lepiej na weście i na serweże amerykańskim (polecam jeżeli wyuczysz sie na tym pingu grać to przechodząc na inny serwer 5x łatwiej jest trafiać z skill shot'ów). A co do poziomu eu ne ja gram zazwyczaj w 5 ja mały lewel i 4x 30 i jak widze ludzi co maja mniej niż połowe mózgu padną kilka razy od jednej osoby i wychodzą z gry albo zaczynaja wyzywać (zazwyczaj trafiaja mi sie ludzie po 600-2000 win). A co do gier rankingowych jeżeli trafi sie na pierwszych grach na ne trafią ci sie trolle to powodzenia z wyjściem z elo hell.

Poyebało cie...

Ja i tak wiem najlepiej :]

Opublikowano

Szczerze to grałem na NA a teraz gram na EUNE (czyli Nordicu) i nie widzę zbytnio by graczy naprawdę byli aż tak słabi jak wszyscy się rozpisują. Śmiało wchodź na Nordica. Zapewne na początku natrafisz na słabych lub po prostu nowych graczy, ale po osiągnięciu granicy tak około 200 winów zacznie się powoli normalna rozgrywka a gdy będziesz miał 400 rzadko co przerwie normalny, rutynowy mecz.

Osobiście uważam wręcz, że natężenie trolli jest identyczne jak na amerykańskich serwerach i zapewne nie różni się od tych z Westu.

Piszcie dalej swoje legendy o Elo Hell, słabym poziomie EUNE i jak to wszyscy gracze poza wami są SUABI, i tylko na West i NA można spotkać dobrych gracz i się wykazać.

Bo niema wielkiej różnicy, ludzie piszą ,że na eascie taki słaby poziom, żeby wytłumaczyć dlaczego są w elo hell.

@Temat: A jacyś twoi znajomi grają w lola?

Opublikowano

Mnie tam stresuje jak chce se grac jakąś fajną grę a ktoś se trolluje i tak jak mówisz rysuje penisy z wardów więc to mnie bardziej stresuje ,że 4 chce se pograć ale wystarczy jeden troll i masz po grze.

Nie jestem Rasistą ale jak widzę ,że ktoś zaczyna pisać po rusku to w większości przypadków taki ktoś nie jest wybitnym graczem.

Grałem pół roku na nordic i wyzywanie polaków ,ruskie znaki na czacie, grecy którzy uczą grać innych było normą ale po wbiciu 30 na west można zauważyć różnicę (Nie mówię ,że jest ona bardzo duża ale na pewno gra się tam przyjemniej)

Opublikowano

1. Wbij 30 na East.

2. Wbij 2000 + ELO na east.

3. Wydaj 50 zł na przeniesienie na westa i graj ze streamerami na wysokim poziomie.

Tylko w ten sposób zauważysz jakąkolwiek różnicę miedzy poziomem gry na obu serwerach.

Na każdym są trolle a poziom jest podobny.

Opublikowano

Mnie tam stresuje jak chce se grac jakąś fajną grę a ktoś se trolluje i tak jak mówisz rysuje penisy z wardów więc to mnie bardziej stresuje ,że 4 chce se pograć ale wystarczy jeden troll i masz po grze.

Nie jestem Rasistą ale jak widzę ,że ktoś zaczyna pisać po rusku to w większości przypadków taki ktoś nie jest wybitnym graczem.

