Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Another One World by PS.Studios

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

newwelcome.png

Wypróbuj ZA DARMO dodatek Niebezpieczeństwo!

Wypróbuj wersję beta przygotowywaną przez nasze studio!

Najnowsza beta: 2012-08-18

Zawiera: Another One World, Another One World: Morze Poszukiwań, Another One World: Niebezpieczeństwo

Ps.Studio 2011-2012

Strona projektu: http://anotheroneworld.blogspot.com/

Nie jest to w żadnym stopniu konkurencja mpc forum tylko strona projektu na której można pobrać grę Another One World oraz dodatki, proszę o nie usuwanie linku.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie by było gdybyś coś napisał o grze...

Gatunek, troche fabuły/ opis gry czy co.

mmo / SP co kolwiek, bo tak to niewiem nawet co to jest ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jestem July, czyli księżniczka Anari, córka króla i królowej Anari! Postanowiłam podróżować po świecie, zrzucić te kilkuwarstwowe płachty i dotrzeć do Wearsays!

Pożegnałam się miło z rodzicami, moja mama cieszyła się, że zobaczę ten wielki i przedziwny świat, mój tata jednak już nie, ponieważ boi się o mnie. Ten świat roi się też od dziwnych ludzi i niebezpieczeństw...

025-Castle01.jpg

Czas pożegnać piękne Anari! Moim pierwszym przystankiem był Las Elwir, znany pewnie każdemu. Tu jest pięknie! Spotkałam tutaj staruszkę. Ostrzegała mnie przed niebezpieczeństwem, jakie mnie czeka w Lesie Sinte. Tak naprawdę... nie wiedziałam co się dzieje za rzeką.

Idę dalej. Było baaaardzo gorąco! O! Widzę Bongd. Ale o tym w następnej części mojej przygody, która już wkrótce.

Czas pożegnać piękne Anari! Moim pierwszym przystankiem był Las Elwir, znany pewnie każdemu. Tu jest pięknie! Spotkałam tutaj staruszkę. Ostrzegała mnie przed niebezpieczeństwem, jakie mnie czeka w Lesie Sinte. Tak naprawdę... nie wiedziałam co się dzieje za rzeką.

Idę dalej. Było baaaardzo gorąco! O! Widzę Bongd. Ale o tym w następnej części mojej przygody, która już wkrótce.Czas pożegnać piękne Anari! Moim pierwszym przystankiem był Las Elwir, znany pewnie każdemu. Tu jest pięknie! Spotkałam tutaj staruszkę. Ostrzegała mnie przed niebezpieczeństwem, jakie mnie czeka w Lesie Sinte. Tak naprawdę... nie wiedziałam co się dzieje za rzeką.

Idę dalej. Było baaaardzo gorąco! O! Widzę Bongd. Ale o tym w następnej części mojej przygody, która już wkrótce.

002-Woods01.jpg

Opublikowano

Słuchajcie, wyskakuje błąd po samouczku. Aby to obejść, po prostu trzeba zainstalować starszą wersję 2.5.5 z dodatkiem Morze Poszukiwań, a dopiero potem najnowszą z mini dodatkiem steampunk.

EDIT: Na stronie powitalnej klikacie najpierw "pobierz", instalujecie, a potem pobieracie "aktualizacja 2.7" i gra działa w najnowszej wersji

anarilogo.png

Opublikowano

Nie możecie się doczekać nadchodzących nowości? Od października ruszamy z kampanią reklamową, ogromną ilością nowości, nowymi mini-dodatkami i informacjami ze świata Anari!

Oprócz 2.8, która pod koniec września, aktualizacja 2.9, czyli JUŻ OSTATNIA AKTUALIZACJA MORZA POSZUKIWAŃ pojawi się 14 października, wtedy przechodzimy na mini-dodatek Zwierzaki.

icons2.jpg

Druga część Another One World zniknie już 11 listopada, czyli z dniem wejścia aktualizacji 3.0 i dodatkiem Niebezpieczeństwo.

icons.jpg

Każda z aktualizacji będzie dostępna do pobrania o 00:00, oczywiście zupełnie za darmo!

Zwierzaki nadbiegają! Nowy mini-dodatek już w październiku!

logofacebook.png

Zaadoptuj swojego ulubieńca!

Drugi mini-dodatek już w październiku wraz z aktualizacją 2.9!

Zaadoptuj konia, psa, kota, ptaka, królika albo wiewiórkę! Naucz się nowej umiejętności - opieki nad zwierzętami i przygarnij swojego ulubieńca na bagnach Sins, które będą rajem miłośników zwierząt!

Każde ze zwierząt jest wyjątkowe! Podróżuj z nimi po całym Anari, karm je i zmieniaj. Dostań się do różnych zakątków świata, które dostępne są tylko dla zwierząt. Mówi się również o tym, że po świecie lata tajemnicza moc, która zmienia normalnych mieszkańców na wyjątkowe zwierzęta!

pets.jpg

Oto co znajdziesz w październikowej aktualizacji wraz z mini-dodatkiem Zwierzaki:   - nowa umiejętność - opieka nad zwierzętami,   - bagna Sins zamieniają się w raj miłośników zwierząt! Nowe miejsca do spotkań i opieki nad pupilami,   - pokonuj tereny wraz z koniem, psem, wiewiórką, kotem, królikiem lub jednym z dostępnych ptaków,   - magiczne moce, które zamieniają bohatera w... zwierzaka!   - 5 nowych przygód,   - 2 nowe stroje specjalne,   - 10 nowych bohaterów,     Więcej wkrótce! Premiera już w październiku, tuż przed dodatkiem Niebezpieczeństwo!

