Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Selena Gomez

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie się macie. XDDDDD Dobrze, że przynajmniej aktorka czy tam piosenkarka, a nie aktor :D Ja nigdy nie miałem takich fantazji. Myślę o bardziej osiągalnych dziewczynach.

poniewieramy się czlowieku                      

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg idź na piwo (Nie żebym demoralizował możesz iść na picollo (czy jak sie to tam pisze) ) jakaś impreza koledzy/"koleżanki" i w moment zapomnisz o "selenie"

No chyba że masz jakies nudne życie i jedyna osoba która widzisz to selena w monitorze od komputera (Jeśli to prawda to zmień styl życia.)

Napisałeś Ale wy mordeczki tak samo kogoś kochacie więc mogę wam powiedzieć.

Tak, również jestem zakochany i ubiegam sie o pewną pannę i mnie to "zaspokaja" jak oglądam sobie jej fotki to też moge o niej godzine myśleć ale mam tą swiadomosc ze jutro pojde do szkoły i ją spotkam a ty? Pomyślisz nawet pół dnia a i tak jej nie spotkasz dlatego masz jakieś schizy.Aha i zacznij słuchać normalnej muzyki.

Ja jebie xD

Nie mam schizy czuje się bardzo zajebisty gdy myślę o niej ale do bija mnie to że nie mogę jej zobaczyć ;d taak wiem kurwa wiem że to nie realne Zmień styl życia za pomnij o niej. Ale to nie tak łatwo !.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Wogóle co to za szalony pomysł myśleć o takiej dziewczynie z którą sie nie spotkasz..

To nie jest nierealne. Spójrz na taką Penelope Cruze - zaczęła w Hiszpanii, potem poszła do Francji, potem do Wielkiej Brytanii, a teraz w Hollywood jest gwiazdą. Jeśli tylko uda się złapać wizę / zieloną kartę i obywatelstwo to masz szansę na buziaka, no chyba, że jakaś inna maszynka do pieniędzy ją zgarnie ; )

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

To nie jest nierealne. Spójrz na taką Penelope Cruze - zaczęła w Hiszpanii, potem poszła do Francji, potem do Wielkiej Brytanii, a teraz w Hollywood jest gwiazdą. Jeśli tylko uda się złapać wizę / zieloną kartę i obywatelstwo to masz szansę na buziaka, no chyba, że jakaś inna maszynka do pieniędzy ją zgarnie ; )

Kuffa ja nie chce jechać do USA żeby się z nią spotkać bo nawet na 100% nie wie o mnie xD. Może myślę o niej ale ją nie spotkam nie stety ;c.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ma szanse na wpierdol od ochroniarzy nie nakręcajcie chłopaka... to jeszcze dziecko ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Szkoda życia na myślenie o kimś nieosiągalnym .Jeśli już masz takie pragnienie to myśl o jakiejś ładnej dziewczynie ze szkoły tak jak mówią upy "przynajmniej Ją zobaczysz", a nóż widelec może się odważysz pogadać itp i może coś z tego wyjdzie i wtedy już będziesz myślał kiedy tylko się z nią spotkasz :P

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Polecam Ci ustawić jeszcze sygnature do tego avatara, dojebać tapetę na kompie i telefonie i na wszystkich ścianach plakaty z jej wizerunkiem. 100%-owy sposób na zapomnienie o niej...

Przejdzie Ci.. To jest normalne.. Ja tam co chwile zachwycam się co nową zajebistą dupą jaka przejdzie mi przez monitor (piosenkarki, ew aktorki). Znajdziesz sobie laskę i będziesz się potem śmiać, że podobała Ci się taka lala jak to pięknie napisał koleś wyżej, z ryjem jak 10-latka" :)

Opublikowano
Wiedziałem że nie tylko ja jestem dziwny ! <3. Może gdy zginiemy narodzimy się na nowo jako gwiazdy i może ich ujrzymy xD.

Już wiem skąd te próby samobójcze u gimbazy :D

@do tematu tylko fapanie cie wyzwoli....

Liczę na +

18706.png

Opublikowano

@ do któregoś pana u góry może i masz racje ale szanse że taka Selena w Polsce spotka takiego użytkownika jak Lord Feniks z mpc jest jak.... Prędzej znajdziesz tęczowego ziemniaczka ;).Szary człowiek nie ma takich opcji zbliżenia sie do takich gwiazdek które wcale nie są lepsze *mi sie ta selena nie podoba jbc.*

@do autora jeśli czujesz sie zajebiście myśląc o niej to chyba potrzebujesz lekarza.. Mylą ci sie światy :D

Pomyśl znajdziesz dziewcze wtedy poczujesz sie pro elo zajebiscie :) A ładnych dziewczyn jest na pęczki tylko trzeba pochodzić i sie zebrac na odwage z rozmową :)