Grałem pół roku na nordic i wyzywanie polaków ,ruskie znaki na czacie, grecy którzy uczą grać innych było normą ale po wbiciu 30 na west można zauważyć różnicę (Nie mówię ,że jest ona bardzo duża ale na pewno gra się tam przyjemniej)

@@@UP

Nie chodzi mi o to ,że na eascie grają słabiej tylko o to ,że więcej się wyzywają piszą w swoich językach i często trudno się komunikować z drużyną zwłaszcza na rankedach gdzie ludzie nie wiedzą ,że pierwszy pick może wziąść co chce a ostatni się do tego dopasować tylko po 1sec już piszą "mid" "top" "jungle" a jak dwóch che grać np. na midzie i żaden nie chce ustąpić drugiemu to "uciekaj"

W tej grze przede wszystkim chodzi o dobrą komunikacje z drużyną co jest słabą stroną easta gdzie polacy nie chcą grać z rumunami, rumuni nie chcą grać tak ogólnie grecy chcą grać tylko z grekami (broń boże ,że jakiś polak wbije się w kolejke z 4 Grekami :P )

Na wescie komunikacja między drużyną na pewno jest lepsza chociaż zdarzają się sytuacje ,że ktoś wyczai ,że jesteś z nordica i zacznie wyzywać od low playerów + na west lepiej znają angielski nie ma tak ja na east ,że źle dobierzesz czasownik albo coś na west jest odrazu "learn english"

Opublikowano

@@@UP

Nie chodzi mi o to ,że na eascie grają słabiej tylko o to ,że więcej się wyzywają piszą w swoich językach i często trudno się komunikować z drużyną zwłaszcza na rankedach gdzie ludzie nie wiedzą ,że pierwszy pick może wziąść co chce a ostatni się do tego dopasować tylko po 1sec już piszą "mid" "top" "jungle" a jak dwóch che grać np. na midzie i żaden nie chce ustąpić drugiemu to "uciekaj"

W tej grze przede wszystkim chodzi o dobrą komunikacje z drużyną co jest słabą stroną easta gdzie polacy nie chcą grać z rumunami, rumuni nie chcą grać tak ogólnie grecy chcą grać tylko z grekami (broń boże ,że jakiś polak wbije się w kolejke z 4 Grekami :P )

Na wescie komunikacja między drużyną na pewno jest lepsza chociaż zdarzają się sytuacje ,że ktoś wyczai ,że jesteś z nordica i zacznie wyzywać od low playerów + na west lepiej znają angielski nie ma tak ja na east ,że źle dobierzesz czasownik albo coś na west jest odrazu "learn english"

HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHHA pierdołem gościu z tego co piszesz... takie bzdury że aż z fotela spadłem jak to czytałem. Tak się składa że 1/2 miechy temu sprzedałem konto na wescie właśnie dlatego że co drugi mecz to duo mid, trolle i feederzy. Od jakiegoś miecha mam 30 na eascie i takie sytuacje to mi się może raz w tygodniu zdarzą przy dziennym graniu 5/6 meczy.

Powiedz mi dlaczego Ruski nie mają pisać w swoim języku? A jak ty grasz z kumplem to masz do niego pisać po angielsku żeby inni w teamie rozumieli? Ja jebie... jesteś typowym przykladem "polaczka".

Opublikowano

Dyskusja west czy east to tak jak dyskusja ps czy xbox. Miliardy poglądów (często stereotypowych, nie opartych na własnych doświadczeniach) i zero porozumienia. Ludzie kiedyś, gdzieś usłyszeli, że na west jest większy poziom i teraz to ślepo powtarzają. Co do trollowania na nordicu - jak się trolluje, to całą drużyną, a często nawet z przeciwnikami. A na wescie jeden trolluje, a reszta się obraża, bo przecież gra to całe ich marne życie. I trzeba grać tak samo jak to robią pro'si. A przy okazji powyzywać swoich słabszych kolegów z drużyny. A na nordicu niema żadnej spiny, gra się dla fun'u.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Adelut i kto tu jest zajebisty ? -.- jak się skili nie rozumie i wgl innych rzeczy to sie zmienia język nawet na NA sie da wiec nie pierdziel już ;p

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

1. Wbij 30 na East.

2. Wbij 2000 + ELO na east.

3. Wydaj 50 zł na przeniesienie na westa i graj ze streamerami na wysokim poziomie.

Tylko w ten sposób zauważysz jakąkolwiek różnicę miedzy poziomem gry na obu serwerach.

