Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
czemu jak ściągnąłem clienta i go włączam to mi się ładuje i się wyłącza?
u mnie to samo jest
Kurwa no ja nie wiem co jest pobrałem włączam lc i jest loading...(brak odpowiedzi) i czarny ekran i po czasie program nkm czy jakoś tak przestał działać mam windowsa7 nie wiem co zrobić.Machomet masz ts lub gg jak możesz to podaj na pw
ja mam to samo wywala mi;/;/

Przepraszam, Sam nie wiem co sie dzieje musiałem robić reinstalke postaramy sie naprawić ten bug ... proszę zrobić reinstall,pomoże

NffKd.png

Opublikowano

Mniej więcej do której godziny to Potrwa? po Północy można będzie grać normalnie?

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano
Mniej więcej do której godziny to Potrwa? po Północy można będzie grać normalnie?

Mhmm..

to tak : już prawie skończyliśmy z mobami jeszcze musimy dodac spawn ich + Dodać nowe bronie do gry

Mniej Więcej tak gdzieś do 01:00 będziemy kombinowali jak sie nie uda to na jutro jeszcze przełożymy ...

NffKd.png

Opublikowano

bo ten server dopiero ruszyl, czego oczekujesz?

trzeba czekac, jesli chcesz grac na serverze oryginalnym bez nowych rzeczy to tam zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...