Jeśli tak bd siedział przed monitorem i oglądał selenke to zostaniesz jarzyną

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@ do któregoś pana u góry może i masz racje ale szanse że taka Selena w Polsce spotka takiego użytkownika jak Lord Feniks z mpc jest jak.... Prędzej znajdziesz tęczowego ziemniaczka .Szary człowiek nie ma takich opcji zbliżenia sie do takich gwiazdek które wcale nie są lepsze *mi sie ta selena nie podoba jbc.*

@do autora jeśli czujesz sie zajebiście myśląc o niej to chyba potrzebujesz lekarza.. Mylą ci sie światy

Pomyśl znajdziesz dziewcze wtedy poczujesz sie pro elo zajebiscie A ładnych dziewczyn jest na pęczki tylko trzeba pochodzić i sie zebrac na odwage z rozmową

Jeśli tak bd siedział przed monitorem i oglądał selenke to zostaniesz jarzyną

Oj co ty gadasz NN sam ją słuchałeś w moim profilu i zajebiście. A skąd wiesz może ją spotkam. Nie chce innej laski bo takie to tylko na kasę. A ona taka fajna jest i jest ładniejsza od all.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Oj co ty gadasz NN sam ją słuchałeś w moim profilu i zajebiście. A skąd wiesz może ją spotkam. Nie chce innej laski bo takie to tylko na kasę. A ona taka fajna jest i jest ładniejsza od all.

CO KURWA XDD

Wchodze na profil tego co biją w szkole i sie autoplay odpala więc wyszłem szybko bo bolało

Spotkasz. Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego ;). Ale zanim to sam zrobisz to ona będzie stara bo za młody jesteś na takie dalekie podróże ;*

Opublikowano

To jednak są.

Ty i NN pewnie tak piszecie bo się zakochaliście w kimś (nie osiągalnym) i teraz tak piszecie.

PS. Ona nie ma ryj jak 10-latka ;).

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Teraz Cię może pocieszę . Jeśli będziesz chciał Ją zobaczyć to jest to możliwe !!! Lecz niestety tylko w śnie .Wrzuć w google świadomy sen . Życzę powodzenia i udanych snów ^^.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

OMFG!!

Weź nawet do niej nie zarywaj bo dostaniesz od JB w twarz i po tobie (żart, naśle ,,kumpli'' za $$)

Tak pewnie o niej marzysz, ale z nią nie pogadasz. Nie znasz Angielskiego...

Po jakimś czasie Tobie przejdzie...

Opublikowano

Oj biedny człowieku ona ma ryj jak 12 latka

A propos napisałeś "ryj" no cóż może już nie jest taka piękna twoim okiem :)

Moja sympatnia chodzi do 1 klasy tech tak samo jak ja tylko na inny kierunek więc myśle że jest osiągalna :)

Opublikowano

Omg żałosne.

Może to dziwne ja sie kocham w dziewczynie z szkoły ależ ja jestem idiotą !..

Dla mnie to idiotyczne znajdź sobie dziewczynke kótra ci sie podoba i na codzień ją widzisz :)

Wogóle co to za szalony pomysł myśleć o takiej dziewczynie z którą sie nie spotkasz..

Cudze chwalicie swojego nie znacie

Nie znasz się. Nie ma to jak dziewczyna która prezentuje swoje (małe) wdzięki a ty nie musisz nawet z domu wychodzić, no i Cię nie opuści nieważne kim i jakim jesteś

same korzyści

a tu patrzysz na foto autora 14 lat i 90kg to już wiesz, że to dla niego najlepsza opcja bo realniejsza xD

nie ma co przerywać cudzych fantazji, niech sobie marzy o takiej desce posłucha jej piosenek poogląda odcinki (powtórki wymiatają! wiesz co Twoja dziewczyna zrobi!) i na tym się najcześciej kończy.

@@@ weź sobie zablokuj yt, usuń kanały takie jak disneychannel i kurwa idź pobiegaj zrzuć te kilo a nie sie podniecasz..a jeśli nie czujesz się spełniony to kliknij w reklamę "mama szuka fiuta, po co masz płacić za sex".

Opublikowano

Omg żałosne.

Może to dziwne ja sie kocham w dziewczynie z szkoły ależ ja jestem idiotą !..

Dla mnie to idiotyczne znajdź sobie dziewczynke kótra ci sie podoba i na codzień ją widzisz :)

Cudze chwalicie swojego nie znacie

ORTOGRAFIA, ORTOGRAFIA.. :c

Fapnij sobie to Ci przejdzie.

Opublikowano

eeee - też tak miałem kiedyś, zobaczyłem fajną dziewczyne na wakacjach i nie mogłem przestać o niej myśleć, ale przeszło - uwierz mi . ; )

@ed

fapnij, zajmij sie czyms, ja ostatnio mam tak malo wolnego czasu, ze zapominam sie wysrac.

Hahahahahahahahaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...