Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Selena Gomez

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole,facet ale masz problem.Podniecasz sie jakas maloletnia kurwą ktora ma ryj jak 10 latka ( CYTUJCIE MNIE DALEJ,UWIELBIAM WAS !)i pierdoli od rzeczy.Znajdź sobie dziewczyne w rl,a nie jakas "gwiazde"disneya ktora jest nie osiagalna dla ciebie.Wgl jak mozna sie zakochac w kims,kogo sie nigdy nie widzialo na zywo?To kurwa tak samo jakbym sie zakochal w ahri z lola,bo ma fajne cycki.Aż sie kurwa granat w kieszeni odbezpiecza ._.

@Edit

A i tak bajdyłej,nie stawia sie kropki po znaku zapytania ani przed.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Ja pierdole,facet ale masz problem.Podniecasz sie jakas maloletnia kurwą ktora ma ryj jak 10 latka ( CYTUJCIE MNIE DALEJ,UWIELBIAM WAS !)i pierdoli od rzeczy.Znajdź sobie dziewczyne w rl,a nie jakas "gwiazde"disneya ktora jest nie osiagalna dla ciebie.Wgl jak mozna sie zakochac w kims,kogo sie nigdy nie widzialo na zywo?To kurwa tak samo jakbym sie zakochal w ahri z lola,bo ma fajne cycki.Aż sie kurwa granat w kieszeni odbezpiecza ._.

@Edit

A i tak bajdyłej,nie stawia sie kropki po znaku zapytania ani przed.

Ale ja chociaż kocham się w realnej dziewczynie a nie z gry (lol heniek xD). Moja wina że jest taka zajebista?.

PS. Nie będę fapał bo już z kończyłem z tym.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ale ja chociaż kocham się w realnej dziewczynie a nie z gry (lol heniek xD). Moja wina że jest taka zajebista?.

PS. Nie będę fapał bo już z kończyłem z tym.

Widać kto jest singlem/lub nie ma nikogo na oku.

W moim przypadku gdy mam kogoś na oku nie fapie wogóle więc fapanie to nie pomoc.

Co do zakochania sie w realnej dziewczynie heniek ma troche racji ona jest dla ciebie tak osiągalna jak ahri z lola chociaz ja bym wolał wypic z gragasem :)

Nie znasz się. Nie ma to jak dziewczyna która prezentuje swoje (małe) wdzięki a ty nie musisz nawet z domu wychodzić, no i Cię nie opuści nieważne kim i jakim jesteś

same korzyści

a tu patrzysz na foto autora 14 lat i 90kg to już wiesz, że to dla niego najlepsza opcja bo realniejsza xD

nie ma co przerywać cudzych fantazji, niech sobie marzy o takiej desce posłucha jej piosenek poogląda odcinki (powtórki wymiatają! wiesz co Twoja dziewczyna zrobi!) i na tym się najcześciej kończy.

@@@ weź sobie zablokuj yt, usuń kanały takie jak disneychannel i kurwa idź pobiegaj zrzuć te kilo a nie sie podniecasz..a jeśli nie czujesz się spełniony to kliknij w reklamę "mama szuka fiuta, po co masz płacić za sex".

No comment zaraz mam szkołe a nie chce mi sie pisać dlaczego nie masz racji

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie znasz się. Nie ma to jak dziewczyna która prezentuje swoje (małe) wdzięki a ty nie musisz nawet z domu wychodzić, no i Cię nie opuści nieważne kim i jakim jesteś

same korzyści

a tu patrzysz na foto autora 14 lat i 90kg to już wiesz, że to dla niego najlepsza opcja bo realniejsza xD

nie ma co przerywać cudzych fantazji, niech sobie marzy o takiej desce posłucha jej piosenek poogląda odcinki (powtórki wymiatają! wiesz co Twoja dziewczyna zrobi!) i na tym się najcześciej kończy.

@@@ weź sobie zablokuj yt, usuń kanały takie jak disneychannel i kurwa idź pobiegaj zrzuć te kilo a nie sie podniecasz..a jeśli nie czujesz się spełniony to kliknij w reklamę "mama szuka fiuta, po co masz płacić za sex".

Co ty pierdolisz ;>? chciała byś. Co do tych odcinków to specjalnie to jest -,- tak ma napisane w roli. Boże są więksi debile ode mnie -.-. I nie tylko Sex'sem się żyje. Tobie chyba też radzę odstawić fapanie bo za dużo już ci się pieprzy.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Został ci psycholog albo czas. Zresztą mówisz że czujesz się zajebisty, to nic nie musisz robić "miszczu" xD

ALE DO CHUJA PANA NA PEWNO USUŃ JĄ Z PROFILU!!!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

kilof-topex-05a525_1324.jpg

Wiesz co robić?

