Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy szliście do bierzmowania?

Andrzejevski

Czy poszliście do bierzmowania  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. ??????

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie byłem ogólnie za dużo roboty z tym jest, nie chce mi się specjalnie gdzieś chodzić tylko po to by być niby gotowym na to wszystko, ale z tego co się orientuje wystarczy tylko podrobić podpisy ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ja nie byłem ogólnie za dużo roboty z tym jest, nie chce mi się specjalnie gdzieś chodzić tylko po to by być niby gotowym na to wszystko, ale z tego co się orientuje wystarczy tylko podrobić podpisy ^_^

Ale roboty podrabiać podpisy w książeczce, raz na jakiś czas przejść się do kościoła i spowiedzi oraz zaliczyć 60 pytań typu: Co to jest kościół xDD

9368_gold.png

Opublikowano

Byłem, a co?

Nie wiem co to za pytanie, kto był a kto nie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Byłem. Tylko dla późniejszych nieprzyjemności ze ślubem czy cuś, bo na przykładzie mojej kuzynki, nie poszła a dziecko ma i nie mogła wziąć kościelnego. Ale powiedziałem, że po bierzmowaniu do kościoła chodzić nie zamierzam. Może raz na rok ;x

he?

Opublikowano

Ale roboty podrabiać podpisy w książeczce, raz na jakiś czas przejść się do kościoła i spowiedzi oraz zaliczyć 60 pytań typu: Co to jest kościół xDD

Ja miałem 250 pytań :(

No teraz mnie czeka tylko bierzmowanie w 3 gim bo już pytali.

Opublikowano

Głupie pytanie...

Byłem!

Ja miałem 250 pytań :(

No teraz mnie czeka tylko bierzmowanie w 3 gim bo już pytali.

Te 250 pytań to prościzna...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

2 lata temu dostałem książeczkę do której muszę zbierać podpisy. Musze chodzić do kościoła na all msze, majówki itp itd przez 3 LATA LOL. Dlatego zrezygnowałem i nie chodzę.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

2 lata temu dostałem książeczkę do której muszę zbierać podpisy. Musze chodzić do kościoła na all msze, majówki itp itd przez 3 LATA LOL. Dlatego zrezygnowałem i nie chodzę.

Eh dzisiejsza młodzież nie ma 'jaj'. :<

Jak ja szedłem nikt nie zbieral tego gówna i wszystkich chetnych gratis wzieli bo w parafii nie byloby bierzmowania.

Jako, że gajer posiadalem to się załapałem .

Opublikowano

mam to samo, czaicie to że od 1 gim chodzić powinienem, już wyszedłem z 3gim i nadal nasza klasa ma chodzić i zbierać jebane podpisy z każdego gówna, majowe, czerwcowe, chujowe i grudniowe.

Klechów pojebało... Więc nie chodzę. Kościelnego brać nie muszę, po za tym mój kumpel też nie miał, pojechał do biskupa i w jeden dzień to załatwił.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Nie miałem bierzmowania. Ksiądz na spotkaniu przyczepił sie do mnie ze zle siedziałem i nie śpiewałem. Wyszedłem i zostałem wykreślony z listy. Nie bede sie prosił i przepraszał. Jak beda w przyszłosci problemy to księdzu łapę 400zł i po kłopocie.

Opublikowano

Tak, okolo 3 lata temu ^^ Do kosciola na spotkania nie chodzilem, zadnych podpisow miec nie musialem. Jak mialem jakies zadanie do zrobienia to robilem i dawalem komus kto do kosciola pojdzie i odda to ksiedzu :D

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...