Oto co znajdziesz w październikowej aktualizacji wraz z mini-dodatkiem Zwierzaki:

- nowa umiejętność - opieka nad zwierzętami,

- bagna Sins zamieniają się w raj miłośników zwierząt! Nowe miejsca do spotkań i opieki nad pupilami,

- pokonuj tereny wraz z koniem, psem, wiewiórką, kotem, królikiem lub jednym z dostępnych ptaków,

- magiczne moce, które zamieniają bohatera w... zwierzaka!

- 5 nowych przygód,

- 2 nowe stroje specjalne,

- 10 nowych bohaterów,

Więcej wkrótce! Premiera już w październiku, tuż przed dodatkiem Niebezpieczeństwo!

cover4.jpg

Opublikowano

Widzę, że dużo rzeczy skopiowane z Margonem.

Na jednym screenie jest dokładnie taka grafika jak tam.

Aby coś krytykować, trzeba najpierw dowiedzieć się czegoś więcej :) Z tego, co mi wiadomo, Margonem korzysta z grafik RPG Makera XP, które są ogólnie dostępne, możesz znaleźć nawet z 1000 gier, które mają taką samą grafikę, co w Another One World i Margonem. Są to zupełnie inne, odmienne produkcje.

anarilogo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

logofacebook2.png

Zwierzaki nadbiegły! Nowy mini-dodatek kipi od nowości, zmian i usprawnień. Naucz swojego bohatera nowej umiejętności - opieka, i wybierz zupełnie nową postać, która pojawi się w Twoim spisie bohaterów. Odwiedź zupełnie nowe, odmienione Bagna Sins i sprawdź nową historię - Wysychanie Bagien. Pustynia Namilis jest w niebezpieczeństwie - wody z Bagien spływają na złote piaski pustyni, a kataklizm nadciąga!

Dla wielbicieli nowych postaci - pojawiło się 10 nowych bohaterów na Bagnach oraz 2 nowe stroje specjalne, które otrzymasz za darmo w zagrodzie, na zachodzie Bagien Sins.

Zupełna nowość! Twoja Księga - znajdziesz tam mapę świata, dostępne umiejętności i nadchodzące wydarzenia, które wkrótce zawitają do Anari.

Pełna lista zmian i nowości poniżej!

5zdj.PNG

- całkowicie odmieniona kraina - Bagna Sins - pełna tajemnicy, nowych bohaterów i zupełnie nowych ścieżek do odkrycia!

- nowe miejsca na Bagnach Sins: Zwierzęcy Ogród oraz Zagroda dla zwierząt,

- nowa umiejętność - opieka,

- możliwość adopcji pupila,

- 5 nowych przygód,

- 2 nowe stroje specjalne,

- 10 nowych bohaterów na bagnach,

- nowość - Twoja Księga, zawierająca nadchodzące nowości, wskazówki, mapę świata, dostępne umiejętności i uruchamiająca pauzę (F12),

- nowy Las Nimaz i Zniszczony Las Nimaz,

- zupełnie nowy rozdział w historii: Baga wysychają!

- podtopione tereny Pustyni Namilis,

- +50 poprawek technicznych i nowości,

- poprawiona wydajność i podróżowanie po świecie,

- nowość - informacyjne "dzwi" przy wyjściach i wejściach do krain,

- lepsze wsparcie i zmiany dla Windows 8,

- drobne zmiany w menu głównym,

- poprawiono budynki Stolicy Anari,

- zmiany w grafice,

- poprawiono trasowanie terenu w Wearwers oraz w Lesie Bongd,

pobierz2.png

4zdj.PNG

3zdj.PNG

1zdj.PNG

2zdj.PNG

Opublikowano

Opłaca się w to grać ? Ile to warzy ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Obecnie waży około 500 mb moim zdaniem grać się opłaca niezła fabuła, grafika i ciągle pojawiające się nowe dodatki do gry.

Gra stworzona jak na takie gry została w pełni profesjonalnie.

Opublikowano

Po dodatku Niebezpieczeństwo, który doda wiele nowych funkcji, krain i opcji gra powinna się wybić. Zobaczymy jak to wszystko dalej się potoczy, czy gra się wybije, czy nie. Jednak warto zagrać i chociaż na chwilę sprawdzić Anari ^_^

anarilogo.png

Opublikowano

Hmm Mi nie chce odpalić... Włącza sie czarny ekran i kaput .... (Raz mi się włączyła ale nie dało się nic kliknąć .)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

To pewnie Twój komputer nie spełnia wymagań sprzętowych, albo Ty coś źle robisz. Gra jest dostosowana do prawie każdego komputera, więc dziwne, że u Ciebie nie działa. Możesz spróbować kliknąć na okno, poczekać po wczytaniu.

Edit 1:

Aha, jak nic się nie dało zrobić, to pewnie klikałeś myszką ;) Grę obsługuje się tylko klawiaturą.

anarilogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...