Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I Mój Kolejny Trailer :-) Zapraszam :-) Będę dodawał kolejne Filmy co do Servera :-)

http://youtu.be/wC3HDA9uxhI

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od godziny 4:00 do teraz i trwa nadal Prosił bym o naprawe :-)

Timed Out

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

To raczej domena, a nie alias ;) W dodatku nieprawidłowo przypięta do dnsów.

Alias, bo tylko przekierowuje.

Żeby nie było spamu: może pobiorę! o.O

A pff, i tak ost, to nie pobiorę xD

Opublikowano

he he he he he herbata ci stygnie! 2 graczy online WTF hahahaha

Hehe to sam postaw serwer to zobaczymy ile na twoim bedzie ...

Serwer dopiero co powstał. Nie bądz taki pewny siebie -.-

SERWER ON ! ! + Nowy Patch !

- Nowe Moby Expa [ potem dam spawn ]

- Inne Tzw. 'Piorunki' w broniach

- Dodano Nowy Set 275 [Jeszcze przerobie go ]

-String.dta delikatnie zmodyfikowany

-dodano nowe bronie 275 [TESTUJE JE]

-Dodano BlackStyle Points [ Niedługo bedzie quest ! ]

-Nowe Bossy , Raid Bossy + Boss Black Style !

NffKd.png

Opublikowano

Hehe to sam postaw serwer to zobaczymy ile na twoim bedzie ...

Serwer dopiero co powstał. Nie bądz taki pewny siebie -.-

SERWER ON ! ! + Nowy Patch !

a dałoby rade, żebyś pisał co się znajduję w tych patchach?

Opublikowano

Co sie stało moby 220lvl w juno na hita mnie biorą 193lvl mam wczoraj było ok a teraz grac nie mozna bo dla beki nawet w strajanie 118lvl mob na hita mnie deda??/ coście zrobili A i jeszcze jedno exp nie leci za moby o.O

Opublikowano

Był update i znając życie Defa masz na - ??

Jak zabijesz np. Lisa wbijesz 0,02% robisz reloga i nie masz..

Prawdopodobnie baza im się wysypała..

nawet reinstal Clienta nie pomaga..

Przed zabiciem Lisa Sciągnij EQ a EXP wejdzie zrobisz reloga i Lipa nie masz;/;/

Może się wysypała bo z Adminem Biliśmy Bosa na 900LVL przyjdą naprawią spokojnie :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Wiec,dzisiaj zagralem na delirous lc i zauwazylem ze prawie wszystko jest takie same jak u Was,wiec moje pytanie brzmi:Oby dwaj wzieliscie gotowce od LastChaos of the Gods?

Opublikowano

Tak wzieli ale też pododawali troche xD gra mega :-) podoba mi się :-) niech stoi jak najdłużej wczoraj nawet z Wizatkiem gadałem :-) na TYM servie :-) pech chciał że adminów nie było xD ale dziś wejdzie ponownie o 18 :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Wiec,dzisiaj zagralem na delirous lc i zauwazylem ze prawie wszystko jest takie same jak u Was,wiec moje pytanie brzmi:Oby dwaj wzieliscie gotowce od LastChaos of the Gods?

Tak, Sklepy etc, ale dodaliśmy tez dużo nowości a i cienia trochę musieliśmy przerobić. Niedługo postaram się o nowe itemy a także skille na serwer ;)
NffKd.png

Opublikowano

Polecam :-)

http://www.youtube.com/watch?v=UTiH5WCFbVM

Albo

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Ok więc: Po 1 gdyby nie to że 80% czasu mam "Time Out" byłoby w miarę. Irytuje mnie że nie ważne kiedy chce wejść, czy to 16 wieczorem, czy 3 rano, czy 8 rano jak dziś, mam tego ebanego "Time out'a". Poczytałem troche, podmieniłem IP, i nadal to samo, gówno co to dało. Po 2 cień. Pobugowany jak nigdzie i nigdy. Po włożeniu pierwszej pieczęci na bron 225, wyjebuje cały serwer. Po 3 templar. (ogólnie ryc też) skoro sety są na lvl 180 i 200, to czmu mają identyczny def? :/ Wracając do templara, jak to przystało, powinien miec zajebistego defa, atak taki sobie, i uników od groma niczym zaklinacz. Tutaj templar ma ataku więcej od paladyna (nie licząc bufów) obrony ździebko więcej ze względu na tarcze. Czy to normalne? :/ Na templarze brakuje mi tego z czego on słyni czyli normalnego "odbicia", bez tego, templar to pizda jakich mało nawet jak ktos grać nim umie. Myślę, że templar jest takaą postacią której nie warto odbierac tego skilu ze względu na to, iż mało osób gra templarem. Nie wiem jak u innych postaci bo nie sprawdzałem. Moim skromnym zdaniem przez oficjalnym otwarciem powinien być porobiony test wszystkiego przez 2-5 graczy. Coś jak było na Destinity... Po 4 casting. rozmawiałem z jednym adminem, i twierdził że o 100% casta będzie ciężko, a w praktyce wygląda to o 180 stopni inaczej. Jakby się dało weszło by 5x100% casta na wep. No ale to akurat jakoś ujdzie.

Serwer oceniam na 5/10 ze wzgledu na templara, i te "Time out". Możecie mnie nienawidzić ale na prawde to wkurwia. :)

Stylistycznie to robię furorę... >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...