Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to dało. Po 2 cień. Pobugowany jak nigdzie i nigdy.

Phahaahh xDD Wiesz ile czasu spędziłęm nad odbugowaniem cienia ? chyba sobie kpisz ... Narazie wkradł sie błąd na fryze NS'a.Przy nastepnym Update bedzie ta fryza odbugowana. Ale bez przesady ... A i ps Wiesz co ? Ten cień jest 3x lepszy od cienia na bunkay !

Ok więc: Po 1 gdyby nie to że 80% czasu mam "Time Out"

Stylistycznie to robię furorę... >.<

Naprawimy to ... Narazie znowu nam sie jebie connector ale juz prawie mamy na niego sposob jeszcze zaprogramowanie tego sposobu potrwa ...

NffKd.png

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błąd na fryz? A sety? Jego ciało przebija się przez set 200 na pewno. reszty nie zakładałem. Broni nie widać prawidłowo. t/j w secie na 200 lvl było widać bron na 160. W secie 143-147 było widać bron 149 w secie na 115-120 bylo widac 102 bron. (a nie mialem tanich pozakladanych wtedy)

Doceniam prace jaką włożyłeś, nie mówię że nie. Na bunkay nie grałem i nie wiem jaka jest sytuacja tam.

Opublikowano

Błąd na fryz? A sety? Jego ciało przebija się przez set 200 na pewno. reszty nie zakładałem. Broni nie widać prawidłowo. t/j w secie na 200 lvl było widać bron na 160. W secie 143-147 było widać bron 149 w secie na 115-120 bylo widac 102 bron. (a nie mialem tanich pozakladanych wtedy)

Doceniam prace jaką włożyłeś, nie mówię że nie. Na bunkay nie grałem i nie wiem jaka jest sytuacja tam.

Hmm Sprawdze to ... Jeżeli sie to okaże prawdą spróbuje to naprawić choćby dziś
NffKd.png

Opublikowano

Derkness, to nowy Derkness (na 190 lvl) nie da sie wykupić w ogóle gdyż pokazuje ze mam za niski lvl (potrzeba 190 a jest 202 wbite) Cien ma 4 skile z elementara, te "zwierzaki" ktore sa bezuzyteczne i ktorych sie nie da uzyc.

Opublikowano

Spoko. Cień na miejscu innego chara sie niestety bugować będzie tak czy inaczej. Nawet jeśli usuniesz te największe bugi to i tak coś zostanie.

PS 1. Możesz oddac templarowi odbicie ? :(

PS 2. test5 to Ty? Jeśli tak to ten ryc był mój. Kasy na eski wywalilem lekko ponad 110kkk, a zostalo mi 3kkk. :)

Opublikowano

PS 1. Możesz oddac templarowi odbicie ? :(

PS 2. test5 to Ty? Jeśli tak to ten ryc był mój. Kasy na eski wywalilem lekko ponad 110kkk, a zostalo mi 3kkk. :)

Odp na PS 1 : Postaram sie

PS 2 : tak to ja

NffKd.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o aktywne były tam 4 skile na albo 190 albo 200 lvl które nie robiły nic bo się nie używały. Do hp i mp dodaje skill który normalnie robił jako zwiększenie regeneracji. :)

Opublikowano

Nowy Path [ Poprawki NS'a ]

Plusy ' + '

-Przenikiwanie Zbroji - Naprawione !

Minusy ' - '

-Nie widać korpusu ns'a : (

[Potem to postaram sie naprawic ! ]

Have Fun ! :D

NffKd.png

Opublikowano

wgl ten sewer dziala?? przy luncherze wcale nie chca sie pobierac patche wiec co z tym idzie nie da sie odpalic gry:(

że patchy nie pobiera to nie znaczy, że nie działa.

a i server online.

Opublikowano

Lanucher ON [PS] Jeżeli nie działa Ściągnij to i wwal do clienta :

http://www.speedyshare.com/FhSMX/vtm.brn

Skan :

https://www.virustotal.com/file/7e075c23b2cd098941deac18b81aae861f7e3189f5407ee540b3f79776f0b771/analysis/1347375925/

NOWY LINK PRZEPRASZAM ZA TAMTEN POMYLIŁEM SIĘ !

NffKd.png

Opublikowano

Ja przepraszam ale ku**a mać ile można wytrzymać , się pisze do was o błędach a nadal nic z tym nie robicie o sorry robicie ale wam nie wychodzi . Codziennie to samo albo Meintrance( konserwacja

) albo Time out a jak juz wejdziesz do gry to nie dość że zacina na maksa to po paru minutach DC ~!!! Tak fajny serwer ale co z tego jak pograć się nie da. :unsure:

Opublikowano

Ja przepraszam ale ku**a mać ile można wytrzymać , się pisze do was o błędach a nadal nic z tym nie robicie o sorry robicie ale wam nie wychodzi . Codziennie to samo albo Meintrance( konserwacja

) albo Time out a jak juz wejdziesz do gry to nie dość że zacina na maksa to po paru minutach DC ~!!! Tak fajny serwer ale co z tego jak pograć się nie da. :unsure:

Naprawimy to ... Narazie znowu nam sie pierniczy connector ale juz prawie mamy na niego sposob jeszcze zaprogramowanie tego sposobu potrwa ...

Czy Ja Nie wyraznie powiedziałem ?

NffKd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...