Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto-play yt.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinniście wyjebać tą opcję... Dobra, wiem że nie tak łatwo nie będzie.

Na dobry początek będą kary...

Np. na początek usunięcie o mnie, i notatka w statusie, nastepnym razem warn.

Wkurwia mnie to, sajonara.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powinniście wyjebać tą opcję... Dobra, wiem że nie tak łatwo nie będzie.

Na dobry początek będą kary...

Np. na początek usunięcie o mnie, i notatka w statusie, nastepnym razem warn.

Wkurwia mnie to, sajonara.

Ciebie "wkurwia", a innym się to podoba. Taki już jest internet i jego opcje. Jeżeli przeszkadza Ci to, to wyłącz głośniki.

Po tą są takie opcje, aby z Nich korzystać.

Na Nie.

Opublikowano

Ludzie to popierają, i ja zresztą też. Jak Ci się nie podoba, no to już twój problem, Nie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wywalcie to w pizdu i uszanujcie to, że nikogo oprócz was nie obchodzi to co macie w profilu. Chcę posłuchać muzyki to odpalam Winampa, a nie co profil muszę ściszać głośniki. Ja nie wstawiam w profil zdjęcia gówna - i nie tłumaczę się tym, że mi się to podoba, a Wam nie musi.

Opublikowano

Na tak.Z tego co widzę podoba to się tylko "ludziom" przedziału wiekowego 13-15 lat (czyli gimby)( nie mówię o wszystkich niektóre gimbusy są fajne <3 ) ,a tacy nie powinni mieć prawa głosu :D

Opublikowano

To nie możecie uszanować INNYCH userów? Chyba łatwiej jest wam wywalić to i słuchać sobie muzyki z WMP, czyż nie? W dodatku, nie wiem kiedy to pojmiecie, że kazdy ma to w dupie, jak chcecie pochwalić się muzyką jaką słuchacie to zapraszam tu:

http://last.fm.pl

I wklejcie link do profilu w sygnę.

Opublikowano

Jestem za blokadą tej opcji przecież to parę minut roboty :)

Jeśli chcecie katować swoimi filmikami/muzyką ludzi to zmieńcie forum.

Tak.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ja jestem za. I z tego co wiem, kokosz również jest.. Było to chyba przez jakiś czas wyłączone, ale później znowu ktoś włączył (?). Ja osobiście bardzo często odwiedzam czyjś profil i nie mam ochoty co chwila wyłączać głośników. To jest bajerek do udekorowania profilu, ale też trzeba wziąć pod uwagę, że niektórym może to przeszkadzać. Stronę o mnie można udekorować grafiką, wrzucić film na YT, który nie odtwarza się automatycznie etc, ale są pewne granice.

Opublikowano

Na TAK, sam miałem autoplaya ale zrezygnowałem bo zrozumiałem jak to wkurza, jeżeli ktoś chce posłuchać twojej muzyczki z profilu to sam ją włączy ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Sam mam to w profilu ale jestem za

Trzeba uszanować to że ktoś może mieć limit transferu a buforowanie dużo pobiera

do tego dochodzi częste wizyty GM w profilu i jest to uciążliwe.

Sam narazie to mam ale jak wyłącza tą opcje to płakać nie bd: :)

@Tylko jak zablokujecie to zablokujcie wszystkim bez wyjątków

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jak ktoś chce to może wstawić muzykę, a osoba odwiedzająca profil opcjonalnie będzie mogła dobrowolnie włączyć filmik w celu sprawdzenia co to za nuta xD

Inaczej na tak. ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Zalezy

Niektorym sie podoba , niech maja swoj autoplaya w profilu , jak ja mialem to glownie dla mnie sluzyl nie dla was

Coz niektorym sie nie podoba , bo denerwuje niektorych co inni ludzie sluchaja (glownie dubstepu)

Neutral

­

Opublikowano

Jestem jak najbardziej ZA...Chyba nie jest tak trudno wcisnąć to PLAY, jeżeli ktoś ma ochotę coś przesłuchać... ?

Kiedyś wbijam do tematu a tam muza na full... i szukaj sobie posta z którego to leci...

Jeżeli ktoś odwiedza profil to nie koniecznie po to aby pooglądać publikowane filmiki przez tą osobę... Kliknięcie tego play wcale nie jest takie trudne...

A może to dla niektórych lansik, jak ktoś tak wbije na profil i "kozak nuta".... ? yy

Ale jak to się mówi "o gustach się nie dyskutuje" więc pozwólmy indywidualnie stwierdzić czy ktoś coś chce zobaczyć.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

W profilu każdego jest sekcja "o mnie", przeglądając to i tak jesteś narażony na odbieranie treści, które właściciel profilu chce ci przekazać więc ma prawo umieścić na nim muzykę, którą lubi.

Nie chcecie - nie wchodźcie na profile. As easy as that...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

W profilu każdego jest sekcja "o mnie", przeglądając to i tak jesteś narażony na odbieranie treści, które właściciel profilu chce ci przekazać więc ma prawo umieścić na nim muzykę, którą lubi.

A jeśli jak ktoś ma internet z limitem ?

O tym już nie pomyślałeś...

Opublikowano

A jeśli jak ktoś ma internet z limitem ?

O tym już nie pomyślałeś...

to ma problem

naprawde jak wie ze jest mozliwosc uslyszenia czego sie nie chce to sie nie wchodzi w profile proste, zmienilem zdanie , Jestem na NIE , chce zeby autoplay byl , nie podoba sie to nie wchodz w profile to nie jest trudne

­

Opublikowano

to ma problem

naprawde jak wie ze jest mozliwosc uslyszenia czego sie nie chce to sie nie wchodzi w profile proste, zmienilem zdanie , Jestem na NIE , chce zeby autoplay byl , nie podoba sie to nie wchodz w profile to nie jest trudne

A co z Globalami też mają nie wchodzić na profil jak mają net-a z limitem ? LOGIC -.-

ps. Kobieta zmienną jest.

Edit : Nie napierdalaj tak przecinkami jak nie znasz podstaw ortografii bo to w oczy razi.

Opublikowano

A co z Globalami też mają nie wchodzić na profil jak mają net-a z limitem ? LOGIC -.-

ps. Kobieta zmienną jest.

a po co maja wchodzic?

nie musza wchodzic na profil by dac warna , warny sie daje na posty ,, jezeli jest autoplay musi to przebolec, nie mowili globalowi ze ta praca bedzie latwa , debilow tez trzeba wysluchac

­

Opublikowano

Na nie. Ja na przykład jak kiedyś wszedłem na profil Hrabiego to znalazłem bardzo fajną nutkę.

Global moderatorzy muszą się przywyczaić i tyle. Najlepiej zróbcie ankietę.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Na tak. Jak są słuchawki odłączone i nagle sie jakieś kucyki albo kijowe rapy włączą, to można się wkur... zirytować :)

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...