Muszę :c ?

Został ci psycholog albo czas. Zresztą mówisz że czujesz się zajebisty, to nic nie musisz robić "miszczu" xD

ALE DO CHUJA PANA NA PEWNO USUŃ JĄ Z PROFILU!!!

Dlaczego piękna jest.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Nie rozumiem problemu tego tematu.. problem byłby wtedy gdyby ona mieszkała obok Ciebie, a nie na drugim końcu świata i do tego jeszcze jest super gwiazdą, czyli nawet po koncercie nie zbliżysz się di niej, bo Cie wygonią :D

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie rozumiem problemu tego tematu.. problem byłby wtedy gdyby ona mieszkała obok Ciebie, a nie na drugim końcu świata i do tego jeszcze jest super gwiazdą, czyli nawet po koncercie nie zbliżysz się di niej, bo Cie wygonią :D

Po to wymyślili Mission Impossible Ghost Protocol :D. A tak na serio to jak mam 14 lat i mam bilet do USA to muszę mieć coś jeszcze? czy na spoko mogę polecieć ?.

Planuje polecieć w najbliższe wakacje (Serio :P).

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Och tesz jom koham !! < 33333 A tak rly. to polecam ci wizyte u psychologa XDDDD Zerwales z dziewczyna ?! Zwal sobie ! Nudzisz sie ?! Zwal sobie ! Masz kogos na oku ?! Zwal sobie . Walenie zawsze działa mowia eksperci . Wal az sie zesrasz . Mash racje !! Seksem sie nie zyje ! Zyje sie waleniem konia

?????

Opublikowano

Och tesz jom koham !! < 33333 A tak rly. to polecam ci wizyte u psychologa XDDDD Zerwales z dziewczyna ?! Zwal sobie ! Nudzisz sie ?! Zwal sobie ! Masz kogos na oku ?! Zwal sobie . Walenie zawsze działa mowia eksperci . Wal az sie zesrasz

Nie będę walił ciągle bo i TAK TO NIE POMAGA. wg już mam dosyć myśleć o "Sex sex sex sex" nie tylko Sex'sem się żyje pamiętaj ;).

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Kolejny raz nie będę pisał. JEBNIJ SIĘ W ŁEB! Mówisz, że to problem ale robisz wszystko żeby i tak nie zapomnieć. Takiego randoma jak ty ona ma gdzieś.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kolejny raz nie będę pisał. JEBNIJ SIĘ W ŁEB! Mówisz, że to problem ale robisz wszystko żeby i tak nie zapomnieć. Takiego randoma jak ty ona ma gdzieś.

No próbuję zapomnieć nawet zacząłem słuchać innej muzy itd.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

@Up

Chcesz dobrej muzy? Masz:

http://www.seciki.pl/sety_sunrise_festival/8011-sunrise-festival-2007-zakonczenie-kariery-dja-krisa-niedziela.html

Zacznij od Vol.4

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Siema. Mam taki problem gdyż ciągle myślę o selenie gomez nie wiem czemu arek mówi mi na gg że to jest przez dorastanie i dla tego tak mam. Nie wiem co zrobić :D ciągle o niej myślę w szkole w domu itd. Co o tym myślicie ?

To jest HP więc mogę ten temat napisać gdy mam problem

Myślę, że powinieneś zgłosić się do psychologa, ewentualnie pogadaj z pedagogiem ze swojej gimbazy.

Opublikowano

A jak muzy dobrej chcesz to Grubson - Coś Więcej Niż Muzyka. Robi niezłe zmiany w mózgu.

Opublikowano

Nowy Makys nam rośnie

@Top

Daj sobie spokój wywal all jej zdj nie fapaj przy jej zdj:d.

Wyjdz na dwór i poznaj jakąś dziewczyna i zapomnisz o Selenie

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@kubuś

Chyba cię coś boli?! Rozumiem, każdy może słuchać co mu się podoba, ale takiego gówniarza, gnoja i w ogóle jak śmiesz mu takie chujstwo podawać!

No, chyba że to prowokacja /trolling

Wiem, napisałem małymi literkami, chyba że to prowokacja / trollinng

PFK 4ever :)

Opublikowano

@Marcuśny

To mu nic nie da.

@Top

Wywal TV przez okno i nie będziesz jej już widział, tak samo kompa ;)

Starsza by mnie zajebała jak bym wyjebał a tak wg nie oglądam TV czyli seleny.Tylko wiesz "Głowa wszystko umie wymyślić" próbuje jakoś ogarnąć się ale nie umiem .

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Jest sposób, spal gibona ewentualnie zamknij wiadro, na bank zapomnisz o niej ;)

O co ci chodzi ? "Spal gibon" ??? "Zamknij wiadro" mógłbyś jaśniej ?.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...