Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Selena Gomez

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem gdyż ciągle myślę o selenie gomez nie wiem czemu arek mówi mi na gg że to jest przez dorastanie i dla tego tak mam. Nie wiem co zrobić :D ciągle o niej myślę w szkole w domu itd. Co o tym myślicie ?

To jest HP więc mogę ten temat napisać gdy mam problem

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to problem bo Selena jest czarodziejką a ty zwykłym chłopakiem xD

Weź kurwa. ja mówię to na serio nie mogę o niej zapomnieć.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Niestety o takich kobietach "nieosiągalnych" można zapomnieć w sensie, że nigdy nie popatrzymy na nie i nie powiemy do nich nic.

Ja jestem zadurzony w Cheryl Cole <3

Opublikowano

Wiedziałem że nie tylko ja jestem dziwny ! <3. Może gdy zginiemy narodzimy się na nowo jako gwiazdy i może ich ujrzymy xD.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Male cycki,z ryja jak 10 latka.Ona ma wyjebane na takich randomów jak ty,tymbardziej ze jestes z polski ktora wg amerykanow nie istnieje na mapie xD.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Omg żałosne.

Może to dziwne ja sie kocham w dziewczynie z szkoły ależ ja jestem idiotą !..

Dla mnie to idiotyczne znajdź sobie dziewczynke kótra ci sie podoba i na codzień ją widzisz :)

Wogóle co to za szalony pomysł myśleć o takiej dziewczynie z którą sie nie spotkasz..

Cudze chwalicie swojego nie znacie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Omg żałosne.

Może to dziwne ja sie kocham w dziewczynie z szkoły ależ ja jestem idiotą !..

Dla mnie to idiotyczne znajdź sobie dziewczynke kótra ci sie podoba i na codzień ją widzisz :)

Wogóle co to za szalony pomysł myśleć o takiej dziewczynie z którą sie nie spotkasz..

Cudze chwalicie swojego nie znacie

Własnie nie mogę kurwa no nie mogę ! zawsze gdy idę do szkoły lub coś robię myślę o niej nic to nie zmieni chyba że ona sama (WHA TA FACK Selena gomez <3)

ulzyj emocja , idz sfapac , a na serio znajdz sobie jakies zajecie lub dziewczyne

I co mi da sfapanie ?. Nic mi nie da.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Może dlatego cie biją w szkole bo słuchasz seleny? (Powiązanie z 2 tematem autora)

Nic nie trwa wiecznie przejdzie ci

Opublikowano

Może dlatego cie biją w szkole bo słuchasz seleny? (Powiązanie z 2 tematem autora)

Nic nie trwa wiecznie przejdzie ci

Nikt nie wie że kocham seleny nawet starsi. By mnie wyśmiali mnie tak jak inni w szkole. Ale wy mordeczki tak samo kogoś kochacie więc mogę wam powiedzieć.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Boże taki wiek ...

Sam tak mam (:

Ale ja myślę o Sashie Grey

Jebany gimbus :D

ew. do Sashy Grey dodam Bridgette B. xD

Ale jak o niej myslisz? ;d Że się z nią walisz dzień i noc czy np. jestes na jej koncercie.

skpUo.png

Opublikowano

Jak dobrze przy czymś dobrym zrobisz sobie dobrze xD (sfapiesz...) powinno ci ulżyć. Jeśli nie, to idź to psychologa. A jak nie to, to minie to z czasem. Albo zobacz sobie to co napisał up, może zmieni ci się gust xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nosz kurwa. Co wy macie z tym Fapaniem ? tylko fapać fapać fapać. Nie chce kurwa fapać i nie myślę o tym że z nią śpię sex uprawiam czy co tylko normalnie. Wiecie. Gdy myślę o niej widzę jej twarz taką miłą dla oka jej głos ahhh..

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

hmmm... z tego co czytam to jest tylko jedno rozwiązanie. Weź sznurek i idź na strych albo walnij się w głowę, może przejdzie.

Tak na serio, to jest to pewnie zauroczenie. Idź do księdza ;D

skpUo.png

Opublikowano

1. Usuń ją z avatara.

2. Uderz się w głowę (nie jest to żart, tylko nie za mocno)

3. Rób co tylko możesz żeby ją mieć w dupie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Omg idź na piwo (Nie żebym demoralizował możesz iść na picollo (czy jak sie to tam pisze) ) jakaś impreza koledzy/"koleżanki" i w moment zapomnisz o "selenie"

No chyba że masz jakies nudne życie i jedyna osoba która widzisz to selena w monitorze od komputera (Jeśli to prawda to zmień styl życia.)

Napisałeś Ale wy mordeczki tak samo kogoś kochacie więc mogę wam powiedzieć.

Tak, również jestem zakochany i ubiegam sie o pewną pannę i mnie to "zaspokaja" jak oglądam sobie jej fotki to też moge o niej godzine myśleć ale mam tą swiadomosc ze jutro pojde do szkoły i ją spotkam a ty? Pomyślisz nawet pół dnia a i tak jej nie spotkasz dlatego masz jakieś schizy.Aha i zacznij słuchać normalnej muzyki.

Ja jebie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...