Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co na początek.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do zarabiania wszystkie 5/6 tiery sa dobre. Polecam kw-1, PzIV, m4. Narazie jak masz czolg niskiego tieru to o tym nie mysl.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ide w 2 strony ^^ niszczycielem trzeba umieć grać a do tego nie trzeba dużej perfekcji więc jest łatwy do opanowania tylko kampe trzeba znaleźć a co do kw-1 to on jeździ jak niszczyciel czy troche szybciej ?.

Opublikowano

polecam ci akermański niszczyciel czołgów 2 tieru t18 :) średnio na bitwę 5-6 k :)

Jak będziesz go chciał szybko badaj haubice :)

9 fragów tą zabawką
Opublikowano

KW-1

Wolny, lecz nie tak bardzo jak francuskie czołgi (wogle nie polecam francuskich chyba że up 6 tier)

Max prędkośc z górki 32, na prostej po asfalcie 24 wyciągnie, po terenie do 20 ciężko dobić.

Najwięcej hp spośród 5 tierów, po ugrade wieżyczki 650 hp. Pancerz niewyobrażalny jak na ten tier, 100mm!! nikt nie ma takiego pancerza, KW-1S, 6 tier ma zaledwie 65-75. Napoczątku na niskich tierach polecam bardzo tanie działo w expie 122mm, długo ładuje, ale kazdego masz na hita (oprócz 5 tierów heavy tank i med) bardzo bardzo mała przebijalność, potem radzę zamontować 85mm ale do tego 4.5 k expa więc chwile 122mm możesz pojeździć. 85mm ma przebijalność 100mm, jak dobrze strzelisz, IS'a przebijesz lub Tigera, obrażenia bardzo fajne, 200-250 dmg jak wpadniesz do niskich tierów to jesteś bogiem a oni robolami. Szybko ładuje 85mm.

Co tu jeszcze powiedzieć. Droga do KW-1 będzie troszkę uciążliwa. T-26 to nie taki straszny czołg, ale nie nadaje się do kampienia z powodu bardzo wysokiej wieżyczki (wystajesz z okopów, a niskie tiery nie powinny), T-46 to już zmiana, czołg ogólnie lipny ale działo 76mm na ten tier to jest potęga. T-28 kiedyś był najlepszym 4 tierem z powodu wspomnianego działa 85mm, jednak teraz jest on już ... no powiedzmy bardzo lipny. Potem KW-1, polecam stronę KW-1S, kW-1s najlepszy czołg 6 tiera, T-150 napoczątku jest do dupy, a potem po max upgrade, no to jeszcze jeszcze nawet... KW-2 nie opyla się bo przejdziesz nim tylko do arty. Po KW-1S masz IS,IS-3,IS-8 i IS-7. Zawsze można sobie zostawić KW-1S do zarobków bo on zarabia bardzo dużo, wtedy najpierw wyexpić IS'a i kupić , a potem jak znudzą się Heavy Tanki to isć do KW-13 (nie za dobry czołg) a potem w med tanki.

Rozpisałem się ale to najlepszy wybór. :>

Hejho! :)

Opublikowano

no tak ale to potrzebuje jakiegoś celownika specjalnego czy na oślep walisz ?

Gra artyleria jest dobra na poczatek. Naciskamy shift i widzimy wszystkich wrogow na mapie, niszczymy kogo chcemy. Jedyna wada artylerii jest czas przeladowanie i pancerz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A jak zmienić działo lub sprzedać bo mam problem z niszczycielem SU-76 mam działo co mało waży a chce założyć co dużo warzy ale jak je zakładam to mi się error pokazuje że nie moge tego założyć bo jest za ciężkie ...

Opublikowano

UP tak trzeba umieć grać bo amator grający w WoT'a gdy zasiądzie do SU-xx i podjedzie do niego ktoś od tyłu to wątpie czy sobie z nim poradzi a bardziej doświadczony gracz chyba wie co robić prawda ?...

Ravoner nie o to mi chodziło ...

A te zakładki w sklepie gdzie się czołgi kupuje Chiny,U.K to do czego to jest bo jakoś nie widze tam czołgów ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...