Na każdym są trolle a poziom jest podobny.

Po co męczyć się na east z wbijaniem 2000+ elo? lepiej odrazu na west zacząć łatwiej i nie tracisz kasy.

Na east osób z Elo na obecną chwile jest 337 na west 2878 osob z elo 2k +

I nie per*** ,że na west więcej troli niż an east

Kur** wystarczy wejsc na strone lola w rankingi ranked solo/duo 5v5 na east

Nie mów ,że na west jest lepiej po 2k elo jak samo to ,że na west jest 352,550 osób z elo powyżej 1200 czyli startowego a na east tych osób jest 124,492 osób z elo które nie jest poniżej normy 1200. Prawie 3 razy więcej. Chyba coś o tym świadczy ...

Opublikowano

up@

masz calkowita racje. To cos musi znaczyc

@topic.

jezeli juz grales w ta gre, i wiesz o co w niech chodzi zacznij grac na wescie. Jak nie rozumiesz zupelnie tej gry graj na east ;)

szefmarcin.png

Opublikowano

West - najwięcej się nauczysz a po za tym jest tam większy poziom ;x

Kolejny gada ze na Wescie jest wiekszy poziom, jakos posiadam 2 konta na EUNE jak i EUW i jakos wielkiej roznicy nie widac ... wiec prosze Cie nie pier*** takich glupot bo rzygac sie chce.

Polecam Westa

Opublikowano

Nie mów ,że na west jest lepiej po 2k elo jak samo to ,że na west jest 352,550 osób z elo powyżej 1200 czyli startowego a na east tych osób jest 124,492 osób z elo które nie jest poniżej normy 1200. Prawie 3 razy więcej. Chyba coś o tym świadczy ...

To, że na wescie jest większe elo świadczy tylko o tym, że jest tam mniejszy poziom.

Widocznie na nordicu dużo trudniej jest wbić elo.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zacięta walka noobów czyli jaki region wybrać . Powiem tak mam konta na 3 regionach 30 lvl i według mnie jest wyrównany poziom . Dodam że ci co przeszli na westa to fani ocelota Dyrusa itp . nie chodzi o wiekszy poziom tylko o to aby spróbować zaprosić swojego idola do znajomych xD . Tak na serio nie ma żadnej różnicy między Westem a Nordiciem , poprostu wyszło tak , że gdyby ocelote itp. urodzili się blisko polski grali by na Nordicu i wy byście wtedy pisali że Nordic ma większy poziom bo koxy grają tam i tak jest . Gówno prawda ; co do tematu graj gdzie chcesz bo poziom jest wyrównany.

Opublikowano

Po co męczyć się na east z wbijaniem 2000+ elo? lepiej odrazu na west zacząć łatwiej i nie tracisz kasy.

Na east osób z Elo na obecną chwile jest 337 na west 2878 osob z elo 2k +

I nie per*** ,że na west więcej troli niż an east

Tak, świadczy to o tym, że na east gra mniej osób, niż na west oraz o tym, że na east trudnej wbić elo, poziom jest bardzo wyrównany.

Opublikowano

Gra się tam gdzie grają też twoi koledzy. Język jest nie ważny bo zawsze można zmienić. Poziomy są porównywalne, ludzie się uparli na tego westa że jest taki super ze względu na topke, nic poza tym niezbyt się różni. Wszędzie znajdziesz trolla, spiny, graczy nie potrafiących przegrywać, flamerów etc. Każdy gra jak potrafi, nigdzie nie nauczy się lepiej grać jeżeli sam nie będzie ćwiczył. Wszystko o elo hell i o tym że lepszy jest NA i west od Easta to zwykłe bajki. Graj gdzie chcesz, bo to nie ma znaczenia. Najlepiej jest grać w gronie kumpli na tsie i tak poza tym nic więcej się nie liczy jeżeli chcesz zacząć grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...