Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który region wybrac?

Maks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robie konto na League of Legends i nie wiem ktory region wybrac a mieszkam w Polsce to ktory region wybrac prosze pomoc!!!

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nordic ponieważ jest po Polsku i tam też dużo polaków gdy już będziesz dość dobry możesz myśleć aby pójść na westa ponieważ jest większy poziom ale narazie zacznij na Nordic!

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

dzieki. zrobilem wszystko ale pisze mi Your Signup Failed!

West - najwięcej się nauczysz a po za tym jest tam większy poziom ;x

A Kazdej chwili mozna zmienic na Nordic?

Opublikowano

ja nie mogę żal mi takich ludzi którzy piszą że na wescie jest większy poziom .

na każdym serwerze jest prawie wyrównany poziom -,-

najwięcej polaków jest na nordic east .

region można zmienić za kase.

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Mojemu kuzynowi pisze to samo.

Mi rejestruje normalnie.

Polecam Nordic&East.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

A mam pytanie czemu mi pisze Your Signup Failed! przetlumaczlem to i pisze mi - Twoja Zapis nie powiodło się!

Opublikowano

Kur** co wy za bzdury piszecie!? Na obu serwerach jest podobny poziom. i tu i tu są trolle itp. Graj tam gdzie grają twoi koledzy i nie słuchaj tych ludzi co piszą, że na west grają same prosy, bo to jest gówno prawda.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Kur** co wy za bzdury piszecie!? Na obu serwerach jest podobny poziom. i tu i tu są trolle itp. Graj tam gdzie grają twoi koledzy i nie słuchaj tych ludzi co piszą, że na west grają same prosy, bo to jest gówno prawda.

A mam pytanie czemu mi pisze Your Signup Failed! przetlumaczlem to i pisze mi - Twoja Zapis nie powiodło się!

Opublikowano

Sprobuj przez bramke proxy lub Tor Browser.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

West lepszy poziom gry :D tiaa, dla polaka wszystko na zachodzie jest lepsze. Nie słuchaj ich, idź na EU East, taki sam poziom jak na EU West, i z pewnością znajdziesz jakiegoś towarzysza do gry.

Opublikowano

Jak się już naspamowaliście to po popatrzcie co napisał autor tematu kilka razy.

Opublikowano

Idiotyczny argument że Nordic bo po polsku.... na West też możesz ustawić po polsku....

Z dwojga złego (dosłownie złego) to wybieraj West .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Tak mówicie, że West jest taki wspaniały i w ogóle, a East do dupy, to może podacie jakieś wiarygodne argumenty i jakiś dowód na ich potwierdzenie, bo puste słowa sobie w możecie wsadzić w cztery litery. OBA SERWERY SĄ DOBRE, a jak już chcesz wybierać serwer idź na Turecki/Brazylijski, bo tam są takie koksy 4k ELO... Jeśli naprawdę jesteście na tyle głupi, by wierzyć w brednie które ktoś wymyślił, to zastanowiłbym się nad poziomem własnej inteligencji.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

bzdury, myslicie ze na WESCIE nie ma polaczków? ofc, że są tutaj masz jednego "AfffOmg". Graj tam gdzie masz kolegów, ew. poszukaj po forach i zdecyduj :)

Opublikowano

Serwer to już tylko i wyłącznie osobista sprawa- może gdzieś grają koledzy... Nie ma podziału na serwer dla Polaków i reszty :) Możesz nawet na NA grać, tylko tam może Cię spotkać problem z lagami.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Być może dane które podajesz są już zajęte. Hasło może być za krótkie, lub nie zaakceptowałeś regulaminu.

@down

Pomocny Spritex jest pomocny, powielając odpowiedź kolegi powyżej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Sprawdź też ,czy wpisany login oraz adres e-mail jest poprawny/nie użyty przez innego gracza.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...