Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co wybrać PS3 czy Xbox 360 ?

Koxik02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałeś to w Subforum od Xboxa tak więc większość ci powie aby go wybrac.Mam dwie konsolki i szczerze mówiąc Xbox jest o wiele lepszy.Jedynym minusem Xboxa jest LIVE Gold za kasę.W PS3 (według mnie)masz za małego pada,szybko się przegrzewa,i na Xboxa masz lepsze gry np. Death Space 2,Forza itp. Polecam Xboxa nic innego :)

f8U07UQ.png

Opublikowano

Do xboxa 360 mam tyle że mi się podoba wersja FAT Biała , a osobiście mam PS2 , PSX , powiem że ja nie mam jakoś WIELKICH dłoni i powiem że pad od ps2 leży mi lepiej w dłoni i jest lżejszy . ( mam pada na wzorownictwo Xboxa 360 SpeedLinka ) . Więc w tej chwili chodzi mi tylko o Grafikę w BF3 i będą tańsze gry .

Napisałeś to w Subforum od Xboxa tak więc większość ci powie aby go wybrac.Mam dwie konsolki i szczerze mówiąc Xbox jest o wiele lepszy.Jedynym minusem Xboxa jest LIVE Gold za kasę.W PS3 (według mnie)masz za małego pada,szybko się przegrzewa,i na Xboxa masz lepsze gry np. Death Space 2,Forza itp. Polecam Xboxa nic innego :)

Masz rację , napisałem na forum ps to mi tak PS3 polecili lol :D Ale myślę że mi się Xbox slim za bardzo nie podoba .
Opublikowano

2Up.

Lepsze gry?! Co tam masz?! Gowa, halo i Forze. Na Ps 3 masz : Reinstance, God of War ( jedna z najlepszych gier na konsole ) Uncharted, Killzone. i wiele innych. Zobacz sobie na gry jakie mają wyjść w najbliższym czasie.

Ps jest dużo bardziej przyszłościowe. Widać pan @2up po prostu kłamie. Na pewno nie ma Ps3. Akurat grafika w Bf jest prawie identyczna, gry tez są w tej samej cenie. Ja na Twoim miejscu popytałbym ludzi z dwóch stron barykady. Czyli Fan Boyów Xklocka i tych od Ps.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Ja wybiorę chyba ps3 bo mi się nie popsuje po 5 miechach , i pad PS3 jest wygodny bo mam małe dłonie . A xbox , to w sumie podoba mi sie jego menu i wygland FAT białego .

Opublikowano

.Czy za granie na multiplayer na xbox'sie trzeba płacić ? Jeśli tak proszę napisać jaki to koszt miesięczny i czy to się opłaca w stosunku do darmowego multi jakie ma PS3 . - 100 zł rocznie

2.Czy gry są tańsze / droższe od tych na PS3 ? Droższe

3.Co z grafiką na tej konsoli ? Czy jest porównywalna z PS3 ? PS3 PRO

4.Czy Xbox 360 ma coś takiego jak PS store ? Chodzi o to czy za można za darmo pobierać dema i bety gier . Ma.

Polecam ps3.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Oczywiście, że się da. Tylko trzeba odpowiednią wersje. I bardzo dobry wybór z tym Ps :)

Dzięki , a jak sprawdzić jaka mam wersje i jak to w ogóle przerobić żeby odtwarzała pirata. Ja mam PS2 Silm , nigdy nie był aktualizowany mam go od nowości dostałem go chyba w 2005 r . I czy trzeba coś kupować do tego ?
Opublikowano

Dzięki , a jak sprawdzić jaka mam wersje i jak to w ogóle przerobić żeby odtwarzała pirata. Ja mam PS2 Silm , nigdy nie był aktualizowany mam go od nowości dostałem go chyba w 2005 r . I czy trzeba coś kupować do tego ?

Poszukaj Swap Magic.
ruch_13.jpg
Opublikowano

Jaka wersja więcej wytrzyma/malepsze chłodzenie fat czy slim (chodzi o ps3 ) ?

dwa topici i wszystko o co w nich pytasz jest w necie....

Po takim czasie wiedziałbym wszystko o wszystkich konsolach jakie kiedykolwiek wyszły z fabryki na rynek ._.

Mówią, że slimka ma lepsze chłodzonko, ale jak stosujesz się do instrukcji to fatka nie powinna się przegrzać - kumpel ma od 2k7 fatke i ani razu nie zawiodla ;o

Opublikowano

Po takim czasie wiedziałbym wszystko o wszystkich konsolach jakie kiedykolwiek wyszły z fabryki na rynek ._.

Mówią, że slimka ma lepsze chłodzonko, ale jak stosujesz się do instrukcji to fatka nie powinna się przegrzać - kumpel ma od 2k7 fatke i ani razu nie zawiodla ;o

Do jakiej instrukcji miałbym się stosować ?
Opublikowano

lepsze chłodzenie ma FAT z racji większej ilości wiatraków i lepszego obiegu powietrza wewnątrz konsoli ale co za tym idzie? konsola żre więcej prądu od slima... obie konsole potrafią się przegrzewać jak się o nie nie dba, jak się dba to nie ma żadnych problemów

819531478353821175209.gif

Opublikowano

lepsze chłodzenie ma FAT z racji większej ilości wiatraków i lepszego obiegu powietrza wewnątrz konsoli ale co za tym idzie? konsola żre więcej prądu od slima... obie konsole potrafią się przegrzewać jak się o nie nie dba, jak się dba to nie ma żadnych problemów

Ja muszę się zdecydować na FAT bo to będzie bardziej opłacalne ( za cenę używanego slim mam FAT i jedną lub więcej fajnych gier , o ile się nie mylę za 600 zł był FAT z GRA 4 a Slimka byla w tej samej cenie tylko bez gry :D ) . Widziałem Fata na wystawie w sklepie RTV AGD to się przeraziłem że jest ona taka duża :D Gdyż posiadam PS2 slim , a ona jest mała , a PS3 FAT 3x większe i 4x grubsze od PS2 slim :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...