Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Selena Gomez

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja dołożę swoje 5 groszy...

po 1. Juz dawno pisali w necie ze JB zerwał z Selena ( czy prawda to nie wiem.... )

po 2. to jest temat aby pomóc użytkownikowi ( w tym przypadku jest nim Lord_Feniks) a nie go wyzywać ze jest "pojebany " itp. Ale jak sie nie umie napisać czegoś sensownego to się pisze co slina na jezyk przyniesie....

po 3. Koles ma 14 lat ( wiek dojrzewania ) wiec moze troszke zrozumienia... ? w takim wieku kazda "laska" z TV jest zajebista.

po 4. Top. taka "piekna " jest tylko w TV a w rl moze byc nie do poznania ;) przed nagraniam naklada na twarz z 10kg tapety wiec wiesz ;)

tyle odemnie ;)

PS; ludzie co wy poza fapaniem swiata nie widzicie ? o.O no ja to rozumiem... ale zeby 24/7 ^.-

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rzekomo to z czasem przechodzi. (też tak mam, lubię fantazjować o pewnych sprawach, nie koniecznie o kobietach ale też. :));

Ciekawostka!: jeśli nie wiesz, dzięki głębokim wyobrażeniu i fantazjowaniu rozwija się nasza intuicja, właśnie przez takie coś! Dlatego naprawdę polecam, dla każdego, żeby robił takie "historyjki" i kontynuował prawie cały czas, kiedy nie jest nam potrzebny racjonalny umysł. Takie doświadczenie jest potwierdzone przez rzetelne badania naukowe! :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Jak to nie możesz jej zobaczyć? w mtv i disney channel jest xD

mi osobiście podobała mi się Jennifer Love Hewitt :D co tu dożo gadać jest zajebista

Jennifer-Love-Hewitt-85.JPG

jennifer-love-hewitt-waist.jpg

no ale po roku czasu poszedłem na 18 kolegi i tam poznałem zajebistą dupe. Od razu o Jennifer zapomniałem :P

Opublikowano

Ona jest brzydka, jakbym ci dal zdjecie prawdziwej pięknej dziewczyny, to by ci ryj opadl

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Zav znam tego użytkownika z mpc i jest za głupi na taką prowokacje.

Dokładnie.Też nie wydaje mi się że jest to prowokacja...

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Dokładnie.Też nie wydaje mi się że jest to prowokacja...

No, czuć, że gość srsly ma problem :O.

A temat to jeden wielki spam :O.

btw. stawianie kropeczki po innych znakach interpunkcyjnych wkurwia.

Jak jesteś gruby - schudnij, jak pryszczaty- idź do dermatologa, jak no-life - get a life !

Jak fapanie odpada to znajdź kobitkę in rlt. Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...